Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daveti bugün gördüm ve ekledim. Bende artık klandayım, buradan mesaj atarsanız pzt. ve per. akşamları dışında gece 12'ye kadar girebilirim oyuna.
  • Klandan kimsenin oynadığı yok.
    Daha klan maçı v.s bir şey yapamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Klandan kimsenin oynadığı yok.

Ben 5-6 ay bu klandaydım kaç kere klan maçı yaptın diye sorsana
  • quote:

Günay, Online'da 10bin küsür puanın var hacı...
  • Arkadaşlar yabancı bir klan maç isteğinde bulunmuş fakat biz hala gerekli ortamı yakalayamadık.
    Buradan benden davet isteyip hala daveti kabul etmeyen arkadaşlar var onları da anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 4 Ocak 2010; 3:00:26 >
  • yabanci klanin ismi ne bizim donemde mac yaptigimiz klanlardan olabilir. Sen ismini ver klanin biz sana kac valor koyacaginizi soyliyelim ha bide mac davetinde booster acik atmislar kapat bide spectator aciksa kapat ondan sonra taklaya gelirsiniz benden soylemesi. aslinda kendi aranizda antreman yapip kimlerin iyi oynadigini bulmadan hic klan macinada girmeyin derim beles turnuvalar var onlarla baslayip iyi oynayan elemanlarla maclara cikin
  • İlker oyunda tournaments kısmına gelip anında klan maçları yapabiliyorsun kardeşim

Bu arada bence klanda 1 veya 2 tane officer belirlersen daha faydalı olur.Tek kişi yürütmek zor. Hem klana üye alımı yapar hem de maç organizasyonlarında sana yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Günay, Online'da 10bin küsür puanın var hacı...

Geçen haftaya kadar önümden geçeni vuramıyordum, biraz kastım şimdi ise ilk 3 ten aşağı düşmüyorum.
    Bir de tamamen puana kasmıyorum madalyaları falan toplamaya çalışıyorum.
    Sırf frag kasınca sıkabiliyor ama madalya toplamak için falan oynanınca insan bırakamıyor oyunu.

• Valla ben kaç gündür davet bekliyorum. Bir ara yeni klan kurulacaktı, sonra vazgeçildi, sonra arada kaynadı gitti sanırım...
  • Arkadaşlar konu her ne kadar güncel olmasa da şansımı deneyeyim dedim. Bana da davet yollarsanız çok sevinirim. Psn: kaganmit
    Saygılarımla...
  • Klan falan yalan oldu arkadaşlar, katılım çok az. Gene en iyisi yabancılar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37323756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37675197

Daha yeni tarihli bir klan konusu var arkadaşlar, oraya bakın .Ama genelde millet beni de ekleyin diyor, sonradan kayboluyor
  • Ben kaybolmam:) Beni de ekleyin, buarlar oynuyorum. Pek fazla vaktim yok ama fırsat buldukça oynuyorum. Çok iyi değilim, çokda kötü değilim:)
    Sylar_Gray psnimde. Klana alırsanız sevinirim. Gavurlardan teklif var ama gitmek istemiyom:)

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

http://forum.donanimhaber.com/m_37323756/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37675197

Daha yeni tarihli bir klan konusu var arkadaşlar, oraya bakın .Ama genelde millet beni de ekleyin diyor, sonradan kayboluyor

• Killzoneun online ortamı kalmadı ben hevesle klan kurdum çürüdü 10-15 kişiyiz.Akşamları bi online görmüyom
  • _Guybrush_ _ kullanıcısına yanıt

abooo enis abi :D

• _Guybrush_ _ kullanıcısına yanıt

Enis abiiiiiii

• Gny* kullanıcısına yanıt

VAY GOBEL VAAAYYYY

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.