Şimdi Ara

Pes 2010 mu Pes 2011 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

valla beyler onu bunu bilmemde fark atıcagım adamı yenemiyorum nedenmi arkadan kayıp duruyor ee cezası sarı kart kac defa penaltı oldu ee hiç birini atamadım ne penaşltıymıs arkadas o penaltı sistmeini bozanın ben ta ... yön veriyoz ortaya atıyor ya sonrada yeniliyoz ben böle adaletin arkadanmı kaydı bas kırmızıyı arkadas bazen hiç faul vermiyor deli oluyorum tek kale oynadıgımız macdan malup cıkıyoz valla billa fifaya gecicem heralde burama kadar geldi

Ben de penaltı atamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

valla beyler onu bunu bilmemde fark atıcagım adamı yenemiyorum nedenmi arkadan kayıp duruyor ee cezası sarı kart kac defa penaltı oldu ee hiç birini atamadım ne penaşltıymıs arkadas o penaltı sistmeini bozanın ben ta ... yön veriyoz ortaya atıyor ya sonrada yeniliyoz ben böle adaletin arkadanmı kaydı bas kırmızıyı arkadas bazen hiç faul vermiyor deli oluyorum tek kale oynadıgımız macdan malup cıkıyoz valla billa fifaya gecicem heralde burama kadar geldi

Ben de penaltı atamıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_45792082/tm.htm

buraya bakabilirsin o zaman

• şahsen 2011 den zevk alamıyorum çalım yok kapanmaktan başka bi oyun tarzı edinemedim pasların yönünü birebir oyuncuya dayamaları yanlış olmuş ben arapas atarken oyuncumun kaçtığına mı bakacam yoksa pasın şiddetini mi ayarlayacam yönünü mü şaşırdım kaldım pes10 a geçecem 2012 de bu sistemi eskiye çevirmelerini beklicem artık
  • PES 11 Gercekten muhtesem.. bikere oyunda pas vermek gercekten artik cok daha ozgur..

Ama eski oyunlarda Orta kestiginde adamlar cok daha cabuk yerlerini aliyorlardi.. daha dogrusu kanatlara indiginde... Burada forvetler her zaman gec kaliyorlar yaptigin ortalarda vuracak kimseyi bulamiyorsun!!! o beni en cok deli eden sey!!!

Penalti atmanin nesi zor allahinizi severseniz arkadaslar ... Takir Takir atiyorum ayiptir soylemesi... alisma meselesi sadece.
  • valla bilmem artık bende kayıcam öle yapan adilere karşı bende yapıcam yani nasılsa kırmızı vermiyor ne penaltıymıs ya dun 10 tane attım hiç biri girmedi gene girmiyor roboco dedgini yaptım topu uzaya att bende ps3 kolunu camdan asagı atıcaktım zor tuttum kendimi tam atarken ps3 kolunu dusundum atmadım :)
  • Bana kalırsa ikisi de ayarı tam tutturmuş değil ama bariz birşekilde 2011 daha güzel.
  • Belki konudan yıllar geçmiş fakat Pes 2011 i gerçekten nasıl beğeniyorsunuz ? Yorumlarda da biri belirtmiş. Pas mı atıcam oyuncunun kaçmasını mı bekliycem pas şiddetini mi ayarlıycam ? Yani gerçekten akıcılık zor, pas yapmak zor, şut deseniz istenilen gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.