Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda371371

herkese selam.
    ekim ayı gibi tekrar killzone a başlıycam
    tüm map packler var bende...

eğer clane üye arıyorsanız seve seve oynarım.

placebocem, pixolator veya ben oda açabiliriz, ekle bizleri gir oyuna
  • Shopto'da platinium kz 2'nin fiyatı çok uygun

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3KI03-Killzone%202%20%28Platinum%29.html

Enis ve İlker sözüm size, şu oyunu alıp aramıza dönseniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Shopto'da platinium kz 2'nin fiyatı çok uygun

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS3KI03-Killzone%202%20%28Platinum%29.html

Enis ve İlker sözüm size, şu oyunu alıp aramıza dönseniz artık

Gökhan evet oyunun fiyatı gayet uygun.Yarın siparişimi veriyorum hafta sonu elimde olur sanırım.
    Ben 6 ay ara verdim, paslandım artık, ona göre biraz nazik davranın oyunda bana
    Bu arada shopto oyunu 2.bölge yolluyor biliyosunuz.Yeni map'ları alırken sorun yaratacak mı 2.bölge oluşu , yoksa 1.bölge oyun mu edinmem gerekiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 21 Eylül 2009; 19:53:12 >

• İlkercim eskiden olsa kesinlikle alma derdim ama uk psn kartlarının çıkışından sonra artık problem olmayacak Shopto'da satışına 10 gün kaldı

http://www.shopto.net/PS3/GAMES/PS320INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%20%A320%20Instant%20Code.html

Hatta klanda da dlc almak isteyenler var, galiba çoğununki de pal.Bir psn kardeşliği kurarsanız daha da ucuza gelmiş olur.1 kişi yeni bir hesap açıp alsın ve diğer 4 kişiye dağıtsın, sonra o 4 kişi de satın alana parayı ödesin mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 21 Eylül 2009; 22:17:58 >

• Evet güzel fikir kesinlikle.O zaman oyunumu biran önce alim de gelsin eski günlerdeki gibi uykusuz geceler
  • psn kardeşliği yapacaksak ben alabılırım
  • iyi bayramlar kz2 klanı
  • Herkese iyi bayramlar.

Bu akşam son KZ2 maçıma gelcem arkadaşlar.Şimdilik son tabi ileride yine dönüş yapcam.Universtie başlıyor benim Antalya ya yolculuk var akşam konuşuruz ne de olsa.

Dün de gelemedim ps3 ü ufaklıklar esir almıştı.
  • bu kz dlcleri icin psn kardesligini bence dlc leri alip parayi bolusmek yerine herkes populer bir psn oyunu alir biriside dlcleri alir sonundada paylasiriz elimize 4 oyun bir dlc gecmis olur sadece dlc fiyatina cunku dlcleri 5 kisi paylassak kisi basina 4,5-5 lira gibi birsey dusuyor bu kadar kucuk bi parayi yollamak bu paradan daha fazla tutuyor herhangi bi bankadan

psn oyunlari olarakta bionic comando rearmed (10$),Crash comando(10$) Worms(13$) gibi oyunlari alabiliriz kz nin dlc fiyati 9.99 pound amerikan storeda 12$ eger benim dedigim gibi bi psn kardesligi yapilirsa ben en pahali olan Worms'u veya dlcleri alabilirim benim icin fark etmez

yorumlarinizi veya bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum herkese ii gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

bu kz dlcleri icin psn kardesligini bence dlc leri alip parayi bolusmek yerine herkes populer bir psn oyunu alir biriside dlcleri alir sonundada paylasiriz elimize 4 oyun bir dlc gecmis olur sadece dlc fiyatina cunku dlcleri 5 kisi paylassak kisi basina 4,5-5 lira gibi birsey dusuyor bu kadar kucuk bi parayi yollamak bu paradan daha fazla tutuyor herhangi bi bankadan

psn oyunlari olarakta bionic comando rearmed (10$),Crash comando(10$) Worms(13$) gibi oyunlari alabiliriz kz nin dlc fiyati 9.99 pound amerikan storeda 12$ eger benim dedigim gibi bi psn kardesligi yapilirsa ben en pahali olan Worms'u veya dlcleri alabilirim benim icin fark etmez

yorumlarinizi veya bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum herkese ii gunler

