Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soranda kabahat. bizde 1.leveliz zaten. çok meraklıyız sizinle oynamaya.. olur 10000e kasayım ondan sonra geleyim .hahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zincau

Soranda kabahat. bizde 1.leveliz zaten. çok meraklıyız sizinle oynamaya.. olur 10000e kasayım ondan sonra geleyim .hahahahah

bkz. 1. sayfa

dostum tepkini anliyamadim bizimle oynayamazsin demedik gel buyur beraber oynayalim birlikten beraberlik dogar. keos arkadasimin demek istedigi klan maclarinda yer alamazsin cunku rutben dusuk ise ozelliklerin ve siniflarin kapali demektir bunlar klan maclarinda muhim seyler ayrica rutbenin dusuk olmasi demek haritalari icli disli bilmedigin demek oluyor. Kisacasi biraz rutbe kazan ve haritalari ogren beraber maclara gireriz ekle bizleri ancak klan maclari icin pismen lazim, klan olarak kimseye sen git senle oynamayiz demiyoruz sakin yanlis anlasilma olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Soranda kabahat. bizde 1.leveliz zaten. çok meraklıyız sizinle oynamaya.. olur 10000e kasayım ondan sonra geleyim .hahahahah

bkz. 1. sayfa

dostum tepkini anliyamadim bizimle oynayamazsin demedik gel buyur beraber oynayalim birlikten beraberlik dogar. keos arkadasimin demek istedigi klan maclarinda yer alamazsin cunku rutben dusuk ise ozelliklerin ve siniflarin kapali demektir bunlar klan maclarinda muhim seyler ayrica rutbenin dusuk olmasi demek haritalari icli disli bilmedigin demek oluyor. Kisacasi biraz rutbe kazan ve haritalari ogren beraber maclara gireriz ekle bizleri ancak klan maclari icin pismen lazim, klan olarak kimseye sen git senle oynamayiz demiyoruz sakin yanlis anlasilma olmasin

Aynen öyle

Zaten genelde kendi aramızda oda kuruyoruz ve karışık maçlar yapıyoruz.Orada rütbeydi, ikinci özellikti vs. bunların hiçbir önemi yok (Takımları dengeliyoruz) . Zevkine maçlar yapıyoruz, önemli olan keyif almak.O maçlara herkes davetli bizde, hiçbir kimseyi ayırtetmiyoruz.Elbete sen de gelebilirsin, bekleriz Yalnız tepkin ağır olmuş harbiden de

• Arkadaşlar Shopto'da uncharted 2'i pre order yapmış iseniz, fiyat yükseldi diye iptal etmeyin.Çünkü eski fiyattan pre order yapanlar için yine eski fiyat geçerli olacak.Yeni fiyat ise şimdi yapılacak pre order'lar için geçerli (Gerçi fifa 10'daki gibi Türkiye'de yine ucuz fiyata satanlar olur mu emin değilim ama neyse )
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Arkadaşlar Shopto'da uncharted 2'i pre order yapmış iseniz, fiyat yükseldi diye iptal etmeyin.Çünkü eski fiyattan pre order yapanlar için yine eski fiyat geçerli olacak.Yeni fiyat ise şimdi yapılacak pre order'lar için geçerli (Gerçi fifa 10'daki gibi Türkiye'de yine ucuz fiyata satanlar olur mu emin değilim ama neyse )

gokhan burayi okumadan sana tamda bu konudaki gorusleri almak icin pm atmistim icinemi dogdu ne oldu
    ama surda okumadan once shoptodaki sepetime bakmayi hic akil edememistim bize fiyat artisini yansitmamislar 10 numara hareket oldu bu ne diyim shoptoya sevgim bir kat daha artti ins son anda degisiklik yapmazlar 32.95 ten preorder yapanlarin oyunlarinda

