Şimdi Ara

COD 4 Hata raporu. 1 gün uğraştım çözüm bulamadım YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 gündür uğraştım yapamadım.Hata şu ; Oyunu açıp giriyorum.Harita yükleniyor(mission).Haritanın yüklenmesi bittiği anda oyundan atıyor ve hata raporu veriyor.Oyunu ilk yüklediğimde single de oynayabiliyordum.Ama multiplayer oynamak için gerekli 1.6 ve 1.7 patchleri indirdikten sonra böyle oldu.Yaklaşık 1 gün uğraştım bu hatayı çözmek için.Oyunu 4-5 sefer silip tekrar yükledim.Patchleri tekrar silip yükledim.Değişik Crackler ile girmeyi denedim.Yine böyle hata raporu veriyor. Artık yapacağım ne kaldı bilmiyorum.İşlemcidende kaynaklandığını sanmıyorum çünkü başta single player oynayabiliyordum.Artık single playerde oynayamıyorum.Bi çözümü varsa bu hatanın yardım edin lütfen!!

• bilen biri yokmu
  • Bi hayat belirtisi bişeler yazın bari.
    Bilmiyom çözümünü yazsanız kâfi.
  • kardeş hata raporunda buraya tıklayın diye bi yer oraya tıkla yukarda hangi dosyanın hata vediği yazıyo o dosyanın ismini buraya yaz belki yardımcı olabiliriz
  • iw3mp.exe hata veriyor.
  • buda hata raporunun içeriği

AppName: iw3sp.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: iw3sp.exe
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0022cc2a

Hata raporunda eklenecek dosya için bu yazıyor.
    C:\DOCUME~1\nafi\LOCALS~1\Temp\e15b_appcompat.txt

içeriğinde bunlar yazıyor hata raporunun. Ama şu eklenecek dosya yerinde başka dosya isimleride yazıyor.(e15b_appcompat.txt bunun yerinde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.