Şimdi Ara

COD 5 YENI ZOMBI MAPLERDEN SS LER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam oyunu bir kere baslat ondan sonra bulamadıgın dosyayı goreceksin activasyon olmadı için oyunda o dosya oluşturulmuyor.
  • dediklerinizin aynısı yaptım ama mods a geliyorum launch a tıklıyorum orda bi kutucuk gibi bişey var bomboş hiçbişey gelmiyo napıcam ?
  • gizli klasörleri göster diyodum sonra tekrar araçlar klasör görünümünden gizli klasörleri göstere bakıyodum gizli klasörleri gösterme yazıyodu ama ben 10 sn önce göster yapmıştım yarım saat böle uraştım sonra internetten baktım bi virüs bunu engelliyomus onu temizlemek için bi program varmış bende onu indirdim taradım ama şimdi bilgisayar çok kasıyor napcam ? üstelik mapta oyunda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_özata

gizli klasörleri göster diyodum sonra tekrar araçlar klasör görünümünden gizli klasörleri göstere bakıyodum gizli klasörleri gösterme yazıyodu ama ben 10 sn önce göster yapmıştım yarım saat böle uraştım sonra internetten baktım bi virüs bunu engelliyomus onu temizlemek için bi program varmış bende onu indirdim taradım ama şimdi bilgisayar çok kasıyor napcam ? üstelik mapta oyunda yok

hmmm degisik birşeyler yapmıssın sen anlayamadım
  • Arkadaşlar bu haritaları nerden indirebiliriz?
  • Pm attım oradan indirebilirsin uye olup :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

Arkadaşlar bu haritaları nerden indirebiliriz?
  • Teşşekürler peki çöle önerebleceğiniz güzel bölümler varmı şöle geniş geniş Berlin bak gibi
  • Bu 2 mapte cok basarılı berlin bank ve dawnville tavsiye ederim

quote:

Orijinalden alıntı: Atı Radeon

Teşşekürler peki çöle önerebleceğiniz güzel bölümler varmı şöle geniş geniş Berlin bak gibi
  • Grafikler neden kötü
  • Arkadaşın ekran kartından kaynaklanıyor
  • yav bu mapplar ps3 de oynanırmı oynayan gördüm lütfen cevaplayın
  • valla hiç bilmiyorum oynanırmı biraz araştır istersen
  • cogu bolumu bılıyorum int cafede az oynamadım ark larla customcod.com du galıba sitesi ordan indirebiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.