Şimdi Ara

cod 4 proplemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunu bugun aldım..oyunu sorunsuz kurdum yükledimm.anlayamdığım bir problem oluştu new game dediğim zaman hemen beni oyunda atıp alttaki yazı daki hatayı veriyor..yanlız anlayamadığım nokta oyunun multiplayer bölümünde oynayabiliyorum bi problem çıkmıyor..sistemim intel core 2.13ghz. 1024 ram, ge force 7500 LE..en yakın süre teknik bilgisi olan arkadaşım cevap werirse çok sevinirim iyi çalışmalar!!!

unknown UI script stopRefresh in block:
    "open" "main_text" ; "uiScript" "addPlayerProfiles" ; "uiScript"
    "openMenuOnDvar" "com_playerProfile" "" "player_profile" ; "uiScript"
    "openMenuOnDvarNot" "ui_playerProfileCount" 1 "player_profile" ; "uiScript"
    "stopRefresh" ;
    Save Message First Frame Shown: 5832
    ------ Server Initialization ------
    Server: killhouse
    ----- R_Init -----
    DirectX reports 512 MB of video memory and 575 MB of available texture memory.
    Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
    Using previously reported texture memory size of 496 MB.
    Texture detail is set automatically.
    Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
    Save Message First Frame Shown: 7247
    Unloaded fastfile ui
    Loading fastfile killhouse
    Waited 1356 msec for asset 'maps/killhouse.d3dbsp' of type 'col_map_sp'.

Fastfile for zone 'killhouse' appears corrupt or unreadable (code 107.)

yardım edecek kimse yokmu yaa2. defa konuyu açtımm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_alper -- 11 Kasım 2007; 17:43:42 >

• Halen bulamadık abinin sorununu bilen varsa lütfen yardım etsin....

bu arada gs_alper ' in ekran kartı Nvida Geforce 7500Le ....
  • aynı sorunun başka bir şekli bendede var lütfen yardım 4.bölüme geldim sonrası gitmiyor
  • sen yine 4. bölüme kadar gelmişssin..ben hiç oynayamadım bile sistemin bu oyunu kaldırmaya musait..daha kaç günden beri soruma çözüm bulamadılar en sonunda kırıp atcam oyunu...
  • sorun ekran kartım diyecem 4ç bölüme kadar oynayabilmem saçmalık ekran kartım bide minımum sistem gereksinimleri destekliyor.
    Nvıdıa Geforce go 7400
    sorun yok yani ekran kartı anlamadım
  • Oyunu kurarken kurulumun sonunda direcx kurmak isteyip istemediğini soruyor ben ona önce hayır dedim bendede sorunlar oldu baştan kurdum bu sefer evet dedim sanırım directx in son sürümünü kuruyor hiç bir sorun cıkmadı birde ekran kartlarınzın son driver larını indirin.
  • bende şu ucaklı bölümden sonra takıldım yokmu bilen
    quote:

Orjinalden alıntı: mek38

sorun ekran kartım diyecem 4ç bölüme kadar oynayabilmem saçmalık ekran kartım bide minımum sistem gereksinimleri destekliyor.
    Nvıdıa Geforce go 7400
    sorun yok yani ekran kartı anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu ben açtım fakat kimse sorunun cd den kaynaklandığını söylemedi kendim buldum oyunu aldığım yerden cd yi değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi.ben de gidip başka yerden aldım...bu sefer kurdum yükledim oldu..CD NİN HATALI KURULMASINDAN KAYNAKLANIYOR. YANİ CD NİN İÇİN DE EKSİK DOsYALAR VAR.. ONU bilgiSAYARA YÜKLEMEYİNCE KURULUM BİTTİKTEN SONRA HATA WERİYOR..Ben cd yi değiştirdim yeni aldım bi problem cıkmadı benim hatanın aynısı veriyor ise kesin cd leriniz arazılıdır..cd lerini orjinal ise bilemem.. Bu arada gelmiş geçmiş en İYİ fps OYUNLARDAN BİRİSİYDİ 2 GÜNDE OYUNU BİTİRDİM.. HERKESE TAVSİYE EDRİMM....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.