En doğrusu bu olur, bence de bu şekilde yapın

1-İlker
    2-Kerim
    3-Osman

Şimdiden 3 kişi oldunuz bile

Bu arada ps1 klasikleri çok hoşuma gidiyor, ben de bu şekilde olacak bir psn kardeşliğine girebilirim açıkçası

• Benim için sorun yok.Bana Worms ve Kıllzone nin yeni haritalarını verin başka bişe istemiyorum PSN den
  • Günaydın

Elımde pal kıllzone yok suanda oyuzden ben amerıka yolcusu Us storden full dlc packı u oyunu olan bırıyle alabılırız.Tolga aldıysan u bolge yapalım..

Diğer oluşumlar için bende varım Psn oyunu Ps1 oyunu(gerçi Ps1 var bende ama)eğer grafıkler yenılenmış ıse vs alınır.
  • selam

Benide ekleyebilirseniz sevinirim akşamları bende müsait olacağım

PSN: labrax

iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Benim için sorun yok.Bana Worms ve Kıllzone nin yeni haritalarını verin başka bişe istemiyorum PSN den

Hangi oyunu kimin alacağını belirleyip birbirinize dağıtın.Tabi öncelikle yeni bir psn alın ki diğer kişilere dağıtabilesiniz

Shopto'da çıkacak olan uk psn kart ile bir kişi uk psn'den kz2 dlc paketini alsın.Diğerleri de us veya uk psn'den önceden belirlenen bir oyunu alsınlar.Sonra birbirlerine dağıtsınlar.

1 oyun fiyatına 5 oyun

Battlefield 1943, worms, fat princess güzel oyunlar mesela

• Acil Yardım..

Master Axess ıle US psne kayıt olamadım..Us den alış veriş yapabilen varsa adres kısmına ne yazıyor?? Çünkü yanlızca New york seceneği var.

Hangi kartla veya kartlarla alış veriş yapabiliyor. Us psnden Dlc alamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Acil Yardım..

Master Axess ıle US psne kayıt olamadım..Us den alış veriş yapabilen varsa adres kısmına ne yazıyor?? Çünkü yanlızca New york seceneği var.

Visa bandrollü kartlar oluyor Cem abi.Adres kısmına üye olurken aldığın adresi direk ok leyip geçiyorsun.
  • Arkadaşlar bu Klana neler olmuş ya.Günde 2-3 kişi ya yazıyo ya yazmıyo.Önceden böle değildi burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Acil Yardım..

Visa bandrollü kartlar oluyor Cem abi.Adres kısmına üye olurken aldığın adresi direk ok leyip geçiyorsun.

Ozaman Axess vısa olur dıyorsun dur hemen cıkarayım bugun kendıem .Vısa merkezı Amerıkadadır zaten mantıklı geldı..pekı bu newyork kısmını neyapacağız su adres kısmını yaptıysan sen alışveriş bıraz detaylı yaz bakayım Emre.. Bekliyorum

@İlker sabaha kadar herkes konuşuyor msn falan sanırım buraya çok gırılmıyor..ama oda duyurusunu vs..buradan yapıyorum ben yınede..kullanılıyor yanı

• Adres kısmını direk geçiyorsun.Us psn alırken gösterdiğin adresi otomatik görüyor zaten.
  • Allah Allah emın mısın k.k nın adresını yazmamız gerekmıyormu buna yanı benım k.k tanımlattığım kısımda problem ..yanı zaten us hesabım var.

Bu arada kk vısa lar yolda.. Senın mantığa göre ozamn masterda olur Emre..ama olmuyor..

ve arkadaşlar bu hddlerden hangisi ps3 e olur ??? mesala bu lınkdekı uyarmı yada 500 gb olan varsa lınk atın çünkü istediğim 500 gb oluyorsa 1 tb bıle olurda:)

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82105&ad=WD-320-GB-7200RPM-8MB-iDE-PC-Sabit-Diskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Eylül 2009; 12:14:39 >

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.