Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker357

Arkadaşlar bu Klana neler olmuş ya.Günde 2-3 kişi ya yazıyo ya yazmıyo.Önceden böle değildi burası

@Placebocem
    Cem abi Emre'nin dediklerini aynen uygula.Ben de o şekilde alışveriş yapabiliyorum us psn'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Arkadaşlar bu Klana neler olmuş ya.Günde 2-3 kişi ya yazıyo ya yazmıyo.Önceden böle değildi burası

@Placebocem
    Cem abi Emre'nin dediklerini aynen uygula.Ben de o şekilde alışveriş yapabiliyorum us psn'den

Delı olacam mastermı kardesım senın kart vısamı hangı kartla yapıyorsun hangı banka yaw adres kısmına gırınce yukarıdakı 3 sekmeye kk adresını gırıyoruz fakat asagıdakı secenekde yanlızca new york ve kendı adreslerı vs var ..eğer o kısmı newyork olarak bırakacaksam ve olmazsa demekki Master kabul etmıyor..dun 20 tl gıbı para cekılmış deneme amaçlı her denememde cekmış..ama olmadı dlc alamadım yıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Eylül 2009; 13:02:36 >

• Card Finans sanal kart ile yapıyorum ben (visa).Master card olmuyor diye biliyorum, visa larda ise bir sorun yok

Us adresim de şu:

136 N Main St , (city) Concord , (postal code)03301 , New Hampshire

Adresini öncelikle böyle değiştir Cem abi (üyelik bilgilerinde)

Daha sonra alışveriş yaparken Emre'nin dediği gibi üyelik bilgilerindeki adresi otomatik olarak görecektir.Direk geçersin adres kısmını
  • quote:

Card Finans sanal kart ile yapıyorum ben (visa).Master card olmuyor diye biliyorum, visa larda ise bir sorun yok

Us adresim de şu:

136 N Main St , (city) Concord , (postal code)03301 , New Hampshire

Adresini öncelikle böyle değiştir Cem abi (üyelik bilgilerinde)

Daha sonra alışveriş yaparken Emre'nin dediği gibi üyelik bilgilerindeki adresi otomatik olarak görecektir.Direk geçersin adres kısmını

PM
  • Cem abi birincisi kart visa olacak :D
    2. si adresi otomatik görecek direk geçeceksin.Sanal kart oluyor ben kullanıyorum bu arada.

Harddisk olarakta 2.5 inc olan tüm harddiskler uyuyor diye biliyorum.5400 rpm olanları kullan.Çünkü ps3 te gelen harddiskler 5400 rpm hızında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Cem abi birincisi kart visa olacak :D
    2. si adresi otomatik görecek direk geçeceksin.Sanal kart oluyor ben kullanıyorum bu arada.

Harddisk olarakta 2.5 inc olan tüm harddiskler uyuyor diye biliyorum.5400 rpm olanları kullan.Çünkü ps3 te gelen harddiskler 5400 rpm hızında.

Benım bankanın sanalı yokda:( normal olup lımıtı az tutacağım artık bırde paypala uye yaparım sanırım paypal sorun yapmaz..

Hdd şart oldu 80 gb doldu taştı bile..500 gb düşünüyorum.

Dipçik:Bugun Ps3 officall head setını satın aldım denedım.. hiç beğenmedım ne kullağa oturuyor nede rahat sankı tahta parçası var kulakda :)

çok uzucda değil ama şu benım kullandığım kulaklığın yanında 0 .. bunu standında kullanmak için tutarım artık..seslerde kolonlardan gelir. ..yedek olsun dıye aldım hemde bakayım dedim..yani alacaklara bilgi olsun arkadaşlar.. 3/1 parasına cok daha rahat ve ufak kulağınızda saatlerce kalabılecek kulaklık alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Eylül 2009; 15:13:08 >

• Gökhan Turnuvayı tamamlıycaz gece yarısı unutma..ayrıca saat 11 de hazır olan Kerim sende dun yaptığımız kılanla maç ayarladım..
  • beyler hic kimse online olmuyor artik okullarin basladigindanmidir nedir anlamadim aksamlari giriyorum psne 10-11 de kimse yok die kapatiyorum eger bi faliyet falan yapiyosaniz bana psn den mesaj atin su saatte onliniz die bende gelirim herkese ii oyunlar
  • Toplanma saatlerimiz 22.00-22.30 civarı yine, aslında hiç değişmedi ama bu aralar nedense şöyle kalabalık toplanamadık.Gerçi evlilerle aynı odada toplanırsak belli bir sayıya ulaşacağımız için yine güzel maçlar olur
  • Evliler bu gece killzone oynuyor sevgili Türkzone, bilgilerinize sunulur
  • Yarında sabah 8:30 da direksiyon sınavım var. Şansa bak. Neyse artık gece 00:00'a kadar oynarım. Cem abi 23:00 daki maçı kaçırmam beni gelmiş bil :)
  • Kerim başarıyla atlatmışsındır sınavını inşallah

