Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar nasi gidiyo isler aksamlari bakiyorum kimse online olmuyo hakan gokhann nerelerdesiniz cem abide pesle gt5 takiliyo arada anili falan goruyorum kzde o kadar

hazir su psn kartlarida cikioken aramizda organize olalim guzel bi psn kardesligiyle icinde hem kz dlcleri hemde psn oyunlari olan bi grup kuralim nedersiniz???

bide evliler falan online oluyolarsa kalabalik bi macda ayarlasak onlarla cok guzel olurdu eylulde canlancak dedik piyasa ama herkes offline
  • Bluetiger8, laneth68, keostr, khan1903, placebocem, pixolator, kelto3, kerim35. Aslında klanda 8 kişi genelde online ama saatler bir türlü uyuşmuyor.Bir saat belirlesek ve İlker'in eskiden organize ettiği gibi o saatlerde buluşabilsek güzel olur.Kalabalık maçlar yapmış oluruz.Hatta o saatte online olan baska türk arkadaşlar da oluyor onları da çağırabilirim odaya.Daha da kalabalık, zevkli maçlar olur

Mesela her akşam 22.00 veya 23.00 uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 3 Eylül 2009; 12:12:13 >
  • gokhan bi ara blackturkxxx miydi neydi o adami almistiniz clana nie ayrildiki o baya ii oynuyodu hemde surekli onlinedi bide dedigim gibi baya kalabalik olma potansiyeli var clanin ama forum uzerinden zaman belirleyip karsi takimin durumuna gore kadro cikartip evliler gibi turk bi takimla mac yapsak super olurdu benimkisi oneri sadece oynu kimse oynamiyo die 1 haftadir takmadim nerdeyse zate sf4 geldi kardesimle ryu vs ken kapisiyoruz saatlerce
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Bluetiger, laneth, keostr, khan1903, placebocem, pixolator, kelto. Aslında klanda 7 kişi genelde online ama saatler bir türlü uyuşmuyor.Bir saat belirlesek ve İlker'in eskiden organize ettiği gibi o saatlerde buluşabilsek güzel olur.Kalabalık maçlar yapmış oluruz.Hatta o saatte online olan baska türk arkadaşlar da oluyor onları da çağırabilirim odaya.Daha da kalabalık, zevkli maçlar olur

benim için hep uygun tabi aranıza almak isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Bluetiger, laneth, keostr, khan1903, placebocem, pixolator, kelto. Aslında klanda 7 kişi genelde online ama saatler bir türlü uyuşmuyor.Bir saat belirlesek ve İlker'in eskiden organize ettiği gibi o saatlerde buluşabilsek güzel olur.Kalabalık maçlar yapmış oluruz.Hatta o saatte online olan baska türk arkadaşlar da oluyor onları da çağırabilirim odaya.Daha da kalabalık, zevkli maçlar olur

dostum aramiza almak die birsey yok hepimiz kardesiz psn ekle oda kurulunca mesaj atar cagiririz zaten maksat turk turke oynamak clan lideri ve dier oyuncularda performansini begenirse gerisi gelir zate

• quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

quote:

dostum aramiza almak die birsey yok hepimiz kardesiz psn ekle oda kurulunca mesaj atar cagiririz zaten maksat turk turke oynamak clan lideri ve dier oyuncularda performansini begenirse gerisi gelir zate

Aynen öyle, maksat tüm türkler beraber oynayalım, keyif alalım.Önemli olan bu. Klandaki üyelerden artık o saat için kim oda açmışsa ve oynuyorsa girebilirsiniz o oyuna, gelmek isteyen herkese kapımız açık

• Bu gün oda açılcak mı açılırsa oyunda çağırın lütfen khan_1903 ve pixolator eklisiniz bende.BT kulaklıkta aldım deneme fırsatım olur.Epeydir oynamıyom bu aralar kötüyüm bu arada yüklenmeyin :D
  • ben hep gelmek isterim... yabancılarla oynuyorum @ptal s@ptal oynuyorlar onlarda.. hele birde kulaklık felan açıyorlar konuşuyorlar o seside kısamıyorum uyuz oluyorum
    adam küfür ediyor annem diyor kıs şunu küfür ediyorlar diyor
  • gerçektende oynadıkça anlıyor insan oyunun mantığını ve yapılması gerekenleri
    boşuna okadar yazı okudum, okudduklarımdanda bişe anlamamıştım ama oyunda deneye deneye çözdüm işi
    çözene kadarda 50 kere vuruldum.. bu killzone gerçekten güzel oyunmuş ya (cod 4 ü denemedim daha )
  • quote:

ben hep gelmek isterim... yabancılarla oynuyorum @ptal s@ptal oynuyorlar onlarda.. hele birde kulaklık felan açıyorlar konuşuyorlar o seside kısamıyorum uyuz oluyorum
    adam küfür ediyor annem diyor kıs şunu küfür ediyorlar diyor

Oyuncuların ısımlerının uzerıne gel..Mute aktif et duymayacaksın..

