Ya arkadaşalar internetten baktım pentium III 700 Mhz, 256 mb ram bu oyunu oynamak için yeterli... ben de AMD Turion 64*2 1.6 Ghz 512 ram 128 mb ekran kartı olan bir laptop var oyunu kurdum ama çok yavaş çalışıyor bi ayar falan yapmam mı gerekiyor acaba bir yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler...
options dan grafik ayarlarını en düşüğe getr
grafik ayarlarından çözünürlüğü 1024x768e getir. antialising i kapat. sonra alt kısımdaki apply e bas. tekrar dene. çünkü bilgisayarının kaldırması gerek.
teğmenim en düşük ayarlardan kasıt nedir hepsini normal mı yapayım minimum mu yapayım yoksa low mu yapayım? binbaşım options kısmında antianalsing diye bir kısım yok o dediğinin acaba başka bir adı olabilir mi? Ekran ayarları senin dediğin gibi 1024*768 yardımlarınız için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: sirin_baba
teğmenim en düşük ayarlardan kasıt nedir hepsini normal mı yapayım minimum mu yapayım yoksa low mu yapayım? binbaşım options kısmında antianalsing diye bir kısım yok o dediğinin acaba başka bir adı olabilir mi? Ekran ayarları senin dediğin gibi 1024*768 yardımlarınız için teşekkürler...
low yapıp bi dene
sağol teğmenim oyun biraz oynanıyor en azından neden oynayamıyorum anlamadım! Şimdi de bir yerde takıldı kaldı patch 1.5 kurulu ama hala orda kaldı hiç hareket edemiyoruz... Neden olabilir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme