Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _gAgA_

Tatildeydim ayıptır soylemesi arkadaşlar .. oyuzden benim hakkım da yazdıgınız mesajlara cevap veremedim.. Oncelikle klana başarılar dilerim ömrü uzun olur umarım.. şimdi burdan Gökhan a bir çift lafım var .. Ninemde oynar LMG ile demiş bana , ayıp etmiş çok alındım bu bir .. Hakan da ninja gaiden , portakal kutusu falan oynuyo o şimdi demiş buna alınmak ne kelime gözyaşı doktum bu iki , Cem abi headseti sat demiş, 50 ye bırakırım sana istiyosan Cem abi Tekrardan size başarılar dilerim başka oyunlarda gorusmek uzere ..

Demek ki bu gaza getirme operasyonu da başarısız sonuçlandı, sen bu oyunu almayacaksın anlaşıldı Ne diyeyim şimdi sana ben Enis?

@Naruron
    Valore değil de kendi aramızda maçlara yoğunlaştık İbrahim.Bu arada yukarıda sana yazdığım mesajı da okumamışsın galiba Kz'u satma, bak Cod'da başına bela olurum, peşini bırakmam, headshot'lardan nasibini alırsın

@kelto3
    Dostum ben de ekliydin sen (sony_55'in motorstorm 2 yarışlarından hatırlıyorum zaten, fena oynuyordun oyunu valla) . Oda açtığımız anda seni de kz2'de online görürsem hemen msj atarım, beraber oynarız, üstümüzden girersin bizim odaya

• quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

selam arkadaşlar ps3ü yeni aldım ve yanında killzone 2 geldi
    ilk başlarda alışamam die korkuyordum ama 1-2 saat oynayınca alıştım analogla oynamaya,
    oyunu bitirdikten sonra benide alırsınız umarım aranıza

Psn ekle bizleri odamızda oynarsın alışırsın
  • eyvallah dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

@kelto3
    Dostum ben de ekliydin sen (sony_55'in motorstorm 2 yarışlarından hatırlıyorum zaten, fena oynuyordun oyunu valla) . Oda açtığımız anda seni de kz2'de online görürsem hemen msj atarım, beraber oynarız, üstümüzden girersin bizim odaya

eywallah saol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 20 Ağustos 2009; 18:56:03 >
  • hadi ya kendı aramızda bi oynayalım şimdi ekleytın beni oppsiyonel girelım az nasıl oluo oynaması
  • psn: diavolo316
    arkadaşlar benide ekleyin
  • @ Gökhan

Eger ayarlıyabilirsem mali durumu almayı düşünüyorum bir tane Killzone .. Bakıcaz artık birşeyler.. Ucuza satan varsa Killzone u benle irtibata geçsin..
  • number of kills:1490
    times died:1698
    psn:pudinq
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gAgA_

@ Gökhan

Eger ayarlıyabilirsem mali durumu almayı düşünüyorum bir tane Killzone .. Bakıcaz artık birşeyler.. Ucuza satan varsa Killzone u benle irtibata geçsin..

Forumda 2.elde 40-45 e bırakanlar görmüştüm, aslında fiyatı düştü gibi.Bir de Türk klanındaki Cod 4 cular kz2'den pek hoşlanmıyorlar, belki onların arasında oyununu uygun fiyata satmak isteyenler olabilir Spotçularda ise 79 liraya düşmüş, bakıyorum bazen psn'de dandik oyunlardasın, onları takaslayıp al ya da...

Şaka yollu takılıyoruz bazen, anlarsın . Özlemişiz şu oyunu beraber oynamayı ondan yani, sırf seni gaza getirmek için. Sen bilirsin tabi yine de,

• psn : oppsiyonel oynamak isteyen arkadaslar varsa zamanım oldukca girebilim placebocem e de tesekkur ederım gecen gun geldi beraber oynadık
  • Satılık 1. bölge Killzone 2'im var arkadaşlar.

Bkz: İmzam
  • quote:

Orijinalden alıntı: opps35

psn : oppsiyonel oynamak isteyen arkadaslar varsa zamanım oldukca girebilim placebocem e de tesekkur ederım gecen gun geldi beraber oynadık

Rica ederim.Herzaman yapıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Satılık 1. bölge Killzone 2'im var arkadaşlar.

Bkz: İmzam

Satış ilanlarınızı forumda 2.el bölümüne açınız İbrahim Bey

Artık uğramaz oldunuz buralara, oyuna girdiğiniz de yok zaten
  • Beyler bu ara ben Cod 4'e sardım biraz, kz2'e pek girmiyorum. Gerçi kalabalığı bulduğumuz anda oda açın ve çağırın, hemen geleyim Aslında klan üyeleri aktif ama herkesin online olduğu saatler uyuşmuyor Belirli bir saatte toplanabilsek güzel olacak

İlker de 17 güne geliyor galiba , msn de bugun şafak 17 yazmış

Bu arada şu konumuzu da boşlamayın beyler, mesajlarla canlı tutun

• İlker dün misafirimdi kıllzone oynadık..pes yaptık ..gt 5 vs .. çarşı izni falan derken 2 haftası kaldı.

Biz açıyoruz kaç kişiysek oda ,bir tarafa toplanıp gelenlerle oynuyoruz..eğlenceli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 31 Ağustos 2009; 11:47:18 >
  • killzone.com dan baktım arkadaşlar yorum bekliyorum (yeni bi oyuncu olduğumu unutmayın buarada:D )

--score:868
    --kill ratio: 0.92
    --kill per hours: 61
    --kills:439
    --deaths:476
    --online olduğum saat 7 yazıyor
    şuanki rutbem 7.sıradaki captandı galiba tek kalın çizgi (-)
    oynadığım kişiler hep yıldızlı kişilerdi ve manyak oynuyolar ama yinede ezilmedim:D
    rütbemi ve bu ribon, madalya vs (bunların ne anlama geldiğinide bilmiorum bu arada) gibi şeyleri artırmak için neler yapmam gerekiyor?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 31 Ağustos 2009; 23:39:56 >
  • ulem sen baya baya çoşmuşsun bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

ulem sen baya baya çoşmuşsun bee

kanka gamepad e analoga daha yeni yeni alışıorum ama eski counter cılardanım:D:D
    yavaş yavaş açılıorum:D 7 saatte anca bukadar oluo:D
  • quote:

kanka gamepad e analoga daha yeni yeni alışıorum ama eski counter cılardanım:D:D
    yavaş yavaş açılıorum:D 7 saatte anca bukadar oluo:D

valla moruk bizde yıllarım fps cisiyiz :D ama öyle olmuyor işte :D bende çalışmasam evde olsam çok pis kastırıcam valla..
    bayramda gece gündüz killzone online hayat offline

• quote:

killzone.com dan baktım arkadaşlar yorum bekliyorum (yeni bi oyuncu olduğumu unutmayın buarada:D )

--score:868
    --kill ratio: 0.92
    --kill per hours: 61
    --kills:439
    --deaths:476
    --online olduğum saat 7 yazıyor
    şuanki rutbem 7.sıradaki captandı galiba tek kalın çizgi (-)
    oynadığım kişiler hep yıldızlı kişilerdi ve manyak oynuyolar ama yinede ezilmedim:D
    rütbemi ve bu ribon, madalya vs (bunların ne anlama geldiğinide bilmiorum bu arada) gibi şeyleri artırmak için neler yapmam gerekiyor?

teşekkürler

Tebrik ederim dostum

Ribbonlar konusunda yapman gerekenlere buradan bakınca görürsün

http://www.killzone.com/kz/performance_medalsribbons.psml?kz_user_id=diavolo316

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.