Keos Biz oynuyoruz hergün pesde yada gt5 de bıle olsam geciyorum Kerim oda aciyor gel diyor hemen kıllzone yapıyoruz..bugun dilerseniz yine yapalım..ben zaten gireceğim..Kerim Gökhan dünkü gibi açalım odalara gelenlerede göre sayıyı belirtelim..

• Dünkü maçlar güzeldi Cem abi, yalnız bende son maça doğru artık dikkat, refleks falan kalmadı.Adam vuramamaya basladım.Bir de bağlantı gidince direkt koptum oyundan (tekrar girmeye çalıştım, bir kere başardım ama sonra temelli gitti)

2-3 kişi olunca oda açıp beklemek güzel de fazla sayıda olunca bu pek mümkün olmuyor, beklemesi uzun sürüyor, bir de giren çıkıyor falan (geçen gün 7 kişi denemiştik hani) .Zaten kalabalık olunca kendi aramızdaki maçlardan da zevk alırız bence
  • quote:

Dünkü maçlar güzeldi Cem abi, yalnız bende son maça doğru artık dikkat, refleks falan kalmadı.Adam vuramamaya basladım.Bir de bağlantı gidince direkt koptum oyundan (tekrar girmeye çalıştım, bir kere başardım ama sonra temelli gitti)

2-3 kişi olunca oda açıp beklemek güzel de fazla sayıda olunca bu pek mümkün olmuyor, beklemesi uzun sürüyor, bir de giren çıkıyor falan (geçen gün 7 kişi denemiştik hani) .Zaten kalabalık olunca kendi aramızdaki maçlardan da zevk alırız bence

Normal kardesım saat sabaha yaklaştıkça dıkkat dağılması yorgunluk beyin sürekli çalışıyor ondan..

Siz açında 7 17 2 3 fark etmez siz varsanız bende varım hertürlü..yaparız herdaim...

• arkadaşlar her akşam maç yapıyormusunuz? bende khan ve pixalator ekli, ara sıra görüyorum sizi ama oynadığınız oyuna girmek istediğimde giremiyorum.. neden acaba?
    buarada yarın akşam uygun olursa herkes, burdan ayarlayıp aynı anda girsek olmazmı beyler? acemilere el uzatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

arkadaşlar her akşam maç yapıyormusunuz? bende khan ve pixalator ekli, ara sıra görüyorum sizi ama oynadığınız oyuna girmek istediğimde giremiyorum.. neden acaba?
    buarada yarın akşam uygun olursa herkes, burdan ayarlayıp aynı anda girsek olmazmı beyler? acemilere el uzatın

moruk zaten bi senle denk gelemedik...

ben şu only my rank olayını çözemedim zaten no yapıyorum yine girmiyor yes yapıyorum yine olmuyor.. Sanırım hem benim Only My Rank yazan yer No olucak hemde karşımızdaki oynayan kişinin.. bunu bi çözebilirsek oynayabiliriz kanımca

ve cuma gecesi bana uyar kaça kadar isterseniz

• bu sefer olucak dostum, oyunu kuranlada alakalı o rank olayı sennde dediğin gibi..
    bu akşam banada uyar beyler istediğiniz saatte.. şöyle 7-8 kişi toplanıp kendi aramızda bi maç yapalım
  • Biz dun oynadık sabah 5 e kadar..bizleride ekleyin oda açılıyor rank falan ıstemez o şekılde ayar yapıyoruz.. kendi aramızda yada bır yere çok kalabalık olamayacak şekılde giriyoruz bilginize dileyen gelsin.
  • dun 31 sayfa yazi vardi simdi 21e inmis ner gitti 10 sayfa???

edit: duzeldi bu mesaji gormezden gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 4 Eylül 2009; 12:09:27 >
  • Barış ,Kerim akşama yapalım tekrar..lanetde gelir..Gökhan cod yapmazsa gelir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Barış ,Kerim akşama yapalım tekrar..lanetde gelir..Gökhan cod yapmazsa gelir sanırım.

barış derken banamı dedin bilmiyorum ama akşam yaparız

bu akşam killzone akşamı..

bugece sokakta silah sesleri yankılanacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Barış ,Kerim akşama yapalım tekrar..lanetde gelir..Gökhan cod yapmazsa gelir sanırım.

Gelirim Cem abi, niye gelmeyeyim

Bu arada klan üyeleri aslında aktif ama online oluş saatleri uyuşmadığı için, klan sayfasına "HER AKŞAM 22.30'DA TOPLANIYORUZ" gibi bir msj attım. O saate doğru herkes gelmeye çalışırsa ve tam olarak (şöyle 8-10 kişi falan) toplanabilirsek güzel maçlar olacağından eminim

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.