Şimdi Ara

CoD 2-PunkBuster Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CoD 2 yükledim geçen eskiden oynardım baya nostaji yapayım dedim, demez olaydım. Oyunu indirdim kurdum xfire yükledim. Sonra bir servera girmeye çalıştım başarıyla girdim ama server da bir adam vurur vurmaz otomatik olarak bir pb uyarısıyla beni oyundan atıyor. Bütün gün araştırdım, çözüm PB'yi update etmekmiş ama ne kadar uğraştıysam hiçbir yerde bulamadım. He şimdiden söylüyorum direk PB'nin sitesini felan yazmayın, artık cod 2 ve cod 1 i desteklemiyormuş manuel indirmemiz lazımmış ama hiçbiryerde dosyayı bulamadım önce bir arkadaş paylaşmış ama ordaki linklerin hepsi patlaktı. Lütfen bir el atın bütün gün saçımı başımı yoldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valryon

Merhaba Arkadaşlar,
    CoD 2 yükledim geçen eskiden oynardım baya nostaji yapayım dedim, demez olaydım. Oyunu indirdim kurdum xfire yükledim. Sonra bir servera girmeye çalıştım başarıyla girdim ama server da bir adam vurur vurmaz otomatik olarak bir pb uyarısıyla beni oyundan atıyor. Bütün gün araştırdım, çözüm PB'yi update etmekmiş ama ne kadar uğraştıysam hiçbir yerde bulamadım. He şimdiden söylüyorum direk PB'nin sitesini felan yazmayın, artık cod 2 ve cod 1 i desteklemiyormuş manuel indirmemiz lazımmış ama hiçbiryerde dosyayı bulamadım önce bir arkadaş paylaşmış ama ordaki linklerin hepsi patlaktı. Lütfen bir el atın bütün gün saçımı başımı yoldum.

isterseniz bir deneyin,sanırım ben burdan yapmıştım bir ara.

http://www.pbbans.com/forums/files/cod-2-windows-file86.html

• Kardeş teşekkürler ama sorun çözüldü nasıl bilmiyorum da bana yeter şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valryon

Kardeş teşekkürler ama sorun çözüldü nasıl bilmiyorum da bana yeter şimdilik

eğer başka sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    FİFA 11 crack sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.