Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlarım, hepinizin kandili mübarek olsun.

Cuma gecesi sahura kadar Killzone oynamak istiyoruz Türkzone ve EVLİ klanları arasında. Duruma göre iki klan arasında karma da yapabiliriz.

Cem konuyla ilgili duyuru yapacakmış

@Gökhan, bu arada benim de ismim Gökhan. Koyu ama fanatik olmayan bir Beşiktaş taraftarıyım. Manchester ile maçımız Liverpool olayına dönmesin, bize yeni lakap takılmasın yeter diyorum. Bunun dışında bu kadro ve oynanışla zaten pek şansımız yok. Yenilsek de ezilmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 15 Eylül 2009; 10:56:54 >
  • Fenerbahçeliyim ama duyuru bu değil

Evet arkadaşlar .. Öncelikle Günaydınlar Hayırlı Kadir geceleri dilerim ailenizle.

Bu Cuma gecesinin ertesi günü çoğumuzun çalışmadığı ve zaman özgürlüğümüzün kıstılı olmayacağı ..ertesi gün erken kalma dertleri olmayıp daha uygun olabilceğimizi düşündüğümüz için...

Bu CUMA 18.09.2009 tarihinde saura kadar Evliklanı & Türkzone takımları olarak iki kardeş klan şeklinde oynayacağız..

Maçlarda gerekirse aramızdada kadro belirleyerek dengeyi kurarız..

Evli klanı kalabalık gelicekse en freesinden bir klan maçıda arada yapılabilir..Göhkan bununlada sen ılgilen davet vs.

Ben odamızı değişik haritalarda ekleyerek açacağım ..Sürekli aynı haritada değil sırayla farklı haritalarda yapacağız harita isimlerini ve bazı alternatif haritaları oankı sayımıza göre belirleyeceğiz...listeyi buraya ekleyeceğim ve psn üzerinden şifreyi vereceğim herzaman olduğu gibi.

Cuma gecesi hergece yaptığımız gibi. saat 22:15 den itibaren toplanmaya başlayacağız ve oda açılmış haritalar ayarlanmış olarak bekliyor olacak .

O araya kadar iftar dinlenme derken herkesin kafası yerine gelmiş çayını kahvesini hazırlamış olarak odamıza gireriz.

Lütfen kulaklıklarımızn şarjları full olsun malum uzun bir gece olacak yanınıza kesme şekerinizi suyunuzuda alıp geliniz

Dipçik:Gökhan bugün beşiktaşlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 15 Eylül 2009; 14:02:32 >

• tmm cem abiye düşündüğü için tskler ama yani clana girmessemde olur niyetim sizinle oynamak eyer oynaya bilirsek np.
    1 hafta sonra gele bilirim ancak ama biraz körelmiş olurum alıştırmanız lazım beni.Neyse tskler
  • Bir aksilik olmazsa ben gelirim her zamanki gibi Cem abi, güzel maçlar olacak :)

Görevleride çözdüm zaten daha çok keyif alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Merhaba sevgili arkadaşlarım, hepinizin kandili mübarek olsun.

Cuma gecesi sahura kadar Killzone oynamak istiyoruz Türkzone ve EVLİ klanları arasında. Duruma göre iki klan arasında karma da yapabiliriz.

Cem konuyla ilgili duyuru yapacakmış

@Gökhan, bu arada benim de ismim Gökhan. Koyu ama fanatik olmayan bir Beşiktaş taraftarıyım. Manchester ile maçımız Liverpool olayına dönmesin, bize yeni lakap takılmasın yeter diyorum. Bunun dışında bu kadro ve oynanışla zaten pek şansımız yok. Yenilsek de ezilmeyelim.

Memnun oldum hocam

Cuma gecesi bence de güzel olur, ben her zaman varım.Eminimki daha bir çok arkadaşım da gelecektir

Maça gelirsek valla top yuvarlaktır diyorum.Liverpool'u da yeneceğimize kimse ihtimal vermiyordu.Elbette şansımız fazla değil ama ne olur ne olmaz.

