Şimdi Ara

cod 4 yüksek ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.İlglinç bir porblemle karşılaştım.
    Cod4 yükledim ve 1.6 yaması kurdum.Ama servere girince ilk 5 dk normal şekilde yaklaşık 60 70 civarında ping ile oynuyorum.Ama 5 dk sonra birden 600 700 lü pingler görmeye başlıyorum.Değişik serverlerde denedim hep aynı sonuçla karşılaştım.Aklıma gelen çeşitli şeyleri yaptım virüs tarama spy veya adware tarama gibi işlemleri gerçekleştirdim ama sonuç değişmedi.internette hızım ise yüksek sayılır.Acaba bu sorunun nedeni ne olabilir?

Not:aynı sorun cod2 içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bookworm -- 26 Haziran 2008; 23:58:42 >

• Bu yükselmeler hep aynı saatemi denk geliyor?
  • ne oldugunu anlamıs deilim ama ping programlar acikken dosya indirirken falan cok yüksek oluo. bise indiriosan onları kapat msn falan kapat tabi bilgisayarının özellikleri iyiyse hızlıysa falan bunları yapmana hic gerek olmas ama bence öle bi dene banada oluo bazen dosya indirdiğimde ve aynı zamanda antivirüs tarama yaptiriodum 999 ping aldım ama normalde 50 den yukarı çıkmıo yani diyeceğim programları kapat öle dene.
  • 1-hayır değişik zamanlarda girdim, gündüz ve gecenin değişik zamanlarında sorun devam ediyor
    2-hayır arka planda hiç bir şey indirmiyorum, antivirus programını da kapattım sonuç değişmedi.Zaten ilginç olan başlangıç pingin normal ne oluyorsa 5 dk sonra oluyor.
    İnternette üniversitenin ağıyla bağlanıyorum acaba sorun ondan olabilir
  • Benzer maruzatim var, bir baska baslikta aynisini soyledim.. Girdigim serverlardan ayar yiyorum artik "hop kardes dusuk ping al oyle gel" diyorlar..
    1024 sinirsiz, iki farkli sistemde denedim ayni.. baglantiya bakiyorum sorun yok.. Flashgetle bir dosya indireyim diyorum mesela 101-102 kb ile geliyor canavar gibi
  • Arkadaşım internet hızının yavaş olmasından kaynaklanıyor. Özellikle de dosya indirirken vs....server hızı karşılayamadığı için ping yüksek oluyor..
  • adam hıcbırsey ındrımıyorum dıyor sen dosya ındırme dıyorsun adam gıbı oku oyle cvp ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlike aynısı bende de var şu an. ilk 5-10 dk gayet güzel ping, bi süre sonra 600-700leri görüyor oynanmıyor. nedfen acaba
  • cod4 için en son patch 1.7 olması lazım, onu yükleyip dene istersen
  • Hala Cod4 oynayanları görmek beni mutlu ediyor. Ben de PS3 için alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.