hocam oyunu bir kere baslat ondan sonra bulamadıgın dosyayı goreceksin activasyon olmadı için oyunda o dosya oluşturulmuyor.
dediklerinizin aynısı yaptım ama mods a geliyorum launch a tıklıyorum orda bi kutucuk gibi bişey var bomboş hiçbişey gelmiyo napıcam ?
gizli klasörleri göster diyodum sonra tekrar araçlar klasör görünümünden gizli klasörleri göstere bakıyodum gizli klasörleri gösterme yazıyodu ama ben 10 sn önce göster yapmıştım yarım saat böle uraştım sonra internetten baktım bi virüs bunu engelliyomus onu temizlemek için bi program varmış bende onu indirdim taradım ama şimdi bilgisayar çok kasıyor napcam ? üstelik mapta oyunda yok
quote:
Orijinalden alıntı: eren_özata
gizli klasörleri göster diyodum sonra tekrar araçlar klasör görünümünden gizli klasörleri göstere bakıyodum gizli klasörleri gösterme yazıyodu ama ben 10 sn önce göster yapmıştım yarım saat böle uraştım sonra internetten baktım bi virüs bunu engelliyomus onu temizlemek için bi program varmış bende onu indirdim taradım ama şimdi bilgisayar çok kasıyor napcam ? üstelik mapta oyunda yok
hmmm degisik birşeyler yapmıssın sen anlayamadım
Arkadaşlar bu haritaları nerden indirebiliriz?
Pm attım oradan indirebilirsin uye olup :)
quote:
Orijinalden alıntı: Atı Radeon
Arkadaşlar bu haritaları nerden indirebiliriz?
Teşşekürler peki çöle önerebleceğiniz güzel bölümler varmı şöle geniş geniş Berlin bak gibi
Bu 2 mapte cok basarılı berlin bank ve dawnville tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Atı Radeon
Teşşekürler peki çöle önerebleceğiniz güzel bölümler varmı şöle geniş geniş Berlin bak gibi
Grafikler neden kötü
Arkadaşın ekran kartından kaynaklanıyor
yav bu mapplar ps3 de oynanırmı oynayan gördüm lütfen cevaplayın
valla hiç bilmiyorum oynanırmı biraz araştır istersen
cogu bolumu bılıyorum int cafede az oynamadım ark larla customcod.com du galıba sitesi ordan indirebiliyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme