Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: owen_10

Yaklaşık 1 senelik killzone hayatımda iki kere bombayı kurup çözüldüğünü ilk kez gördüm :S Benim içinde bir ilk oldu bugünkü oyun. Yarın akşamki oyun için gündüzden antremana başlıycam o derece hırs yaptım

@profiteer Headset ile oyundan aldığın zevk katlanacaktır. Sürekli iletişim halinde olmak maçlarda büyük avantaj sağlıyor. Bomba görevinide bu iletişimsizlikten kaybettik zaten :)

Geçen günkü oyunda da 2 saniye evet 2 saniye kala bombayı patlattırmıştık. O zaman bile bu kadar üzülmemiştim

..Evet goreve uygun olmayan karaterler ve alt ozellıkler secılırse bu olur bomba kurucaz hava botu açık mılletde c4 bot kullanan yok...tactıkan kıçını donup bomba odasının ortasına atıyor poıntlerı... uygun yerede spam poınt atılmazsa daha çok kurdururuz..iyi olmamıza rağmen .yada spam poınt atılmıyor unutulup :) 2 kere kurduk 2.yı ben kurdum ama tactıcan oarada poınt tazelemeyı unutdu bıtdı :) bırındede konferans odasında atıldığı için orada doğduk..yada tam içeri atılıyor kucakda doğuyoruz falan.. neyse bu hataları tekrar yapmazsak şansımız artar. Birde arkadaşlar göreve uygun alt ozellıkler ve karakterler secelım ayrıca lütfen artık alın su kulaklıklarınızı 30 tl ye halledersınız. Konuşalım daha zevklı olur almayanlar almaya calıssın..

Bir ricamda Alt ozellık acmayada en azından bızım oyunlarda kasmayınız..Oyuzden oyunun kaderı değişiyor..zaten mıllet 1 2 saatlığıne maç yapmaya gırıyor..ama alt ozellık acıcam dıye gorevlerde uygun olmayan karakterlere kasarsanız zevk almak çok zor..Bak Hakanda geldı zaten iyileşsın paso soylenır artık oyunda kulağınıza yersınız fırçaları... Buarada Geçmiş olsun Hoşgeldin Hakan dunde çıktın oyundan kaldık tactıcansız.

Kerim akşama tekrar oda açıyorum 22:00de ok gel kardes ..Evet beyler benim odanın şifresi Cem olacak..Evliler davetli her daim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

PS3 Slim almayi dusunuyorum.

Yillardir PC'de FPS tarzi oyunlar oynarim ve konsolla PC birbirinin yerini tutmaz lafini destklerim. Su anda XBOX 360'da oynadigim hicbir FPS'de PC'deki kadar rahat degilim. Sanirim klavye+mouse baska birsey...

Bu konuda PS3'un durumu nedir ? Gamepad ile FPS tarzi oyunlarda ne kadar basarilisiniz ? Yada adapte olmak nasildi ?

KILLZONE =Ps3 yanı Ps3 alacaksın başka şansın yok.. Herkese gore değişir ben pcde hiç oynayamam....ama oyunu ve seviyorum konsolu diyorum ..Alışırsında zaten arkadaşlar super oynuyor işte..gırersın oyuna bızım bakarsın.

Buarada Emre kardes gecmiş olsun .. sen ıyı ol burada oyun oda herdaim olur.

• Uzun bir aradan sonra istanbul dışında ki kuzenıme verdıgım killzone 2 oyunumu geri almış durumdayım ama sanırım klan dan active olmadıgım ıcın cıkartılmısım eger sızlere de uygunsa bu aksam kı maca da katılma k ısterım ozlemısım valla :) bu arada ilker safak 10 mus vay be zaman nasıl gecmıs gelde kardesım akalım gecelere tekrar :P
  • Beyler çok yakın bir akrabam ameliyat geçirdiği için dün gelemedim, belki 1-2 gün daha gelemeyebilirim belli olmaz.Sonra inşallah tekrar sizlerleyim.Bu aralar baya kalabalığız.İnşallah en sonunda kardeş klanımız evlilerle beraber 32 kişilik odayı full dolduracağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Beyler çok yakın bir akrabam ameliyat geçirdiği için dün gelemedim, belki 1-2 gün daha gelemeyebilirim belli olmaz.Sonra inşallah tekrar sizlerleyim.Bu aralar baya kalabalığız.İnşallah en sonunda kardeş klanımız evlilerle beraber 32 kişilik odayı full dolduracağız

Dün keşke olsaydın 10 kişiydik baya zevkliydi. 10vs10 görcez yakında inşallah.Senin ekskliğini çok hissettik valla taktik filan yoktu bizim takımda daldık paso karıştı ortalık.Kulaklık olmayanlar bence temin etsin aldıkları keyif 2 kat artacaktır hemde iletişim halinde daha iyi oynarız.
  • Haydaa nazar değdi herkese ne bu yaww amelıyatlar hastalıklar.Geçmiş olsun Gökhan acil şifalar ..dünde işyerinden arkadaşımızın babasına araba çarptı
    yoğun bakımda :( herşey olabiliyor yalan herşey...

@kbozkan bekliyoruz kardeşim gel herzaman.
  • Saolasın Cem abi, dünkü gibi hastanede refakatçi olarak kalmadığım ve evde olduğum sürece elbette gelirim maçlara, siz açın odaları.Ben de inşallah gelmeye çalışacağım
  • slm dostlar

kısmet ise bende yarın aranıza katılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Saolasın Cem abi, dünkü gibi hastanede refakatçi olarak kalmadığım ve evde olduğum sürece elbette gelirim maçlara, siz açın odaları.Ben de inşallah gelmeye çalışacağım

Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin.. sen ıyı ol kardes buralar kolay
  • khan_1903 dostum çok geçmiş olsun..

beyler giriceğimiz zamanı yazsak buraya ona göre ayarlasak kendimizi?
    dün foruma baktım 10dan itibaren giricez yazıyodu, bende kendimi ona göre ayarladım ama gelen olmadı
    placebocem ile teke tek takıldık kimse gelmeyince 1 maç yapıp çıktım ben...

siz kaçta girip oynadınız dün?
  • bizde 22:30 gibi felan girdik baya bi kişi toplandık.. bende şimdi dalıyorum oyuna..
  • genelde 22:30 22:45 gibi başlıyoruz. gece 1-2-3 gittiği yere kadar oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

khan_1903 dostum çok geçmiş olsun..

beyler giriceğimiz zamanı yazsak buraya ona göre ayarlasak kendimizi?
    dün foruma baktım 10dan itibaren giricez yazıyodu, bende kendimi ona göre ayarladım ama gelen olmadı
    placebocem ile teke tek takıldık kimse gelmeyince 1 maç yapıp çıktım ben...

siz kaçta girip oynadınız dün?

Günaydınlar herkese
    Sen çıktıkdan 30 sn sonra herkes geldı soyledım çıkma dıye ama

Biz önden msnden toplaşıyoruz ıllaki yapıyoruz sayı 2 de olsa ama maşşallah hep kalabalık benım psndeki arkadaşlarda geliyor...evliler geliyor.

22:15 22:45 arası toplanıyoruz oda açıyorum şifre Cem .. geç saatlere kadarda devam ediyoruz..
    Kulaklıkları almayı temin etmeyi unutmayalım piliiizzzzz ..

Evet Kerim bugünde toplaşırız.

• dünkü maç çok güzeldi arkadaşlar 1 e doğru ben ve profitteer çıktık gerçi ama neyse
    bu headset olayı şart bunu anladım dün gece, headset ile tam takım oyunu oluyor,
    yanlız herkesin sesi kısık geliodu profiteerin çok net ve çok yüksek geliodu sesi...

1-2 gün içinde bende alıcam bi headset inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

dünkü maç çok güzeldi arkadaşlar 1 e doğru ben ve profitteer çıktık gerçi ama neyse
    bu headset olayı şart bunu anladım dün gece, headset ile tam takım oyunu oluyor,
    yanlız herkesin sesi kısık geliodu profiteerin çok net ve çok yüksek geliodu sesi...

1-2 gün içinde bende alıcam bi headset inş

e gunaydın..zaten onemlı olan muhabbet dıyoruz ya yoksa girin bir odaya oynayın...önemli olan sohbet ve dostluklar gelişsin amaç ..Mikrofonunuzun psdeki ayarını 1 seviyesinde sabitleyin..seside mikrofonun uzerinden açın.
    Vee madem oyle headset ısteyenlere 30 tl garantili faturalı Türkiyenin heryerine kargo dahil fiyatla yollayabılırım. Yoksa alacağınız yok..

Dipçik ;Kar amaçlı değildir.Sizin yerinize uygun kendimde kullandığım ..klana daha öncede yolladığım memnun kalınan zarif bir kulaklık sahibi olmanızı sağlayıp oyunlarımızdaki iletişimi geliştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 9 Eylül 2009; 12:11:18 >

• yau bende ps3 eye camera var acaba onun mikrofununu saglık bır sekılde kullana bılırmıyım arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbuzkan

yau bende ps3 eye camera var acaba onun mikrofununu saglık bır sekılde kullana bılırmıyım arkadaslar ?

Kulaklıklar kadar verimli olmuyor.Dene sen bak.
  • Bugün maçdan sonra toplanıyoruz 22:45 de..Milli maç var umarım şu günde bu iyi olur Şehit haberleri sürekli gelmekde
  • Bugün ben de geleceğim maçlara
  • tamam abiler bugün maçtan sonra toplanalım yine.. burhan bence kaçırma cem abiden al derim kargo dahil 30 lira çok uygun fiyat..

nasılsınız arkadaşlar bu arada..
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.