Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khan_1903

Geçmiş olsun Emre

Saol Gökhan yarın katılırım inşallah oyuna.Bakalım daha yatıştayız :)
  • Davet ederseniz sevinirim gelirim. Headset 1075k kill 875 die mevcut rütbem genaral.Pixolator psn sini ekledim Psn:Derikom

Bu arada alım hala devam ediosa bekliyorum clan message yi

İyi günler!

Emre Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derikom -- 12 Eylül 2009; 10:58:51 >
  • Birde sorum var Bu Player sınıflarında 2 yetenek nasıl açılıyor. Mesala Sabatörün c4 koyması engineer in atacker cağırması medic in healt package atması gibi özellikler nasıl açılıyor. Bana ribbon larla gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derikom

Davet ederseniz sevinirim gelirim. Headset 1075k kill 875 die mevcut rütbem genaral.Pixolator psn sini ekledim Psn:Derikom

Bu arada alım hala devam ediosa bekliyorum clan message yi

İyi günler!

Emre Geçmiş olsun.

dostum kimsenin kimseyi davet etmesine gerek yok psnleri ekle aksamlari uzerimizden gir iste bu aralar hep cem abi kuruyo odalari onun psn placebocem zaten imzasindada yaziyo benimkide keostr ikimizden birini veya ikimizide ekle oda acildiginda uzerimizden girersin sifrede genelde cem veya trzn gibi seyler oluyo zaten mesaj atar veririz sifreyi odaya gelcek oldugunda

edit : tum hasta arkadaslara veya hasta yakini olanlara acil sifalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 12 Eylül 2009; 16:54:53 >

• Keostr clan davetini atmasını bekliyorum da. Bu sınıfların 2. yeteneklerini nasıl açıyoruz medic te package atmak atacker cağırmak c4 kurmak gibi yetenekler kapalı nasıl aca biliyoruz
  • Bugün Karmaa varmı aksam ?
  • Genelde hergün toplanıyoruz, bugun de olur maçlar

Bu arada 2.yetenekleri açabilmek için öncelikle 1.leri halletmelisin, mesela medic'de yaralı arkadaşları kaldırmalısın (belli sayıda).Ve bunu 8 maçta tekrarlayıp 1.yeteneğin medal'ını almalısın, daha sonra 2.yeteneklerin medal'ını almaya çalışacaksın (medic'de sağlık paketi)
  • Herkes derken 18 yaş sınırımız var.18 yaş altındakileri alamıyoruz.Malum sabahın 5 ne kadar oyun oynuyoruz.
  • Beşiktaşda her vurdugunu gol yapan forvet arıyor

(başlık çok dikkatimi çektide)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Herkes derken 18 yaş sınırımız var.18 yaş altındakileri alamıyoruz.Malum sabahın 5 ne kadar oyun oynuyoruz.

Öylemi?
  • Beşiktaş'a laf yok

Aslında Beşiktaş'ta Bobo, Nobre, Holosko, Nihat, Batuhan gibi 5 tane forvet elemanı olmasına rağmen gol atamamız çok ilginç.Gerçi son maça bakıyorsun, adamların neredeyse hepsi yedek

Ah M.Denizli çorba gibi karıştırdın Beşiktaş'ı, kim nerede oynuyor belli değil...
  • quote:

Beşiktaş'a laf yok

Aslında Beşiktaş'ta Bobo, Nobre, Holosko, Nihat, Batuhan gibi 5 tane forvet elemanı olmasına rağmen gol atamamız çok ilginç.Gerçi son maça bakıyorsun, adamların neredeyse hepsi yedek

Ah M.Denizli çorba gibi karıştırdın Beşiktaş'ı, kim nerede oynuyor belli değil...

Galatasarayı biz yeneriz..

Holosko neymiş yorgunmuş yaa böyle birşey olurmu bu maçda oynamazmı bu adamlar..

Evet klan için 18 yaş malesef. Ben şahsen 14 yaşında birinin sabaha kadar oyun oynamasını doğru bulmuyorumkı bizi bile sarsıyor zaten okullarda açılıyor annelerden beddua almayalım.Benım yakınım istiyor onu bıle çağırmıyorum.

• Yarınki maç çok zor olacak (Bjk-ManU).Hayırlısı inşallah, tribünde olacağız yine de
  • Cem abi seni düşündüğü için böyle yazmış Derikom, gerçekten de çok geç vakitlere kadar oynayabiliyoruz bazen.Yine de erken saatlerde toplanmışsak isterse gelsin Cem abi, sen bilirsin tabi.Son sözü sana bırakıyorum
  • quote:

Yarınki maç çok zor olacak (Bjk-ManU).Hayırlısı inşallah, tribünde olacağız yine de

çarşamba değilmiydi o ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

Yarınki maç çok zor olacak (Bjk-ManU).Hayırlısı inşallah, tribünde olacağız yine de

çarşamba değilmiydi o ya

Yok hocam yarın

15 Eylül kadir gecesinde inönüde 'şeytan' taşlayacağız (inşallah )

• quote:

Cem abi seni düşündüğü için böyle yazmış Derikom, gerçekten de çok geç vakitlere kadar oynayabiliyoruz bazen.Yine de erken saatlerde toplanmışsak isterse gelsin Cem abi, sen bilirsin tabi.Son sözü sana bırakıyorum

Dün sabah 6yakadar oynadık zaten..

o kardeşimiz bizimle odaya geldi zaten geçen gün. ama dün tekrar sabah 6 ya kadar oynadık.
  • Arkadaşlar oyunum tekrar yarın geliyor. Eski ratiom 0.76 fakat oyunu ilk aldığım günlerde çıkan bir sonuç o, Ps'teki ilk fps oyunum . Eğer klana alınma şansım varsa girmek isterim, en azından 1 hafta multiplayer oynamak isterim sizinle.
  • Her gün akşamları oyundayız dostum, evli klanındakilerle takılıyoruz.Sen de gelebilirsin bizim maçlara.Placebocem, khan1903, pixolator ekle istersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

çarşamba değilmiydi o ya

Yok hocam yarın

15 Eylül kadir gecesinde inönüde 'şeytan' taşlayacağız (inşallah )

Başarılar ama bu Galatasary maçı gıbı çıkarsanız ..5 yersiniz :)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.