Şimdi Ara

Cod 4 MP Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben uzun zamandır esk bilgisayarımda cod4 oynardım. Yaklaşık 1 yıl önce yeni bir bilgisayar aldım ve buna da yükledim ve sıkıntı yoktu. Sonra sınavlara falan çalışmam gerekti uzun bir ara verdim ve bilgisayarımı windows 8.1 e güncelledim windows 8 den. İlk başta çalışan oyun artık çalışmaz oldu. Oyunu sildim baştan yükledim internetteki çözümleri falan denedim hala çözemedim son çare buraya yazayım dedim. Sorun şu ki sp gayet güzel açııyor ama mp ye tıklayınca böyle nasıl desem mouse imleci oyunda olması gereken mouse imleci gibi değil. Hani böyle tıklanmıyor hiçbirşeye. Aslında bu olay sp de de oluyor ama orada alt tab yapıp oyuna tekrar girince imleç düzeliyor. Ama mp de ekran çözünürlüğü falan çok azalıyor ve alt tab yapamıyorum pc kitleniyor. Ekranlar arası geçiş yapamıyorum ve resetlemen gerekiyor pc'yi. Aklınıza bir yol gelirse soru sormaktan çekinmeyin. Bu arada uyumlulukta windows7, windows me falan denedim hepsini.

• beyler şu anda olay aha farklı bir hal almaya başladı profile den oradaki cfg yi değiştirerek windowed modta açtım artık açılıyor ama belli bir süre sonra yaklaşık 1 dakika tekrar kitleniyor bilgisayar ama bu sefer görev yöneticisini açıp kapatabiliyorum
  • beyler maalesef sorun hala güncel hiç yaşayan yok mu bu sorunu ?
    notebook msi ge60 acaba yazılımsal mı diye düşünmeye başladım
  • BEnde aynısını yaşıyorum çözen varsa yardım.
  • bu nedir yaw cod4 multi'de sorun yaşayanlara yardım edecek adam kalmamış
    ne yazık ki yardım edemem adamım zaten ben de giremiyorum oyuna
    ha dersen ki o zaman niye yorum yazdın, işte moral olsun oynayamayan tek sen değilsin
    umarım birileri bize cevap verebilir

• Windows 8 veya 8.1 mi kullanıyorsun.
  • bende de eskiden açılmıyordu şu anda açılıyor baya önceden çözmüştüm ama ne yaptığımı hatırlamıyorum
    şu anda dosyalarıma bakınca 07.09.14.444.SpAwN diye bi crack mevcut onun sayesinde mi yoksa format sayesinde bilmiyorum ama sorunum çözülmüştü. bir deneyin bu cracki belki çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi embriyo_terk -- 13 Ağustos 2015; 15:11:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varsa kesin çözm paylaşın ağalar ben Windows 10 uupgrade yaptm aynı sorn devam ediyor ancak alt tab yapınca düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.