Bildirim
COD 5 YENI ZOMBI MAPLERDEN SS LER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
MAP ISMI : DAWNVILLE
-
arkadaş ben oyunu bitirdim ama sadece tek bir map açıldı bu fotoğraftaki mapları nasıl açacağım?quote:
Orijinalden alıntı: kingsix
MAP ISMI : DAWNVILLE
-
quote:
Orijinalden alıntı: eren_özata
arkadaş ben oyunu bitirdim ama sadece tek bir map açıldı bu fotoğraftaki mapları nasıl açacağım?
yeni patchleri ve yeni haritaları yüklemen gerekli -
Valla bende hepsi yüklüde sadece 3 map var sizdede öylemi standart 3 tanemiquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evilquote:
arkadaş ben oyunu bitirdim ama sadece tek bir map açıldı bu fotoğraftaki mapları nasıl açacağım?
yeni patchleri ve yeni haritaları yüklemen gerekli
Alıntıları Göster
-
bu fotograftaki mapleri indiriceksin orjinalde bu mapler yok mod lu mapler bunlar yapmışlar indirebilirsin istersen adresi pm atabilirim .
quote:
-
evet standart 3 map var onun dışında map isterseniz adresi pm atıcam uye olup indirebilirsiniz mapleri nereye atacagınız indirdiginiz dosyalarda yazıyo ama sorun olursa yardımcı olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick__09
Valla bende hepsi yüklüde sadece 3 map var sizdede öylemi standart 3 tanemi
-
bence güzel olmamış zombiler left 4 dead de kalsınquote:
evet standart 3 map var onun dışında map isterseniz adresi pm atıcam uye olup indirebilirsiniz mapleri nereye atacagınız indirdiginiz dosyalarda yazıyo ama sorun olursa yardımcı olurum.
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Merhabalar.Ben oyunun orjinaline sahibim.Multiplayer aradada coop oynuyorum.Multide modlu maplara giriyorum girerken modu yüklüyor oyun sonra oyuna giriyor.Normalde 40 lvl dim sniper moduna girdim 65 lvl olarak gösterdi beni.Biraz oynadıktan sonra oyundan çıktım.1saat sonra girdigimde ise eski 40 lvl dan degil 1lvl dan basladım bu modlardan dolayımı olmuştur?Modlu maplarda kastıgımız exp daha sonra gidiyormu?Modun bu durumlarda zararı olurmu?Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 15 Ağustos 2009; 4:22:02 >
-
23 seviye vay bequote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::quote:
quote:
Merhabalar.Ben oyunun orjinaline sahibim.Multiplayer aradada coop oynuyorum.Multide modlu maplara giriyorum girerken modu yüklüyor oyun sonra oyuna giriyor.Normalde 40 lvl dim sniper moduna girdim 65 lvl olarak gösterdi beni.Biraz oynadıktan sonra oyundan çıktım.1saat sonra girdigimde ise eski 40 lvl dan degil 1lvl dan basladım bu modlardan dolayımı olmuştur?Modlu maplarda kastıgımız exp daha sonra gidiyormu?Modun bu durumlarda zararı olurmu?Teşekkürler...
Alıntıları GösterEn fazla 17yi görmüştüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
quote:
quote:
Evet dogru mod la alakalı bir durum bu mod ile oynarken ne kadar lvl olursa olsun orjinale dondugun zaman kaldıgın yerden baslarsın ever faklı bir mod yuklersende 1 lvl dan baslarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LivinG DeaD
23 seviye vay beEn fazla 17yi görmüştüm
-
Peki benim multiplayer lvl bilgilerim.Serverdamı tutuluyor yoksa pcde savedemi tutuluyor.Herhangibir durumda lvl1 den baslattıgında savemi kopyalayıp eski lvlımdan devam edermiyim yoksa?quote:
Orijinalden alıntı: kingsixquote:
Alıntıları Göster
-
Oyunun orjinal oldugun icin profil bilgilerin pc de profile dosyasında duruyor server a girdiginde oyun buradaki bilgilerini gorur ama mod farklı yeni bir mod yuklersen lvl oradaki ayarlara yani server ayarlarına gore degisiklik saglayabilir. 1. level dan da baslayabilirsin belli olmuyo buquote:
Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::
Peki benim multiplayer lvl bilgilerim.Serverdamı tutuluyor yoksa pcde savedemi tutuluyor.Herhangibir durumda lvl1 den baslattıgında savemi kopyalayıp eski lvlımdan devam edermiyim yoksa?
