Şimdi Ara

pes 2013 mü 2015 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun hd yaması ile çok gerçekçi ama oynanış kötü olduğu için halen pes 2013 oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce bir kaç maç 13 oynayın sonra üzerine 15 oynayın, 15 çok sıkıcı gelecektir. tersini yapınca da 13 ün ne kadar iyi olduğunu hissedeceksiniz tekrar.2015 de futbolcular hantallaştırıldığı gibi kontrolleri de zorlaştırılmış ki bu bence geri gitmektir. bence oyun motoru değiştirilmeden sadece grafiksel olarak iyileştirmeler yapılmalıydı. Bunun yanında oyuncu yetenekleri ve takımların güç dengeleri yeniden ayarlanmalıydı. Sanırım isim hakkından dolayı birebir kullanılamayan futbolcu ve takım isimleri gerçeğine biraz daha benzetilmeliydi. Oyun içi oynanışta bir kaç rötuş yapılmalıydı. bana sorarsanız 2015 sadece grafik olarak daha iyi. Onun haricinde oyun menülerinden tutunda oynanışa kadar bir çok konuda gerileme var.
  • Halen bu oyuncuların yorulmasina bi care bulunmadı mi acaba

• yorulmaya çare bulunsa da bu hantalık gitmez.
  • Yoo bence oyuncular yorulmasa güzel oyun. Oyuncular yorulunca topa bile vuramiyorar

• PES 15'in neresi gerçekçi Allahınızı severseniz ya. Ben pek beğenmedim. Küçük bir kaymada direk kart. Sarı da değil direk kırmızıyı çıkarıyor hakem. Hadi onu geçtim ama oynanış gerçekten çok dandik geldi bana. PES 13'ün verdiği tadı kesinlikle vermedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

PES 15'in neresi gerçekçi Allahınızı severseniz ya. Ben pek beğenmedim. Küçük bir kaymada direk kart. Sarı da değil direk kırmızıyı çıkarıyor hakem. Hadi onu geçtim ama oynanış gerçekten çok dandik geldi bana. PES 13'ün verdiği tadı kesinlikle vermedi bana.

Kesinlikle öyle. Ne zaman maç yapsam 6 - 7 sarı karttan aşağısında kart almıyorum. Çoğu maçta da kırmızı kart veriyor. Adama değmeye korkuyoruz. Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: nasrettin47

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

PES 15'in neresi gerçekçi Allahınızı severseniz ya. Ben pek beğenmedim. Küçük bir kaymada direk kart. Sarı da değil direk kırmızıyı çıkarıyor hakem. Hadi onu geçtim ama oynanış gerçekten çok dandik geldi bana. PES 13'ün verdiği tadı kesinlikle vermedi bana.

Kesinlikle öyle. Ne zaman maç yapsam 6 - 7 sarı karttan aşağısında kart almıyorum. Çoğu maçta da kırmızı kart veriyor. Adama değmeye korkuyoruz. Dd

Aynen hocam. PES serisi 2006 ve 2011 arası efsaneydi. 12'de biraz bozdu ama 13'te çok iyi toparlanmıştı. Demiştim tamam bundan sonraki seriler süper olacak ama maalesef istediğimi bulamadım. Millet coşuyor harika süper yapmışlar diye ama bana hiç öyle gelmedi.

• Sanırım pes 2016 çıkana kadar pes 2013 oynamaya devam edicez

• PES 15'in PC sürümü tek kelime ile BERBAT! Konsol sürümlerini bilemem. PC'de FIFA 15 tek geçerim. FIFA oynamazsan PES 13 oyna.

Edit: PC sürümünde grafiklerden bahsediyorum. Taraflar PES 6'daki gibi. Sahalar düm düz. Ne bilim FIFA 15 de yüklü PC'de, bir ona bakıyorum bir de buna. Fark var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 2 Ocak 2015; 0:51:41 >
  • geç algılama sorunu var bence adama pas at dıyoruz soyle topu durdurup hantal bı sekılde pas atıyorlar ıyuncuların tepkılerı ağır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 6 Ocak 2015; 10:45:09 >
  • Pes 2014 ün 1.6 sürümlü olanı pes 2015 ten daha iyi ve zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 8 Ocak 2015; 9:09:11 >
  • pes 2013 8/10
    pes 2014 5/10
    pes 2015 7/10

oyunlara puanım böyle
  • Pes 2014 ü öyle kimsenin oynadığını görmedim. Bende laptopu hdmi ile bagladim tv ye pes 2013 ün hd yama ve Türkçe spikeri kurdum tadından yenmez :))

• Oyunda grafik veya gerçeklik olması kişinin o oyundan haz almasını arttırmaz. Mesela ben de xbox 360 da pes 2013, 2015 ve fifa 2015 mevcut ama biz yeğenle ps1 de wining eleven 2001-2002 yi oynuyoruz. Müthiş bir heyecan ve haz alıyoruz. Oynanabilirlik apayrı bir şey.... İsterse futbolcular çöp adam olsun..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.