Bildirim
cod 5 ekran kararıyor(help me)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hiç mi bilen yok çaresini -
kardeşim aynı sorun bende de var ekran kartının shader özelliği desteklemiyor oyunu oyun 3.0 istiyo seninki daha düşüktür -
oyunu normal şekilde yüklüyorsan ve açarken ekranda ses var ama görüntü yoksa ( ki bende de aynısı omuştu) ekran kartın sm 3.0 desteği yoktur. ekran kartın büyük bi ihtimal x550 gibilerinden bir kart. COD 5 ve diğer yeni çıkan oyunlar için onu değiştirmelisin.ben 8600 gt alıp sorunu hallettim.sende 8600gt alabilirsin.tabi bütçen elverirse daha yüksek bişeyde alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 12 Aralık 2008; 20:54:13 > -
saolasan kardeş...ekran kartımx550 cinsinden ..değiştirmek zorundayım -
evet shader model 3.0 lazım sizinki 2.0 dır ben eminin kesin olarak.nerden biliyorum derseniz ben config yazıyorum cod4 cod5 cod5 de deneyeyim dedim renderer i dğiştireyim dedim sm 2.0 yaptım ben de de kara oldu sonra 3.0 yapıp düzelttim.sorunun çözümüne gelrisek: yeni ekran kartı almak...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X