Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Klan logosunu yapan ve klan ismini koruyarak bizlere tasiyan Sencer arkadasimiza Tesekkurler

Klan Listesi

Aktif Uyeler :

• PSN : Pixolator =====>HAKAN ( LİDER )
    • PSN : khan1903 =====> GÖKHAN ( OfiSER )
    • PSN : Quexjem =====> KAMİL
    • PSN : kocagurbuzh ====>HARUN
    • PSN : NaruroN =====> İBRAHİM
    • PSN : placebocem =====> CEM
    • PSN : anubis2009tr =====> BARIŞ
    • PSN : kerim35 =====> KERiM
    • PSN : cyrisallis =====> HAKAN

YarI Pasif Uyeler :

• PSN : misirli =====> BURAK

Klana giris sartlari:

• Her aksam(ozel durumlar haricinde) 22.00 - 01.00(bu saat sizin vaktinize gore dahada gec olabilir) online olabilicek ve BiZiMLE Killzone oynuyacak kisiler, eger bu vakitler size uymuyorsa baska klanlara basvurmanizi oneririz.

• Headset
  • Minimum 1 K/D Ratio (Oldurme / Olme Orani)
  • Takim calismasina yatkin ve cocukca tavirlar sergilemeyecek kisiler

• Not : Liste Günceldir , 12 kisi olan uye sayimizda 8 kisilik yer acilmistir klana katilmak isteyen kisiler psn veya pm yoluyla bana Pixolator ulassinlar Tesekkurler.

---------------

İmza (İmza Kurallarına Göre Yapılmıştır...) ;

[center][image]http://img54.imageshack.us/img54/1166/82440781.gif[/image][/center]

-----
    Clan Daveti Almak İçin Pixolator veya QuexJem PSN'e Ekleyin ve Davet İsteyin.

Daha Sonra Oyundaki Warzone Bölümüne Girin Karşınıza Şöyle Bir Ekran Gelecek ;

Daha Sonra Communicaton'a,Ardından Messages'e Tıklıyoruz...

Clan Davetini Kabul Edip Clan'a Giriş Yapıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 27 Temmuz 2009; 14:49:58 >

• 10 sayfalık topiğimizin kapatılıp sıfırdan başlanacak olması pek iyi olmadı aslında ama yapıcak bişey yok.Hayırlı olsun diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

10 sayfalık topiğimizin kapatılıp sıfırdan başlanacak olması pek iyi olmadı aslında ama yapıcak bişey yok.Hayırlı olsun diyelim...
    Evet arkadaşlar. Yeni topik açılmış burdan devam ediyoruz.
    1 kişilik yer açıldığına göre yetenekli, dediğini yapan attığınu vuran bir arkadaşı klana alabilirz.
    Klanla alakası olmayan arkadaşlarıda ufaktan tasfiye edebiliriz.
    Klan üyeleri klana yeni aktif katılımcı için tavsiyelerdede bulunabilir.
    Hep birlikte değerlendirelim.

İlker sanada iyi yolculuklar gidiyosuns anırım bugun yarın,
    Bi psp iyi olurdu ama şimdi askerde sakat.
    Hadi dikkat et kendine :]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

10 sayfalık topiğimizin kapatılıp sıfırdan başlanacak olması pek iyi olmadı aslında ama yapıcak bişey yok.Hayırlı olsun diyelim...
    Keşke bir imkanı olsaydı da o konudaki mesajlar buraya taşınabilseydi, aslında admin'ler bir şey yapamaz mı?İlker'in 5 aylığına aramızda olmaması yeni konu açılmasını şart kılıyor, sıfırdan başlamak da kötü ama

Neyse yeni konu hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Keşke bir imkanı olsaydı da o konudaki mesajlar buraya taşınabilseydi, aslında admin'ler bir şey yapamaz mı?İlker'in 5 aylığına aramızda olmaması yeni konu açılmasını şart kılıyor, sıfırdan başlamak da kötü ama

Alıntıları Göster
    Klan giris sartlari guncellenmistir

• quote:

Alıntıları Göster
    İlker geldiğinde artık 5 aylık konuyu hortlatırız

İlkercim hayırlı teskereler, selametle git gel kardeşim...

