Şimdi Ara

COD 4 de Helikopter Hep Beni Vuruyor !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalıkta dolaşırsan ölürsün tabi. Ben heli gördümmü direk topuklarım en yakın kapalı alana Ama yukarıyada bakmayı unutmayın bazı binaların üstü açık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 7 Mart 2008; 21:35:05 >
  • yazık lem ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocaliypse

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

duşa gir gecer

• quote:

Orjinalden alıntı: masterm1nd

İyi de sonuçta bina yıkılmıyor bişey olmuyor Gerçekçi yapcaklarsa binayı da yıksınlar

Ondan sonra ram yetmiyo, ekran kartı yetmiyo diye ağlarsın

Bu arada konuyu açan arkadaş, heli genelde sen ona ateş edince karşılık veriyor ve benım dikkat etttiğime göre de yüksek levellıları öncelikli öldürüyor ( yani beni )

• quote:

Orjinalden alıntı: apocaliypse

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

duşa gir gecer

• heli geldiqinde yere yatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: P0YRaZ

heli geldiqinde yere yatın

ciddimisin
  • Konuyu açan arkadaşa hak vermemek mümkün değil, bende 52 kişilik bir serverda (Unitednoobs'ta oynuyorum) ve ne zaman karşı taraf heli çağırsa inanılmaz bir rastlantı ile beni vuruyor. Yanımda 4-5 kişi varken hatta binaların içindeyken bile duvarları taradığını biliyorum. Bu kesinlikle normal değil. Muhtemelen yazılan scriptlerle ilgili olsa gerek, sonuçta heli random vuruyor tamam ama kesin bir olay var bu işte. Helikopter geldiğinde artık kapalı bir alana girip beklemekten başka birşey yapamıyorum. İlginç ama gerçek...
  • Bana da scoreboardda ilk 3 sırada olunca hep beni takip ediyo nedense üst üste3 kere vuruyor
  • bu heli adam seçiyo herade
  • Yapçak bişey yok kader
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.