Alıntıları Göster
-
akadaşlar ben berlin bank bölümünü indirdim ve winrar içinde geldi bundan sonrasında oyunu nasıl yükleyeceğim ? winrarın içinde yüklemeyle ilgili bi patch yokquote:
Oyunun orjinal oldugun icin profil bilgilerin pc de profile dosyasında duruyor server a girdiginde oyun buradaki bilgilerini gorur ama mod farklı yeni bir mod yuklersen lvl oradaki ayarlara yani server ayarlarına gore degisiklik saglayabilir. 1. level dan da baslayabilirsin belli olmuyo bu
Alıntıları Göster
-
map kurulumu
C:\Documents and Settings\SENİN PROFİLİN\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods (eger mods klasoru yoksa kendin olusturacaksın)
İndirdigimiz herhangi bir map klasorunu mods klasorunun icine kopyalıyoruz.Sonra oyunu açıyoruz.Mods seçenegine tıklıyoruz burdan oynamak istediğimiz map'ı seçip launch'a tıklıyoruz.Sonra host game den nazi zombi ve kurmus oldugumuz bolumu seciyoruz.
quote:
akadaşlar ben berlin bank bölümünü indirdim ve winrar içinde geldi bundan sonrasında oyunu nasıl yükleyeceğim ? winrarın içinde yüklemeyle ilgili bi patch yok
-
C:\Documents and Settings e giriyorum profilim orda yok benim profilimin adı perfectxp sp3 ama öyle birşey yok bende adminastör e giriyorum araçlardan gizli dosyaları göster diyorum hemde 100 defa ama hala sol alt köşede 13 nesne ( 9 gizli ) yazıyo ve hiçbişey gelmiyoquote:
map kurulumu
C:\Documents and Settings\SENİN PROFİLİN\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\mods (eger mods klasoru yoksa kendin olusturacaksın)
İndirdigimiz herhangi bir map klasorunu mods klasorunun icine kopyalıyoruz.Sonra oyunu açıyoruz.Mods seçenegine tıklıyoruz burdan oynamak istediğimiz map'ı seçip launch'a tıklıyoruz.Sonra host game den nazi zombi ve kurmus oldugumuz bolumu seciyoruz.
quote:
akadaşlar ben berlin bank bölümünü indirdim ve winrar içinde geldi bundan sonrasında oyunu nasıl yükleyeceğim ? winrarın içinde yüklemeyle ilgili bi patch yok
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulp.Fiction -- 21 Ağustos 2009; 15:26:12 >
-
sunuda eklim gizli dosyaları göster deyorum sonra tekrar o kutucuğu açıyorum gizli dosyaları gösterme yazıyorquote:
Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction
C:\Documents and Settings e giriyorum profilim orda yok benim profilimin adı perfectxp sp3 ama öyle birşey yok bende adminastör e giriyorum araçlardan gizli dosyaları göster diyorum hemde 100 defa ama hala sol alt köşede 13 nesne ( 9 gizli ) yazıyo ve hiçbişey gelmiyo
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
Höh be
-
oyunu bir kez baslat ondan sonra göreceksin dosyayı soylemeyi unutmusum kusura bakam :)
quote:
sunuda eklim gizli dosyaları göster deyorum sonra tekrar o kutucuğu açıyorum gizli dosyaları gösterme yazıyor
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X