Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler clan arıyorum.Oyunda daha yeniyim 5 gün oldu alalı.Rütbem 3 yıldız(general oluyordu galiba) aktif oynuyorum. K/D ratiom biraz ezik 1.1 veya 1.2 olması lazım.PSN:Yunisher clana alabilirseniz sevinirim ( headsetim yok) (ps3 ü alalı 1 hafta oluyor para biriktirip headsetide halletcem inş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redddragon -- 10 Aralık 2009; 17:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redddragon

Beyler clan arıyorum.Oyunda daha yeniyim 5 gün oldu alalı.Rütbem 3 yıldız(general oluyordu galiba) aktif oynuyorum. K/D ratiom biraz ezik 1.1 veya 1.2 olması lazım.PSN:Yunisher clana alabilirseniz sevinirim ( headsetim yok) (ps3 ü alalı 1 hafta oluyor para biriktirip headsetide halletcem inş.)

dostum clan dagildi suan aktif deil zaten son mesaj 1 ay oncesinde atilmis bakarsan
  • Ahh be :/ sansim yokmus..Google killzone turk clna dedim ilk gelen sayfa buydu :P o yzden fazla dikkat edemedim
  • haftanın her gunu kz2 online takılıyorum. forumdakiler bi ara buluşsak bayagı oynayan var.
  • Super olur ben dediğim gibi yeniyim ve tek başına oynamak falza sarmıyor adam akıllı bir clanımız olsa super olur
  • Hala aranıyor mu attığını vuran?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

haftanın her gunu kz2 online takılıyorum. forumdakiler bi ara buluşsak bayagı oynayan var.

işte o oynayanlar bir türlü organize olamıyor.KZ nin üstüne birde MW aldık bu yüzden
    yetkililere mail atıyorsun cvp yok Pm atıyorsun cevap yok.Neyse..
  • Aradaşlar Klan için Kaliteli oyuncu aranıyorsa ben varım

PSN : rudee83
  • 1 gün toplanalımda 2 kz atalım böyle bi takım oyunu oynayalım hep kill pesinde koşmıyalım
  • tamam burdan devam edelim ekleyin beni
  • 10 dk ya kadar onlineyim arkadaşlar
  • 10 dakkaya kadar yatmış olacağım inşALLAH :) Sizlere iyi oyunlar arkadaşlar..
  • Ne varsa eskilerde var geldik toplandik 3 kisi 3'ude klanin eskilerinde Ilker, Gokhan ve ben klan klan diyen arkadaslar nerede acep, el cevap.
  • Evet bugün eski kadrodan 3 arkadaştık ve gayet iyi eğlendik.
    Davet yolladığım hiçbir arkadaşta gelmedi maalesef.Neyse yarın da odamızı açıp güzel vakit geçireceğiz umarım.
  • şimdi gelirim gircekseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

şimdi gelirim gircekseniz

Dostum walla yeni bitirdik oyunumuzu fakat yarın gece de oyundayız kısmetse
    Zaten benim de headset'in pili bitti
  • Psn: lebent
    psn: rudee83
    pSn : theadramelech
    PSN: Gny09
    PSN: Arphenion
    PSN: comandoscstr
    psn: ata_123
    PSN: tolgay007
    PSN: canozgur
    PSN: sman_80
    psn: zua_tr
    PSN: GODAMAN_24
    PSN: zgrmz
    Psn: everesst
    psn:oki41

burdan devam edelim
  • Bu akşam oyundayım ben de. Biraz takım oyunu yapalım Killzone'da
  • Bende bu gece 23-24 arası oyunda olmaya çalışcam.
  • bende 23-24 arası oyundayım bu gece
    yanlız clan da 6 kişi var gözüküyor şuan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @kii -- 25 Aralık 2009; 20:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.