Şimdi Ara

pes 2013 mü 2015 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum pes 2015 çıktı ve tabi hemen indirdim :)) yanlız kontroller zor baya, istediğini yapamiyorsun. Pes 2013 daha güzel geldi bana. Sizce hangisi daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oynanış akışı açısından pes 2013. fakat gerçekcilik açısından pes 2015.
    artık messi, ronaldo vs. oyuncuları alıp çalımlar atıp gol atmak devri kapandı pes 2015 'de.
    kopya kadrolar yok online maçlarda.
    sadece sürate dayalı oyun sistemi de yok pes 2015'de.
    kanımca bu özellikler yüzünden pes 2015 daha iyi, sevgili dostlar

fakat şu sunucu sorununu çöze pes 2015'de konami çok iyi olacak.
    SiM 'de 6. klasmandayım. maçlar kopmasaydı şuan 4. klasmandaydım ve seviyem C' ye düştü, hiç hile yapmama rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur -- 4 Aralık 2014; 0:00:38 >
  • :D ya yanlız 2013 deki zevki alamiyor insan 2015 ten ve 2015 in çimler çok kötü

• bi de kaleciler ne top atıyor öyle elle, 70 metre top atıyorlar, degajdan daha hızlı ve uzağa atıyor elle topu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur -- 4 Aralık 2014; 0:25:33 >
  • Aynen. Oyunun türkçe spikeri çıktı mı

• Pes 13 çok kolay bir oyun.hiç gerçekçi değil sadece oyun akıcı.15 gerçekçi fakat yavaş oyun.İlerde dlclerle hallederler heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2013 = W ye bas benzema atsın :)

Pes 2015 = Barcelona

Benım gibi Real Madrid aşığı ve kanatlardan oynamayı seven birisi için çok zor bir oyun oldu 2015. Şuana kadar süper starda 20 maç yaptım 17 yenilgi aldım karne kötü :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 2008 beğenildi mi??
    17 yıl önce açıldı
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Sıralama 2014 gibi mi gelecek?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper starda ben 10 maç yaptım 3 yenilgi var :)) insan gol atana kadar bin dereden su getiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

Süper starda ben 10 maç yaptım 3 yenilgi var :)) insan gol atana kadar bin dereden su getiriyor
    pes 2013 ü evde arkadaşlarla oynican 2015 i ise süperstar da kendin oynican.
  • Tabi ki Fifa 14.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

Tabi ki Fifa 14.
    PS cafeler PES 2013'de kalmıştı ve kimse PES 2014 oynamıyordu bakalım PES 2015'de 2014 ile aynı kaderi mi paylaşacak cidden merak ediyorum.
  • Beyler oyunda futbolcular hemen yoruluyor bunun bir çözümü yokmu

• quote:

Beyler oyunda futbolcular hemen yoruluyor bunun bir çözümü yokmu
    bence pes 15 geç algılıyor agır tek pas zor hantal ıstedıgın an tepkı vermıyor topu stop edıp pas atmak ıstıyor.
  • En büyük sorun bana göre oyucular ağır kaliyor oyunda bir hantallik var pes 13 teki akicilik yok maalesef ama oynanis gerçekçilik olarak pes 2015 daha başarılı

• Ya oyun yine biraz güzel de Oyuncular çok çabuk yoruluyor

• quote:

Ya oyun yine biraz güzel de Oyuncular çok çabuk yoruluyor
    Bi Fifa 15'i deneyin derim. Bende eski Pes'ciyimde Fifa bu sene daha iyi geldi bana. Nedendir bilmem çok dandik geldi PES 15 bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Bi Fifa 15'i deneyin derim. Bende eski Pes'ciyimde Fifa bu sene daha iyi geldi bana. Nedendir bilmem çok dandik geldi PES 15 bana?

Pes 2015 i biraz oynayinca alışiyor insan ama oyuncular çok çabuk yoruluyor yorulmayi kapatamadim bir Türlü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Pes 2015 i biraz oynayinca alışiyor insan ama oyuncular çok çabuk yoruluyor yorulmayi kapatamadim bir Türlü

Alıntıları Göster
    Pes 15, pes 13 ün içinden geçer. Pes 13 futbol zekası ara pastan ibaret olanların oyunudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egecann -- 6 Aralık 2014; 2:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Pes 15, pes 13 ün içinden geçer. Pes 13 futbol zekası ara pastan ibaret olanların oyunudur

Alıntıları Göster
    pes 13 oynanış zevkli hızlı ama basit kaçıyor .
    pes 15 oynanış ağır ama daha estetik gerçekçi kalecilerde iyi zamanla alışılır 2013 den daha çok zevk verir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

pes 13 oynanış zevkli hızlı ama basit kaçıyor .
    pes 15 oynanış ağır ama daha estetik gerçekçi kalecilerde iyi zamanla alışılır 2013 den daha çok zevk verir .

Alıntıları Göster
    gerçekci oyunun daha eğlenceli olacağı gibi bir algı yanılması var ki ben 2015i hiç gerçekci bulmadım. bana sorarsanız gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunudur pes 2013. verdiği zevki başka hiç bir oyun vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 21 Aralık 2014; 0:19:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.