Şimdi Ara

cod 3 rezalet ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede kesınlıkle arkadaslar haklı PS2 nın ekran goruntusune gore bence oldukca ıyı sonucta ıcınde DX10 lu bi kart yok bence gnede fena sayılmaz diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BFCYBORG-

kardeşim iyi güzelde alamıyoruz işte yok nerde okadar para herkes zengin doğmuyor benim 5 çeşit kredi kartım yok..ps2 yi zar zor aldım daha memory card eksik kolun biri arızalı. yok para yok hiç yok..Lanet olsun böyle dünya düzenine elin herifi ps3 ü alır çatır çutur kırar bizde burda keriz gibi izleriz..

Yaa canım kardeşim amma ağlamışsın sende...o zaman içinde bulunduğun vahim durumu bizimle paylaşmışsın sağolasın da, bunun cod3 ü yapanlarla ne alakası var...sen artık ps2 için bu oyunları bulduğuna dua et seneye bunlarıda arıyacaksın...
    hem örnek verdiğin oyunun bir bölümü 110 dk filan sürüyordu...(black) 109 dk. oyunu kapat bakalım en baştan başlamak nasılmış gör...yani her oyunun + sının yanında - si de var...
    benim ps2 de aldığım 2 oyun kusursuzdu 1-god of war 2, de soc tu...sözün özü zaten elinde hafıza kartı yoksa ps3 ten bile zevk alamazsın...cod3 ün bölümlerini nereye kayıt edecen her seferinde baştan başlaman lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

kardeşim iyi güzelde alamıyoruz işte yok nerde okadar para herkes zengin doğmuyor benim 5 çeşit kredi kartım yok..ps2 yi zar zor aldım daha memory card eksik kolun biri arızalı. yok para yok hiç yok..Lanet olsun böyle dünya düzenine elin herifi ps3 ü alır çatır çutur kırar bizde burda keriz gibi izleriz..

bu sitemin neden anlamadım doğrusu bizde zamanında öğrenci olduk ama oyun oynadıksenin konsolunda
    god of war denen bir oyun var biliyormusun 33 yaşındayım 7 yaşımdan beri oyun oynarım hayatımda hiçbir oyun bana bu kadar zevk vermedi dene bakalım dediğim oyunu hee başka oyunmu re4 dene,metal gear serilerini dene dmc3 dene we10 oyna ve futbolu ikillerinde hisset, oynayıp zevk alabileceğin oyun sayısı o kadar fazlaki birde unutma herşey grafik değildir önemli olan komplike zevk almaktır oyundan,doğru söylüyorsun öğrenci adamın hali başka olur ama dediğim gibi elindeki konsolun değerini bil gt4 le başla bence final olarak gt4 diyorum

+1

zamanında 10 larca oyun bitirdim ps2 de bence değerlendirebileceğin bir sürü oyun var, çoğu zaman keşke satmasaydım da şu oyunu tekrar oynardım v.s. derim... bence değerini bil... ps2 tamamen ölene kadar diğer cihazlar bi nebze ucuzlar ... sen de geçersin kardeş ..

• Oyun gayet güzel bence, aksiyon süper, grafikler yavaşlamalara rağmen çok güzel.

Başlarda bu oyuna önyargılı yaklaşmıştım, sonra baktım gamespot iyi puan vermiş, gittim aldım oynadım, gerçekten de çok beğendim, herkese tavsiye ederim...
  • ama fps aşırı düşüyo bazen oynanmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibr-g
    sözün özü zaten elinde hafıza kartı yoksa ps3 ten bile zevk alamazsın...

Ps3 'de hafıza kartı? Hmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: koXray

ama fps aşırı düşüyo bazen oynanmıyo

O zaman timesplitter oynamaya devam edicen kardeş
  • quote:

Sayın hocam zaten zar zor bir PS^3 alsak bile esas dert sonra başlıyor.10 tane oyun alayım desen zaten Bir PS^3 parası yapıyor.Kopya da yok.Bence de diğer arkadaşların dediği gibi ismi geçenler gibi çok nefis görüntülü grafikli oyunlar var.Bir süre daha PS^2 ile idare edeceğiz artık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.