Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khan_1903

Bu arada Osman senin shopto'dan gönderdiğin tavsiyeler bir olmuyor ya.Shopto'nun sana garezi var galiba

Midnight Club:LA platinium'u my account/pocket money'den bir pre order'layamadım, sistem izin vermiyor nedense.Böyle olmaması lazım halbuki.Normal taraftan yapsam bu sefer sana faydası olmayacak

gokhan suan durum nedir bende Recommendation accepted, item currently on pre-order.

diyor yani normalde yazmasi gereken sey sanirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Bu arada Osman senin shopto'dan gönderdiğin tavsiyeler bir olmuyor ya.Shopto'nun sana garezi var galiba

Midnight Club:LA platinium'u my account/pocket money'den bir pre order'layamadım, sistem izin vermiyor nedense.Böyle olmaması lazım halbuki.Normal taraftan yapsam bu sefer sana faydası olmayacak

gokhan suan durum nedir bende Recommendation accepted, item currently on pre-order.

diyor yani normalde yazmasi gereken sey sanirim ?

Midnight Club için mi diyor?Abi öyle diyorsa ben de şimdi ürün sayfasından pre order yapayım bari.Çünkü pocket money kısmından nedense olmuyor

Edit: Şu anda ürün sayfasından yaptım, inşallah sende de gözüküyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 26 Eylül 2009; 22:26:18 >

• Oyun yola çıkmış Barış
  • konu tekrar up olmus sonunda,cem abi ne oyunu aldiniz soyleyin bizde alak

bide bu aralar spora cok agirlik verdim kollarim bacaklarim tutmuyor ondan pek online olmuyorum olsam bile millet uncharted oynadigindan kz yapamiyoruz ben valla demo oynamiyacam oynumun gelmesini bekliyorum hekese ii oyunlar
  • Bizim klanda herkes işlerini msn'den gördüğü için bu konuya az yazıyor galiba Ama beyler bu konuyu da es geçmeyin.Paylaşımları, sohbetleri buradan yapın ki hepimiz bir şey öğrenelim

Mesela dün resmi çıkış tarihi olan 2 Ekim'den önce Fifa 10'u aldım.Gerçekten de süper oyun.Hele yağmurlu ve karlı havaya bayıldım, herkese tavsiye ederim
  • quote:

Bizim klanda herkes işlerini msn'den gördüğü için bu konuya az yazıyor galiba Ama beyler bu konuyu da es geçmeyin.Paylaşımları, sohbetleri buradan yapın ki hepimiz bir şey öğrenelim

Mesela dün resmi çıkış tarihi olan 2 Ekim'den önce Fifa 10'u aldım.Gerçekten de süper oyun.Hele yağmurlu ve karlı havaya bayıldım, herkese tavsiye ederim

kar yağmur hoş olur bende xboxda arada bakarım karlı ve yağmurlu kısıma hayırlı olsun malum Xbox varsa 1 tl ye malıyetle oyun edınıyor ..Pes favorım bu arada Beşiktaş yıne yüreğimi dağladı beni ..CSKA Moscow forvetlerı ne olmuş oyle ya :) dun adamlar pesdekı gıbı oynuyordu ..

Osman sureklı oyun var ne arasan malum xboxcılığımızda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemik

quote:

Bizim klanda herkes işlerini msn'den gördüğü için bu konuya az yazıyor galiba Ama beyler bu konuyu da es geçmeyin.Paylaşımları, sohbetleri buradan yapın ki hepimiz bir şey öğrenelim

kar yağmur hoş olur bende xboxda arada bakarım karlı ve yağmurlu kısıma hayırlı olsun malum Xbox varsa 1 tl ye malıyetle oyun edınıyor ..Pes favorım bu arada Beşiktaş yıne yüreğimi dağladı beni ..CSKA Moscow forvetlerı ne olmuş oyle ya :) dun adamlar pesdekı gıbı oynuyordu ..

Osman sureklı oyun var ne arasan malum xboxcılığımızda var.