• ben KZ oyunumu 1 kere bile bitirmeyi denemedim.Sadece ve sadece online oynuyorum :))
    Ama buradan ümidi kesicem kulaklık falan aldık ortama girelim diye ama ortam kalmamış :(
  • Valla kadir-tr arkadaşım çok şanssızsın yahu, tam da klanın toplanamadığı döneme denk geldin. Bundan önce aramızda bayağı güzel maçlar oluyordu. Oyun yağmuru başlayınca herkes bir tarafa dağıldı. Neyse, tekrar toplanınca ve seni de online görürsem hemen odaya davet edeceğimden emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Arkadaşlar Shopto'da uncharted 2'i pre order yapmış iseniz, fiyat yükseldi diye iptal etmeyin.Çünkü eski fiyattan pre order yapanlar için yine eski fiyat geçerli olacak.Yeni fiyat ise şimdi yapılacak pre order'lar için geçerli (Gerçi fifa 10'daki gibi Türkiye'de yine ucuz fiyata satanlar olur mu emin değilim ama neyse )

gokhan burayi okumadan sana tamda bu konudaki gorusleri almak icin pm atmistim icinemi dogdu ne oldu
    ama surda okumadan once shoptodaki sepetime bakmayi hic akil edememistim bize fiyat artisini yansitmamislar 10 numara hareket oldu bu ne diyim shoptoya sevgim bir kat daha artti ins son anda degisiklik yapmazlar 32.95 ten preorder yapanlarin oyunlarinda

Valla içime doğmuş herhalde

Pm attım Osman, yakala

• Beyler elimdeki Kz2 yi ps3 ümden uzak olduğumdan satıyorum.Forumda da ilanım var uygun fiyattan veririm.
  • 1.sayfa ki yazınızı okuyarak ben aranıza katılmak istemiştim, fakat siz direk "büyü de gel" modunda olduğunuzdan. olmamasında bir sakınca yok. neyse şöyle yapalım, ne zaman müsait iseniz 6ya6 veya 8e8 kaç kişi çıkartabiliyorsanız artık bir klan maçı yapalım. ok derseniz inv atarız..

• quote:

1.sayfa ki yazınızı okuyarak ben aranıza katılmak istemiştim, fakat siz direk "büyü de gel" modunda olduğunuzdan. olmamasında bir sakınca yok. neyse şöyle yapalım, ne zaman müsait iseniz 6ya6 veya 8e8 kaç kişi çıkartabiliyorsanız artık bir klan maçı yapalım. ok derseniz inv atarız..

Guzel kardesim kimseye oyle bir tavrimiz olmaz olmadi, tamamiyle yanlis degerlendirmissin. Klanimiza gelen her uyemizle oynadik vakit buldugumuza ve uyelerimiz katilim gosterdikcede oynamaya devam ediyoruz. Halen klan tag'ini almamis beraber oynadigimiz birsuru arkadasimiz var. Klan maclarina cikma konusunda kurallarimiz var buda klan macinin onemine gore degisir eger valorsuz yani free turnuva veya klan macina cikiyorsak klan uyesi olarak kabul edilmis uyelerimiz ne kadar iyi oynadiklari gozetilmeksizin maclara cikabilirler ancak yuksek valorlu iyi takimlarla olan maclarimizda iyi oynuyan uyerlerimize oncelik veriyoruz. klana alinicak uyelerde 18 yas siniri var sebep toplanis saatimizin gec olmasi ve basladiktan sonra gece gec saatlere kadar surmesi ancak bu yasin altindaki arkadaslarimiz klanimiza uye edilmeselerde beraber oynuyoruz. Olme oldurme orani klana uye olma sartlarindan bir digeri zaten basliktada iyi oynayan attigini vuran oyuncular ariyoruz yazmamizin sebebi bu eger iyi oynuyorsan rutbeleri tamamlaman ve gerekli ozellikleri acman uzun surmez. Son olarak headset sarti tabikide headset'in olmayan arkadaslarimiza "-aa senin headsetin yok cik git aramizdan" demiyoruz, fakat klan uyesi olucak arkadaslarimizda headset olmasi klan maclarinda takimin koordine olmasina olanak sagliyor bir nevi takim birbirinin gozu kulagi oluyor.

Klanimizdaki hicbir uye kimseyi "kucumseyecek" tavirda, senin tabirinle modda degildir, klanimiza katilmak istemen aksine bizi mutlu eder, ne kadar cok oyuncu o kadar sohbet muhabbet, bugun Turkzone klani olur yarin baska oyunlar baska klanlar onemli arkadasliklarin kalici olmasi ve sonrasina tasinmasidir.