Bu arada Cem abi ben bugun yokum, İnönü'deyim

• bende şubatta 18 oluyorum bir sorun olurmu

(hemde beşiktaşlıyım adımda Feyyaz dır, Metin Ali Feyyaz Hesabı )
  • Gel dostum sorun değil elbette bizleri ekle ki (placebocem, pixolator, khan1903 vs.) kurduğumuz odalara girebilesin

Beşiktaşlı olman da ayrı bir güzellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Gel dostum sorun değil elbette bizleri ekle ki (placebocem, pixolator, khan1903 vs.) kurduğumuz odalara girebilesin

Beşiktaşlı olman da ayrı bir güzellik

Bak sen torpile..Gökhan İstanbuldaysan görüşelim bir ara denk getirip.
  • cem abi bu cuma günkü maç sadece klan maçımı? biz acemilerde dahilmiyiz?
    gerçi acemiliği attık ya ezilmeden oynuyoruz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

cem abi bu cuma günkü maç sadece klan maçımı? biz acemilerde dahilmiyiz?
    gerçi acemiliği attık ya ezilmeden oynuyoruz artık

Gelebilirsiniz kılan macıda olursa o anda biraz beklersınız resmi kılan macı bitene kadar... kılanda değilseniz tabiki arkadaşlar. kılan dışı gıremedığinden ..

ama ben hergece oda açıyorum ogunde açılacak..Cuma yapacağımız maçlarla ılgılı detaylarda önceki mesajımda mevcut . ..O gün kılan maçı olursa zaten 1 maç olucak diğer tüm maçlar ise açtığım odada yapılacak zaten yeri gelicek karma yapılacak..Acemi vs sorun değil bu tip free maçlarda oda açıyoruz eğleniyoruz.herkes zamanla alışıyor dengelı takımları ayarlıyoruz.

Kılan maçınada apayrı ona göre giriyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 15 Eylül 2009; 17:23:35 >

• quote:

Her gün akşamları oyundayız dostum, evli klanındakilerle takılıyoruz.Sen de gelebilirsin bizim maçlara.Placebocem, khan1903, pixolator ekle istersen

Ekledim hocam, yarından itibaren 1 hafta sizleyim
  • herkesin kadir gecesi mubarek olsun ii oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 16 Eylül 2009; 2:01:51 >
  • Tskler.Bende 1 hafta sonra gelicem. biraz paslanmıs olurum da.Size bi sorum var konuyu saptırmak gibi olcak ama.Ben bu uncherted ı mesala 3.0 updatesi ya uncherted update yaptı.ondan sonra save var ama görmüo oyun bi bilginiz varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

Yarınki maç çok zor olacak (Bjk-ManU).Hayırlısı inşallah, tribünde olacağız yine de

çarşamba değilmiydi o ya

Yok hocam yarın

15 Eylül kadir gecesinde inönüde 'şeytan' taşlayacağız (inşallah )

Cem abi İlker askerden döndü mü acaba?İlker bi ses ver

Beyler bu arada cuma günü gelmeyi unutmayın.Gerçi genelde hergün oyundayız ama o gün özellikle gelin, evliler ile bir odada toplanıp güzel maçlar yapacağız

• Merhaba arkadaşlarım Türkiyenin en forza karakartalı artık özgür..az önce beni aradı cepden askerliği hayırlısıyla bitirmiş olarak...kendisine buradan sevgilerimizi yolluyor geçmiş ve hayırlı olsun İLKER kardeşimiz diyoruz.Bu akşamüstü evine dönmek için yola çıkacak hayırlı yolculuklar kardeşim..

İlkerciğim bu bayram sizde çifte bayram anneyede selam gözleri aydın.

Sanırım İlkere bu hafta kıllzone alacağız 1 hafta içindede oyunlarımıza katılacak..

Gökhan dün bal yapmayan arıydınız sağlam forvet olsa maçı alırdınız...

• Vay demek İlker geliyor, özlemiştik valla.Hayırlı olsun kardeşime. En yakın zamanda oyunu yeniden alıp aramıza dönmeli

Ah Cem abi sorma hiç maçı, ya en azından berabere bitseydi de maçtan mutlu ayrılsaydık
  • Gençlik sizin klana katılmak için şartlarınız nedir?
    Ben uyuyor muyum
  • Hocam kz2 + headset alıyorum, 75 tl ye Biraz pasım gitsin başvururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKarpuz -- 16 Eylül 2009; 19:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Gençlik sizin klana katılmak için şartlarınız nedir?
    Ben uyuyor muyum

Başımızın üstünde yerin var hocam
  • vala gevurlarla oynamaktan bıkmıs bırıyım ve ıyı oldugumu dusunuyorum headset ve tum tertıbat mevcut...
    psn:turkozturk
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.