Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR, KILLZONE2'Mİ SATMIŞ BULUNMAKTAYIM.

SİZLERLE BİRLİKTE KILLZONE 2 OYNAMAK GERÇEKTEN BÜÜYK BİR ZEVKTİ. O KLAN MAÇLARIMIZI HALA UNUTAMIYORUM...

İSMİMİ İLK SAYFADAN SİLERSENİZ SEVİNİRİM.

AMA BAŞKA OYUNLARDA YİNE BULUŞURUZ İNŞALLAH(BULUŞALIM DA).

GÖKHAN ABİ, GEL COD4'TE ALIYIM İFADENİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gAgA_

Adam haklıyımş Gokhan klan uyelerine niye boyle baskı yapıyosun Benimde Killzone alıcak durumum yok bana da baskı yapma artık, psn den falan boyle surekli mesajla tacizler , yakışmıyor sana cık cık

Ya Enis adam tam komediydi , beni de bilirsin hani. Ya adamla o kadar kibar konuşmama rağmen nasıl lafları çarpıtmış.Gerçi adamın benle bir sorunu yok, ertesi gün bana nasılsın falan diye msj yazıyor Kendi de farkında suçlu olduğunun. Zaten asıl sorunu Hakan'laydı, karşılıklı msj'larına gülmekten öldüm

Bu arada bir oyunu alamadın gitti, her oyunu deniyorsun.Kz'a bir türlü sıra gelmedi

@naruron
    Tmm İbrahimim, geleceğim Gerçi Cod'da çok da iyi değilim ya neyse ,daha yeni basladık . Büyük konuşmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Eylül 2009; 14:07:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: _gAgA_

Adam haklıyımş Gokhan klan uyelerine niye boyle baskı yapıyosun Benimde Killzone alıcak durumum yok bana da baskı yapma artık, psn den falan boyle surekli mesajla tacizler , yakışmıyor sana cık cık

Ya Enis adam tam komediydi , beni de bilirsin hani. Ya adamla o kadar kibar konuşmama rağmen nasıl lafları çarpıtmış.Gerçi adamın benle bir sorunu yok, ertesi gün bana nasılsın falan diye msj yazıyor Kendi de farkında suçlu olduğunun. Zaten asıl sorunu Hakan'laydı, karşılıklı msj'larına gülmekten öldüm

Bu arada bir oyunu alamadın gitti, her oyunu deniyorsun.Kz'a bir türlü sıra gelmedi

@naruron
    Tmm İbrahimim, geleceğim Gerçi Cod'da çok da iyi değilim ya neyse ,daha yeni basladık . Büyük konuşmayayım

Tamamdır gökha nabi ve tüm TURKZONE arkadaşlarım.

Görüşmek üzere.

• Benide alın klanınıza.
  • @Weycell 61
    Dostum ekle bizleri (placebocem, pixolator, kerim35 vs.) beraber oynayalım.Akşamları oda açıyoruz, sen de katılırsın maçlara

@Naruron
    Görüşmek üzere ibrahim, keşke satmasaydın oyunu da beraber oynamaya devam etseydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Eylül 2009; 15:03:48 >
  • quote:

@Weycell 61
    Dostum ekle bizleri (placebocem, pixolator, kerim35 vs.) beraber oynayalım.Akşamları oda açıyoruz, sen de katılırsın maçlara

@Naruron
    Görüşmek üzere ibrahim, keşke satmasaydın oyunu da beraber oynamaya devam etseydik

Öyle gerekti gökhan abi...

Belki tekrar alabilirim oyunu. Belli olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

quote:

@Weycell 61

@Naruron

Öyle gerekti gökhan abi...

Belki tekrar alabilirim oyunu. Belli olmaz...

Peki İbrahim, alırsan haber et

Bu arada killzone.com'da gördüm ki bu xxblackturkxx arkadaşımız adına konu bile açtırmış, glitching'leriyle ünlenmiş.Valla dua etsin GG banlamıyor, yok böyle milleti harita dışından, duvar arkasından vurmak ne oluyor, ne zevk alınıyor bundan anlamıyorum.Tam bir korkaklık Bu tarz olayları yaşayınca insan sinir oluyor, benim birkaç kere o haritada basıma geldi.Adamlara sövüp duruyordum valla

http://www.killzone.com/kz/_ns:YVByb3h5LTF8YzB8ZDB8ZXByb3h5VGFyZ2V0PTE9TDNOalpXVXZZbTloY21RdmJXVnpjMkZuWlQ5aWIyRnlaQzVwWkQwNUptMWxjM05oWjJVdWFXUTlNakEzTkRZeEpuRjFaWEo1TG1sa1BUTTVOalU0STAweU1EYzBOakU9PQ__/forums.psml

http://www.killzone.com/kz/_ns:YVByb3h5LTF8YzB8ZDB8ZXByb3h5VGFyZ2V0PTE9TDNOalpXVXZZbTloY21RdmJXVnpjMkZuWlQ5aWIyRnlaQzVwWkQwNUptMWxjM05oWjJVdWFXUTlNakE0TlRJeUpuRjFaWEo1TG1sa1BUTTVOalUySTAweU1EZzFNakk9PQ__/forums.psml

• tmm gokhan blackturk olayi anlasilmistir bende nasil bloodta 585 puan yapti anlamamistim meger hileciymis

bide sf4te ii patakladin beni bugun intikamim aci olacak

• quote:

-Diavoloo biz dün oyundaydık yine, kalabalık maçlar yaptık.Keşke gelseydin.Mümkünse her gün akşamları toplanmaya çalışıyoruz zaten

valla kaçırmışım hocam GT5 i yeni aldımda onun zevkini çıkarıyorum ama vericem bugün GT yi..

