Şimdi Ara

cod 3 rezalet !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün gittim call of duty 3 ü aldım ps2 ye taktım ama sonuç tam bir hayal kırıklığı grafikler çok vasat cod1 den bile kötü ve oynanabilirlik hiç iyi değil ayrıca oyunun bi yerinde r3 diye bi tuş diyor ps3 ten çevirim olduğu için berbat bi oyun olmuş hiç beğenmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BFCYBORG- -- 22 Ocak 2007; 18:16:03 >

• r3 sağ analoğun üstüne bas demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: thdentist

r3 sağ analoğun üstüne bas demek
    Attık çoğu oyunu ps2ye sallamasyon çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sos05

Attık çoğu oyunu ps2ye sallamasyon çıkartıyorlar.

Alıntıları Göster
    kardeş makine kaldırmıyo adamlar ne yapsın bisürü şeyi kısıyolar ...
    grafikler efektler falan filan...
    ben de ps2 den sonra psp alınca çok üzülmüştüm zamanında, grafikleri amma kırpmışlar diye.. v.s... v.s...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokiee

kardeş makine kaldırmıyo adamlar ne yapsın bisürü şeyi kısıyolar ...
    grafikler efektler falan filan...
    ben de ps2 den sonra psp alınca çok üzülmüştüm zamanında, grafikleri amma kırpmışlar diye.. v.s... v.s...

Alıntıları Göster
    Oyun o kadarda kötü değil.Hatta oynanışı çoğu fpsden daha rahat.Bazı yerlerde fps çok düşüyor ama atmosfere kaptırınca farketmiyo bile insan.Taş çatlasa 2 günde rahat bitirilebilecek bir oyun.Tabiri caizse çerezlik.

Tek kötü yanı bu.

• quote:

Orjinalden alıntı: -BFCYBORG-

arkadaşlar bu gün gittim call of duty 3 ü aldım ps2 ye taktım ama sonuç tam bir hayal kırıklığı grafikler çok vasat cod1 den bile kötü ve oynanabilirlik hiç iyi değil ayrıca oyunun bi yerinde r3 diye bi tuş diyor ps3 ten çevirim olduğu için berbat bi oyun olmuş hiç beğenmedim..

sen nasıl grafik bekliyordun çok merak ediyorum bence baya güzel adamlar uğraşmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipknotcu_velet

quote:

arkadaşlar bu gün gittim call of duty 3 ü aldım ps2 ye taktım ama sonuç tam bir hayal kırıklığı grafikler çok vasat cod1 den bile kötü ve oynanabilirlik hiç iyi değil ayrıca oyunun bi yerinde r3 diye bi tuş diyor ps3 ten çevirim olduğu için berbat bi oyun olmuş hiç beğenmedim..

sen nasıl grafik bekliyordun çok merak ediyorum bence baya güzel adamlar uğraşmış
    ben beğendim ama aklıma takılan bişi var bu oyunda 36 görev var filan die duymuştum ama oyun yannış hatırlamıyosam 17 görevde bitti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

ben beğendim ama aklıma takılan bişi var bu oyunda 36 görev var filan die duymuştum ama oyun yannış hatırlamıyosam 17 görevde bitti...

Alıntıları Göster
    Oyun 17 görev zatenYada 15 miydi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Oyun 17 görev zatenYada 15 miydi ki?

Alıntıları Göster
    grafikler ps2 için iyi bence yaw.. zaten bu tür sawaş oyunlarında grafiklere dikkat etmek yerine oyuna ve saldıran adamlara konsantre olmak daha iyi yaw grafikler idare eder. oyunu az bişey oynadım ama heyecanlıydı ilk başları

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueMartini7

grafikler ps2 için iyi bence yaw.. zaten bu tür sawaş oyunlarında grafiklere dikkat etmek yerine oyuna ve saldıran adamlara konsantre olmak daha iyi yaw grafikler idare eder. oyunu az bişey oynadım ama heyecanlıydı ilk başları

Alıntıları Göster
    Ne bekliyordun hocam PS2'den, Gears Of War grafikleri mi? Gözünde kriterler yükseldiyse ps2 kullanmayı bırakma vaktin geldi demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementine

Ne bekliyordun hocam PS2'den, Gears Of War grafikleri mi? Gözünde kriterler yükseldiyse ps2 kullanmayı bırakma vaktin geldi demektir.