• quote:

İlker geldiğinde artık 5 aylık konuyu hortlatırız

İlkercim hayırlı teskereler, selametle git gel kardeşim...

Alıntıları Göster
    Sevgili klan uyeleri,

Ilk mesajdaki Klan uye listesini Aktif ve YarI Pasif uyeler olmak uzere 2'ye ayirdim. Eger yanlislik var ise bana Pm yolu ile bildirirseniz sevinirim boylece konumuzda dagilmamis olur. Hicbir uyemiz yanlis anlamasin elbet hayatimiz Playstation ve Killzone'dan olusmuyor kiminin okulu kiminin isi var yani zamani olan var olmayan var kimsenin buna bir lafi yok. Ancak genel olarak aksamlari toplandigimizda sayimiz maalasef kimi zaman 3'u 4'u gecmiyor 8 kisiyi bulursak evde bir bayram havasi esiyor desem yeridir. Bu sebeple YarI Pasif listede ismi olanlar bana Pm yolu ile ulasip durumlarini ve uygun olacaklari zamanlari bildirirlerse sevinirim, ancak uzun sure cevap alamadigim uyeleri silmem gerekicek dedigim gibi kesinlikle kimsenin kisisel olarak almasini istemiyorum, yanlis birsey dusunulmesin. Oyuna her gece mutlaka giren arkadaslarda klandakilerle beraber oynamak istiyorlar, bununda otesinde forum uzerindeki diger klanlardan mac talebi geldimi tamam demeye elim varmiyor acikcasi cunku 10 x 10 mac talebine 10 kisiyi nasil toplariz diye dusunmeden edemiyorum. YarI Pasif listedeki arkadaslar bana Pm yolu ile ulasiniz lutfen simdiden hepinize Tesekkurler

(Bu mesajda 3 kere "YarI Pasif" 3 kerede "Pm yolu ile" yazilmistir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 6 Nisan 2009; 10:59:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Sevgili klan uyeleri,

Ilk mesajdaki Klan uye listesini Aktif ve YarI Pasif uyeler olmak uzere 2'ye ayirdim. Eger yanlislik var ise bana Pm yolu ile bildirirseniz sevinirim boylece konumuzda dagilmamis olur. Hicbir uyemiz yanlis anlamasin elbet hayatimiz Playstation ve Killzone'dan olusmuyor kiminin okulu kiminin isi var yani zamani olan var olmayan var kimsenin buna bir lafi yok. Ancak genel olarak aksamlari toplandigimizda sayimiz maalasef kimi zaman 3'u 4'u gecmiyor 8 kisiyi bulursak evde bir bayram havasi esiyor desem yeridir. Bu sebeple YarI Pasif listede ismi olanlar bana Pm yolu ile ulasip durumlarini ve uygun olacaklari zamanlari bildirirlerse sevinirim, ancak uzun sure cevap alamadigim uyeleri silmem gerekicek dedigim gibi kesinlikle kimsenin kisisel olarak almasini istemiyorum, yanlis birsey dusunulmesin. Oyuna her gece mutlaka giren arkadaslarda klandakilerle beraber oynamak istiyorlar, bununda otesinde forum uzerindeki diger klanlardan mac talebi geldimi tamam demeye elim varmiyor acikcasi cunku 10 x 10 mac talebine 10 kisiyi nasil toplariz diye dusunmeden edemiyorum. YarI Pasif listedeki arkadaslar bana Pm yolu ile ulasiniz lutfen simdiden hepinize Tesekkurler

(Bu mesajda 3 kere "YarI Pasif" 3 kerede "Pm yolu ile" yazilmistir.)