KLAN a selam KILLZONE a devam yani..

akşam oyundayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 7 Eylül 2009; 9:58:50 >

• Günaydın..

Akşam Odayı açıyorum tekrar .. evet gelecekler??Duruma göre bizbize yapılacaksa maç dünkü gibi yeni oda sayıya göre açılacak şifre verilecek.

Odaya girmek isteyen daha önce oynamayanlar... bizlerle oynamak isteyenler...Maçlara girmeden önceden Psn lerimizi eklesin..Üzerimizden gerekirse şifreyi psnden msj.la alarak girsinler.

Gökhan ,Kerim, Barış sizler kafadan geliyorsunuz zaten dün öyle konuşmuşduk anlamam

Bugün 22:00 İtibariyle ..Toplanılacak..

Gelebilenler bekleniyor.

DİPÇİK:EVLİ klanıda davet edilmiştir. Serdar ve Burak arkadaşlarımız tekrar bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 7 Eylül 2009; 11:27:37 >

• quote:

@Weycell 61

@Naruron

Tamam hocam eklerim.
  • Dün oynadınız mı bilmiyorum ben gelemedim.Bu akşam gelcem inş.Bu arada tactician hava botunu açtım bugün uğraşıp.Diğer türlü bot kurcam diye engineer oluyodum ve o pompalı silah hiç bana göre değildi.Akşam taktician olcam ona göre bi takıma alın :) Görüşürüz.
  • saat 10 da oyundayım
    inş kalabalık oluruz..
  • diavo neredesin moruk ben geldim sen çıktın..
  • Beyler Klan lideri olarak bir hayli bosladim klani ama hastaydim atesliydim, anca kendime geldim zaten akabinde tatile ciktim 2 gun'de oradan gitti. Yeni gelen herkese hosgeldin diyor ve gozlerinden opuyorum oda sifresi trzn degilse boyle yemek ismiyse misal feslegenli ordek veyahut yuksuk corbasi bilemedin ali nazik kebabi..... Sifre ilk kelime oluyor o tarz odalari kurarsam ben kurarim sifreside adetten o yemegin ilk kelimesi olur haberiniz olsun.
  • arkadaşlar en son girdiğim oyun süperdi.. kendi rekorumu kırdım sanırım 50 kişi üstünde öldürdüm ve artık kaptan oldum sanırım = bu tropy açıldı :D
    bence hergün bu kadro süper gider.. yarın headset te geliyor sessiz sessiz oynamaktan sıkıldım valla
    yarın akşamki oyunda görüşmek üzere arkadaşlar.. süper oyundu herkese teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 8 Eylül 2009; 0:49:12 >
  • Yaklaşık 1 senelik killzone hayatımda iki kere bombayı kurup çözüldüğünü ilk kez gördüm :S Benim içinde bir ilk oldu bugünkü oyun. Yarın akşamki oyun için gündüzden antremana başlıycam o derece hırs yaptım

@profiteer Headset ile oyundan aldığın zevk katlanacaktır. Sürekli iletişim halinde olmak maçlarda büyük avantaj sağlıyor. Bomba görevinide bu iletişimsizlikten kaybettik zaten :)

Geçen günkü oyunda da 2 saniye evet 2 saniye kala bombayı patlattırmıştık. O zaman bile bu kadar üzülmemiştim

• Laneth ben ve Profiteer le başladığımız takım aslında iyi olabilirdi ama iletişim eksikliği vardı oynamayadık 2 kez yenildik.Son oyunda ise son gelen 2 arkadaş bizim takımı 6 kişi yaptı 6 vs 4 te olmadı tabi.O kadar söyledim biriniz karşıya geçin diye ama duymadılar.Neyse güzel oyunlar oldu.Bu 2-3 gün giremiycem Amliyat vs sağlık durumları var sonrada inş 1-2 hafta kadar oynıcam.Görüşürüz ben botları magnumu filan açayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Laneth ben ve Profiteer le başladığımız takım aslında iyi olabilirdi ama iletişim eksikliği vardı oynamayadık 2 kez yenildik.Son oyunda ise son gelen 2 arkadaş bizim takımı 6 kişi yaptı 6 vs 4 te olmadı tabi.O kadar söyledim biriniz karşıya geçin diye ama duymadılar.Neyse güzel oyunlar oldu.Bu 2-3 gün giremiycem Amliyat vs sağlık durumları var sonrada inş 1-2 hafta kadar oynıcam.Görüşürüz ben botları magnumu filan açayım :D

geçmiş olsun abicim..

akşama yerimi alıyorum logitech vantage geldi akşam sürekli iletişim halindeyiz..
  • PS3 Slim almayi dusunuyorum.

Yillardir PC'de FPS tarzi oyunlar oynarim ve konsolla PC birbirinin yerini tutmaz lafini destklerim. Su anda XBOX 360'da oynadigim hicbir FPS'de PC'deki kadar rahat degilim. Sanirim klavye+mouse baska birsey...

Bu konuda PS3'un durumu nedir ? Gamepad ile FPS tarzi oyunlarda ne kadar basarilisiniz ? Yada adapte olmak nasildi ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.