Meraba arkadaşlar. Call of duty 4'ü bitirdikten sonra cod 2 ye başladım. Daha ilk eğitim sürecinde sorun yaşadım. Hedefleri (şişe,tabak...) vurduktan sonra el bombası eğitimine geçio. Amaç, bombalari onumuzdeki evin pencerelerinden ve kapisindan iceri sokabilmek ... Ama defalarca sokmama rağmen bölüm geçemedim. Yardımcı oLabilir misiniz ? Sinir olmaya başlamadım başlamadan hevesim bitii walla.
korsan mı ? korsan ise ondan kaynaklanıyo olabilir ben derim ki 25 ytl ye burada satıyolardı.ordan al keyfine bak mp de oynarsın fıstık gibi
enteresan bi olay bende birsürü korsan vardı ama hiçbirinden böyle bi sorun yaşamadım oyunu kaldırıp yeniden kurmayı dene..
küvetin içindeki patatesleri alıp atıcan
bende korsan aldım hiç alakası yok dediğim gibi küvetin içindeki patatesleri atıcan.
Ne KorsanLa ne de Küvetteki patateslerLe bi iLgisi yok sorunun.
Orjinalden alıntı: daemonica
aynı şey bende de olmuştu oynarken. bir bug sanırım bu. küvete, kapıya, pencereye defalarca patates atmama rağmen oyun ilerlemiyordu. sana emir veren elemana ya da oradaki diğer askerlere ateş et, oyun son checkpoint'ten yeniden başlayınca tekrar dene. bende bu şekilde düzelmişti.
Arkadaşında dediği gibi oyundan kaynaklı bi sorundu ve tavsiyelerini yerine getirince bölüm atlamaya başardım. TeşekkürLer yine cevaplarınız için