Alıntıları Göster
    Ya 3fruz arkadaşım rezalet grafikler hadi tatminkar olsa neyse cod1 den bile kötü mü olur hadi git işine allah aşkına ya peki black ne ozaman. Kim ne derse desin grafikler gereğinden fazla kötü çizgifilm gibi resmen oynarken soğudum oyundan.Bir cod hayranı olarak söyleyebilirim ki grafikler tabiri caizse kusmunç !
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BFCYBORG-

Ya 3fruz arkadaşım rezalet grafikler hadi tatminkar olsa neyse cod1 den bile kötü mü olur hadi git işine allah aşkına ya peki black ne ozaman. Kim ne derse desin grafikler gereğinden fazla kötü çizgifilm gibi resmen oynarken soğudum oyundan.Bir cod hayranı olarak söyleyebilirim ki grafikler tabiri caizse kusmunç !

Alıntıları Göster
    arkadasim ozaman senin nex-gen e gecme vaktin gelmis demektir cod3 u birde xbox360 oyna ama lcd monitorde bak bakalim ozaman neler gorecek gozun senlik yapacak valla
    quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    Cod3 oynamadım henüz. Atmosfer daha yoğun olduğu için detaydan kısmış olabilirler. Yada başka bir platforma göre hazırlayıp port etmiş olabilirler. PS2 için özel hazırlandı Black, özel olarak optimize edildi hatırlatırım. Şu an multiplatform bir oyundan bahsediyoruz. Kötü performans vermesi doğaldır.

• quote:

Alıntıları Göster
    Blackteki atmosfer çok daha sade arkadaşım.Cod 3te o savaş atmosferini verebilmek için bazı detaylardan vazgeçilmiş.Bunun sonucundada ancak o grafikler çıkmış ortaya.

Yani Ps2nin kapasite meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 22 Ocak 2007; 19:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Blackteki atmosfer çok daha sade arkadaşım.Cod 3te o savaş atmosferini verebilmek için bazı detaylardan vazgeçilmiş.Bunun sonucundada ancak o grafikler çıkmış ortaya.

Yani Ps2nin kapasite meselesi.

Alıntıları Göster
    evet tamamen konsolun kapasite olayi

• quote:

Orijinalden alıntı: GREvV

evet tamamen konsolun kapasite olayi

Alıntıları Göster
    alete göre normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

alete göre normal

Alıntıları Göster
    ps3 zamanı geldi artık bu gradfıklerden sonra ınsanların beklentılerıo arıtyor bır xbox 360 yada ps3 alıcan artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

ps3 zamanı geldi artık bu gradfıklerden sonra ınsanların beklentılerıo arıtyor bır xbox 360 yada ps3 alıcan artık

Alıntıları Göster
    kardeşim iyi güzelde alamıyoruz işte yok nerde okadar para herkes zengin doğmuyor benim 5 çeşit kredi kartım yok..ps2 yi zar zor aldım daha memory card eksik kolun biri arızalı. yok para yok hiç yok..Lanet olsun böyle dünya düzenine elin herifi ps3 ü alır çatır çutur kırar bizde burda keriz gibi izleriz..
  • quote:

kardeşim iyi güzelde alamıyoruz işte yok nerde okadar para herkes zengin doğmuyor benim 5 çeşit kredi kartım yok..ps2 yi zar zor aldım daha memory card eksik kolun biri arızalı. yok para yok hiç yok..Lanet olsun böyle dünya düzenine elin herifi ps3 ü alır çatır çutur kırar bizde burda keriz gibi izleriz..

Alıntıları Göster
    quote:

bu sitemin neden anlamadım doğrusu bizde zamanında öğrenci olduk ama oyun oynadıksenin konsolunda
    god of war denen bir oyun var biliyormusun 33 yaşındayım 7 yaşımdan beri oyun oynarım hayatımda hiçbir oyun bana bu kadar zevk vermedi dene bakalım dediğim oyunu hee başka oyunmu re4 dene,metal gear serilerini dene dmc3 dene we10 oyna ve futbolu ikillerinde hisset, oynayıp zevk alabileceğin oyun sayısı o kadar fazlaki birde unutma herşey grafik değildir önemli olan komplike zevk almaktır oyundan,doğru söylüyorsun öğrenci adamın hali başka olur ama dediğim gibi elindeki konsolun değerini bil gt4 le başla bence final olarak gt4 diyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam ne dıyeyım sende haklısın ama bende su an tasarım işleri yapıyorum para bırıktırım mart ayında almayı dusunuyorum sonucta bende bır seylerden para kazanmaya calısıyorum. Elındekı konsol kotu degıl seceneklerın cok arkadasın dedıgı gıbı .. Oyuncuysan konsol onelı degıl game onemlıdır
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.