Aslında ben de takasladım Cem abi Zaten futbol oyunlarının o kadar garip bir piyasası var ki oyun 1 sene sonra %70-80 değer kaybediyor Asıl parayı uncharted, cod 6 gibi oyunlara sakladım.Onları bekliyorum kaç aydır.Tam arşivlik oyunlar, direkt satın alıp saklayacağım

Beşiktaş'ı ise hiç sorma Cem abi

• Bu arada Fifa 10 oynanabilirlik ile gerçekçilikte de çok iyi iş çıkarmış, daha ileriye gitmiş.Sadece yağmurlu ve karlı hava değil yani, yanlış anlaşılmasın
  • Gökhan , Fifa nın demosunda Lampard ile antreman modundayken orta sahadayken her R1 ile vurdugum gol oluyordu.. Baksana bir düzeltmişler mi o sorunu..

Bir de bu sene bir Uncharted 2 klanı ile CoD:MW 2 klanı kurarsınız artık.. Bende katılırım size , kaçmaz bu oyunlar mecbur alınacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Guybrush_ -- 1 Ekim 2009; 14:57:18 >
  • Kesinlikle Enis o oyunlar kaçmaz, herkes alsın valla

Dün ilk kez uc2 oynadım da gerçekten de süpermiş yahu, bakalım MW2 nasıl olacak?
  • quote:

Kesinlikle Enis o oyunlar kaçmaz, herkes alsın valla

Dün ilk kez uc2 oynadım da gerçekten de süpermiş yahu, bakalım MW2 nasıl olacak?

Fıfa Xboxda güzel grafık vs olsun ps3 de kötü Pes de Ps3 oynanabılırlık vs çok ıyı ..onundışında Fenerbahçemde olmasa bu morelim düzelmiyecek..

Pese devam
  • merhaba grubunuza katılabilirim

PSN Name: Zincau
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zincau

merhaba grubunuza katılabilirim

bu siralar uncharted furyasi yuzunden kimsenin kzye takildigi yok malesef ve en az 10000 puan sevyesine ulasip butun ozelliklerini acmadan ve dogru sekilde kullanmayi ogrenmeden klan oyunlarina girmenide tavsiye etmem zevk alamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 2 Ekim 2009; 20:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Zincau

merhaba grubunuza katılabilirim

bu siralar uncharted furyasi yuzunden kimsenin kzye takildigi yok malesef ve en az 10000 puan sevyesine ulasip butun ozelliklerini acmadan ve dogru sekilde kullanmayi ogrenmeden klan oyunlarina girmenide tavsiye etmem zevk alamazsin

Iyi demissin
  • Yau millet nolmuş bu klanın hali böle.Ben nisan ayında bıraktım ama ozamanlarda hemen hemen her gece toplanırdık.Şimdi 1 haftadır klanı takip ediyorum ama ses seda yok.
  • saganak oyun yagmuru var ilkerim uncharted'a sardik fifa10 geldi normaldir ama ara sira toplaniyoruz nisanda'ki hali gibi degil tabikide zaten oyun mart basinda cikmisti ee nisanda haliyle populerdi simdi yeni oyunlar geliyor. Turkzone klani killzone otesindede devam eder ilkerim sikma canini
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

saganak oyun yagmuru var ilkerim uncharted'a sardik fifa10 geldi normaldir ama ara sira toplaniyoruz nisanda'ki hali gibi degil tabikide zaten oyun mart basinda cikmisti ee nisanda haliyle populerdi simdi yeni oyunlar geliyor. Turkzone klani killzone otesindede devam eder ilkerim sikma canini

Kesinlikle...

Valla o kadar çok oyun geliyor ki şu ara, hangi birine bakacağımızı şaşırdık. Daha elde bitirilmemiş oyunlar da var
  • Ver abi sen bitirilmemiş oyunlarını ben senin yerine bitirir , anlatırım sana .. Oyun yok be abi, tüm oyunlar ben gittikten sonra çıkıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Guybrush_ -- 3 Ekim 2009; 2:44:54 >
  • Evet ben o konuda şanslıyım.Askerden geliş tarihim oyunların çıkış tarihinden biraz önceye denk gelince süper oldu.
    Kıllzone konusuna gelince,ne oyun çıkarsa çıksın benim için farklı bi yeri vardır Kıllzone'nin.Umarım biran önce o eski günlere döneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gAgA_

Ver abi sen bitirilmemiş oyunlarını ben senin yerine bitirir , anlatırım sana .. Oyun yok be abi, tüm oyunlar ben gittikten sonra çıkıyor..

Kaç aydır sadece kz oynadığımız için valla 2-3 tane yarıda kalmış oyunum var (5 aydır bitirilmeyi bekliyor) Ben de en başta senin gibi satsa mıydım acaba kz'u? Rahatlardım valla
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.