• quote:

1.sayfa ki yazınızı okuyarak ben aranıza katılmak istemiştim, fakat siz direk "büyü de gel" modunda olduğunuzdan. olmamasında bir sakınca yok. neyse şöyle yapalım, ne zaman müsait iseniz 6ya6 veya 8e8 kaç kişi çıkartabiliyorsanız artık bir klan maçı yapalım. ok derseniz inv atarız..

Yani ne diyelim, anlatıyoruz.Yanlış anlaşılma da olabilir, normal.Ama hala "büyü de gel" modundasınız diyorsun.Neyse Allah yolunu açık etsin

• quote:

Guzel kardesim kimseye oyle bir tavrimiz olmaz olmadi, tamamiyle yanlis degerlendirmissin. Klanimiza gelen her uyemizle oynadik vakit buldugumuza ve uyelerimiz katilim gosterdikcede oynamaya devam ediyoruz. Halen klan tag'ini almamis beraber oynadigimiz birsuru arkadasimiz var. Klan maclarina cikma konusunda kurallarimiz var buda klan macinin onemine gore degisir eger valorsuz yani free turnuva veya klan macina cikiyorsak klan uyesi olarak kabul edilmis uyelerimiz ne kadar iyi oynadiklari gozetilmeksizin maclara cikabilirler ancak yuksek valorlu iyi takimlarla olan maclarimizda iyi oynuyan uyerlerimize oncelik veriyoruz. klana alinicak uyelerde 18 yas siniri var sebep toplanis saatimizin gec olmasi ve basladiktan sonra gece gec saatlere kadar surmesi ancak bu yasin altindaki arkadaslarimiz klanimiza uye edilmeselerde beraber oynuyoruz. Olme oldurme orani klana uye olma sartlarindan bir digeri zaten basliktada iyi oynayan attigini vuran oyuncular ariyoruz yazmamizin sebebi bu eger iyi oynuyorsan rutbeleri tamamlaman ve gerekli ozellikleri acman uzun surmez. Son olarak headset sarti tabikide headset'in olmayan arkadaslarimiza "-aa senin headsetin yok cik git aramizdan" demiyoruz, fakat klan uyesi olucak arkadaslarimizda headset olmasi klan maclarinda takimin koordine olmasina olanak sagliyor bir nevi takim birbirinin gozu kulagi oluyor.

Klanimizdaki hicbir uye kimseyi "kucumseyecek" tavirda, senin tabirinle modda degildir, klanimiza katilmak istemen aksine bizi mutlu eder, ne kadar cok oyuncu o kadar sohbet muhabbet, bugun Turkzone klani olur yarin baska oyunlar baska klanlar onemli arkadasliklarin kalici olmasi ve sonrasina tasinmasidir.

kardeşim baştan bu şekilde söylesen bu konu bu kadar gereksiz yere uzamaz. neyse olan oldu artık. bizim klanın adı [582]. offical maç istediğiniz zaman atabilirsiniz. yalnız klan, US klan olduğundan maçlar geceleri bazen geceyarısından sonra oluyor..
    oyunda görüşmek üzere

• arkadaslar durum nedir her aksam 0 online gormekten biktim

azcik canlandiralim ortami okullar basladi die bu kadar bos birakilmazki meydan az once ps yi actim 0 online vardi valla moralim bozuldu kapattim direk
  • 2 hafta oynayabildim sadece Killzone 2 online , Su an General rutbesindeyim. Iyi oyuncu sayilir miyim ki ? Genelde haritalari 20-30 arasi bitirebiliyorum. Radec Academy de 30-60 arasi degisebiliyor basarimim takimin oyununa gore. Daha yeniyim ama heralde fena degilim: )
  • uncharted'im bugun elime geciyor haydi bakalim killzone dinlensin biraz
  • Benim de bugun İngiltere'den yola çıktı, peşindeyim Hakanım, bekle beni
  • Oh super Gokhancim valla projeler var ama bu oyunu bitirmezsem hicbirseye konsantre olamam bu aksam oynayabildigim kadar oynucam seninkide gelsin co-op online slalom direk :]
  • Oynayın bakalım , oynayın .. Bizi çağıran yok .. Yakıştıramadım sana Hakan..cık cık..
  • Elinde Killzone harita paketi olan arkadaşlardan harita paketini satın almak isterim:) Yardımcı olabilecekler PM atabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.