İlker tekrar hoşgeldin aramıza, gerçi dün konuşamadık, kısmet olmadı ya neyse
  • quote:

Kerim başarıyla atlatmışsındır sınavını inşallah

Abi ben böyle bir şey görmedim. Sınava kadar sinir stres halindeydim. Sabah kalktım sınava gidicem bir baktım giriş kartı yok. Kaybolmuş. Neyse dedim nüfus cüzdanı var girerim her türlü sınava. Gittim sınav yerine hoca dedi giremezsin bu şekilde sınava. Koş eve ara bul gel. 1 Saat içinde sıra sana gelir. 1 saatin var. Hemen koştum eve aradım taradım kitabın arasında buldum kartı.(Bu arada taksi aşağıda bekliyo). Neyse atladım taksiye gittim sınav yerine taksiden inmemle hocanın nerdesin seni bekliyoz demesi bir oldu.. Neyse bindim arabaya. Arkada oturanlar cins cins bana bakıyor Zaten kalabalık bide beklettik adamları. Arabayı sürdüm sürmesinede stop ettirmeler, yanlış sinyal vermeler her şey var. Zaten 5 dakkada sürdüm onunda 4 dakkası hoca yardım etti. Bir ara debriyajı bulamadım. Meğersem hoca basıyormuş yandan Aslında çok iyi kullanmama rağmen bu sinir stresler yüzünden kötü kullandım. Akşam saat 6 da belli olur dediler . Bakalım ne olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 26 Eylül 2009; 13:33:51 >

• ins gecersin kerim bizim burda girmis olsan garanti gecerdinde sizin oralari bilmem (trabzonda ehliyeti kasaptan aliyosunda )
  • Bende bu gün ehliyet sınavına girdim geçeriz inşallah tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar

Kerim35 sen nerde girdin ben de izmirde oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 26 Eylül 2009; 14:16:59 >
  • Mavişehirde. Süleyman Demirel lisesi önünde girdim. Sanırım Karşıyakada herkes orda sınava giriyo çünkü baya bi kalabalıktı :S
  • Hmm ben Evka 3 te girdim benim yerde baya kalabalıktı.
  • geçersiniz inşallah hepiniz hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

quote:

Kerim başarıyla atlatmışsındır sınavını inşallah

Abi ben böyle bir şey görmedim. Sınava kadar sinir stres halindeydim. Sabah kalktım sınava gidicem bir baktım giriş kartı yok. Kaybolmuş. Neyse dedim nüfus cüzdanı var girerim her türlü sınava. Gittim sınav yerine hoca dedi giremezsin bu şekilde sınava. Koş eve ara bul gel. 1 Saat içinde sıra sana gelir. 1 saatin var. Hemen koştum eve aradım taradım kitabın arasında buldum kartı.(Bu arada taksi aşağıda bekliyo). Neyse atladım taksiye gittim sınav yerine taksiden inmemle hocanın nerdesin seni bekliyoz demesi bir oldu.. Neyse bindim arabaya. Arkada oturanlar cins cins bana bakıyor Zaten kalabalık bide beklettik adamları. Arabayı sürdüm sürmesinede stop ettirmeler, yanlış sinyal vermeler her şey var. Zaten 5 dakkada sürdüm onunda 4 dakkası hoca yardım etti. Bir ara debriyajı bulamadım. Meğersem hoca basıyormuş yandan Aslında çok iyi kullanmama rağmen bu sinir stresler yüzünden kötü kullandım. Akşam saat 6 da belli olur dediler . Bakalım ne olucak :)

Baya macera yaşamışsın yahu

Neyse geçmiş olsun, inşallah hem sen hem de Emre geçmişsinizdir

• Bu arada Osman senin shopto'dan gönderdiğin tavsiyeler bir olmuyor ya.Shopto'nun sana garezi var galiba

Midnight Club:LA platinium'u my account/pocket money'den bir pre order'layamadım, sistem izin vermiyor nedense.Böyle olmaması lazım halbuki.Normal taraftan yapsam bu sefer sana faydası olmayacak
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.