Alıntıları Göster
    Alınık ilanlarınızı 2.el bölümüne açınız deyip kilitleyecektim konuyu az kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Alınık ilanlarınızı 2.el bölümüne açınız deyip kilitleyecektim konuyu az kalsın.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

dikkat ceksin diye oyle attim basligi attigini vuran yigitleri bekliyoruz klanimiza

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Alıntıları Göster
    quote:

Hakan güzel düşünce gerçekten de .Şu aktif üye sayımızı bir an önce arttırmalıyız,ancak 5-6 üye oluyoruz,taş çatlasın 8.

Klan üyeleri lütfen ilgisiz kalmayın konuya. ])

Bu arada başlığa belirli bir saat mi yazsak acaba, toplanma vakti gibi. (21.00'de odayı açıyoruz falan gibi )

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

dikkat ceksin diye oyle attim basligi attigini vuran yigitleri bekliyoruz klanimiza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

quote:

Hakan yine yapmışsın yapacağını

• quote:

quote:

Hakan güzel düşünce gerçekten de .Şu aktif üye sayımızı bir an önce arttırmalıyız,ancak 5-6 üye oluyoruz,taş çatlasın 8.

Klan üyeleri lütfen ilgisiz kalmayın konuya. ])

Bu arada başlığa belirli bir saat mi yazsak acaba, toplanma vakti gibi. (21.00'de odayı açıyoruz falan gibi )

Alıntıları Göster
    Şu yiğidoları sadece DH forumda değil de genel bi site açıp internette mi arasak.
    Zira sanki bana o yiğidolarla hiç tanışamıcakmışız gibi geliyo.

Bu konuda bi çözüm getirebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: quex

Şu yiğidoları sadece DH forumda değil de genel bi site açıp internette mi arasak.
    Zira sanki bana o yiğidolarla hiç tanışamıcakmışız gibi geliyo.

Bu konuda bi çözüm getirebilecek var mı?

Alıntıları Göster
    aslında yarı pasif üyelerden benim tanıdığım rester_x ile buzzycarl da attığın vuranlardan ama gelmiyorlar ne zamandır...
  • quote:

aslında yarı pasif üyelerden benim tanıdığım rester_x ile buzzycarl da attığın vuranlardan ama gelmiyorlar ne zamandır...

Alıntıları Göster
    Yeni Konu Açılınca Adımızda Silinmiş...

Clan'ı Kuran ve Logoları Yapan Liderin Adı Niye Yok Acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Alıntıları Göster
    Uygun fiyata alınık iki üye, piyasayı biliyorum tekliflerde uçmayınız

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

işte killzone 2 gibi oyunu satarsan böyle olur

onursal başkan bile olsan farketmez, ahmet dursun senceru gitsin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

işte killzone 2 gibi oyunu satarsan böyle olur

onursal başkan bile olsan farketmez, ahmet dursun senceru gitsin...

Alıntıları Göster
    Sınavlar Dolayısıyla Sattım Ne Yapalım Yoksa Başından Kalkamazdık...

• quote:

Sınavlar Dolayısıyla Sattım Ne Yapalım Yoksa Başından Kalkamazdık...

Alıntıları Göster
    Şaka bir yana kardeş dön artık bizim klana, senin gibi Beşiktaşlılara ve sağlam oyunculara ihtiyacımız var bizim

• quote:

Şaka bir yana kardeş dön artık bizim klana, senin gibi Beşiktaşlılara ve sağlam oyunculara ihtiyacımız var bizim

Alıntıları Göster
    Elimde Şuan Bir Killzone 2 Var Ama Kuzenimin Satmamı İstiyor...

Bakalım Döneriz İnşallah,Unutmuşumdurda Oyunu Ben...

• quote:

Alıntıları Göster
    Eğer bizim klan ile maç yapmak isterseniz benimle iletişime geçeblirsiniz...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.