Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Maşşallah Cıvıl Cıvılsınız. Şöyle bir bakayım dedim bizim klanda durum nedir diye de helal olsun Gılgamış destanı gibi Homeros un İlyadası gibi dizmişsiniz postları.
    Var mı yeni arkadaşlar klanda. Yeni kanlar. Ben bu yaz dönemi hiç elimi bile süremedim makinaya. Bırak makinayı odamı bile göremedim.
    Şöyle bi eylül ortası gibi artık yaz modundan çıkıp aranıza katılmak istiyorum.

Aralığa kadar. Aralıktada erken sevk ile askere topuklucam. İlker gelir biz gideriz. Bu ne be. Killzone Troopers.
  • arkadaslar suan oynayan warmı kz2 beraber oynayalım yabancılarla guzel olmuyor en azından 2 3 kısı olsak
  • meraba arkadaşlar

hakan abi, beni baştaki l,isteye ekliyebilirmisin ?

akşam oyundayım görüşürüzz
  • Günaydın herkese...Gokhan Ps3 alıcakdın bunu bir oku..Belkı beklemek bu modeli almak istersin..ben bunun beyazını bekliyorum...İşyerimdeyim resim ekleyemeyebilirim..

Bu sabah düzenlenen ve sonunda resmi açıklama yapılan yeni Ps3 slim modeli hakkındaki haber...

Almanya'da düzenlenen GamesCom fuarının açılış gününe Sony'nin PlayStation 3 Slim duyurusu damga vurdu. Yeni PS3 Slim'i tüm detaylarıyla görmek ister misiniz?

Bu yılın en çok beklenen duyurularından biri nihayet resmen gerçekleşti. Uzun süredir ortada dolaşan söylentilerin doğru olduğu ortaya çıktı. Sony, Almanya'da düzenlenen GamesCom fuarının açılış gününde yaptığı basın toplantısında, PlayStation 3'ün daha ince sürümü olan PlayStation 3 Slim'i tüm dünyaya duyurdu. Basın toplantısında duyuruyu yapan Kaz Hirai, PS3 Slim ile mevcut standartları korumak yerine kendi standartlarını yaratmayı tercih ettiklerini açıkladı.

Yeni PS3 Slim'in özelliklerine gelecek olursak, öncelikle devasa boyutlardaki PS3'e oranla gerçekten de küçük olduğunu görebiliyoruz. Orijinal PS3'teki bazı kıvrımlı bölümlerin atılması da buna büyük katkı sağlıyor. Sony'nin yaptığı resmi açıklamaya göre PS3 Slim, orijinal PS3'ten %32 daha küçük, %36 daha hafif olacak ve %34 daha az güç harcayacak.

45 nm'lik Cell farkı

PS3 Slim, Cell işlemcisinin 45 nm'lik bir versiyoununu bünyesinde barındırıyor. Orijinal PS3'te bulunan 60 nm'lik Cell ile aynı güçte olan bu işlemci, mimarisi sayesinde daha az güç sarfiyatı yapacak. Daha az güç sarfiyatı, daha az ısınma ve dolayısıyla daha düşük fan gürültüsü anlamına geliyor ki, bu gerçekten önemli bir özellik.

PS3 Slim'in üzerinde iki adet USB girişi ve Wi-Fi özelliği de bulunuyor. Ayrıca 120 GB kapasiteye sahip PS3 Slim'de sabit diski değiştirmek ürünün garanti kapsamı dışına çıkmasına yol açmayacak. Hatta Sony, bunu yapmak isteyenlerin işini kolaylaştırmak için sabti diski ön tarafa yerleştirmiş.
    Ne zaman çıkacak? Fiyat ne olacak?

Sony yetkilileri PS3 Slim'i almak isteyenlerin çok fazla beklemesi gerekmediği müjdesini de verdi. Kaz Hirai basın toplantısında yeni ürünü Eylül ayının ilk haftalarına yetiştirmeyi planladıklarını belirtti. PS3 Slim'in piyasaya çıkış fiyatı hakkında sorulan sorulara ise Hirai "Aklınızda tutmanız gereken sayı 299." şeklinde bir cevap verdi. Hirai'nin 299 dolar mı, yoksa 299 Euro mu demek istediğini ürün piyasaya çıkınca anlayacağız. Ancak büyük bir sürpriz olmazsa ürünün fiyatının 299 $ olacağını söyleyebiliriz.

• Saolasın Cem abi bilgilendirme için

Aslında kendim için değil de bizim arkadaş için araştırıyordum, Türkiye'de uygun fiyatlı ps3 aradık. Ama son karar Amerikada'daki tanığı vasıtasıyla ps3'ü getirtmek oldu, tabi bu slim haberlerini yeni öğrendim ben de.Artık slim mi ya da fat mi alacak ona kalmış tabi , ben ona haberini veririm

Bu arada slim ps3'ün Amerika fiyatları 299 dolar olacakmış galiba, keşke yurdum insanı da bu fiyatlardan nasiplense
  • Keşke...
  • İbrahimim uğramaz oldun artık buralara Oyunları da satıyorsun, galiba bir cod 4'u tutacaksın.Bak ben de takasla aldım onu , headshot'larla peşini bırakmam

Bu aralar kendi aramızda maçlara yoğunlaştık iyice, Kamil de yazmış eylülde buradayım diye, İlker geliyor.Buralar iyice canlanır söyleyeyim

Ah bir de Harun gitmeseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Saolasın Cem abi bilgilendirme için

Aslında kendim için değil de bizim arkadaş için araştırıyordum, Türkiye'de uygun fiyatlı ps3 aradık. Ama son karar Amerikada'daki tanığı vasıtasıyla ps3'ü getirtmek oldu, tabi bu slim haberlerini yeni öğrendim ben de.Artık slim mi ya da fat mi alacak ona kalmış tabi , ben ona haberini veririm

Bu arada slim ps3'ün Amerika fiyatları 299 dolar olacakmış galiba, keşke yurdum insanı da bu fiyatlardan nasiplense

Rica ederim..koleksiyona Beyaz rengi ekleyeceğim..Şaka maka İlkerinde bitti askerlik az kaldı hayırlısıyla gelsin arada selam yolluyor görüşüyoruz üzerimde kalmasın... Kamil işi biliyor kışın oynuyor oyununu Harunada selamlar hayırlı olsun diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: opps35

arkadaslar suan oynayan warmı kz2 beraber oynayalım yabancılarla guzel olmuyor en azından 2 3 kısı olsak

her akşam var.. eklisin bende istediğin zaman yaparız..arkadaşlarıda ekle kurduğumuz yada oynadığımız odalara gir oyna kardeşim kafana göre.Görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Ağustos 2009; 9:35:48 >
  • haruna ne olduki nereye gitti ??? gerci pek fazla oynama sansim olmadi onla ama yinede merak ettim
  • Harun nereye gitti. Askere mi gitti lo yoksa.
    Vay be.
    Hakkann bi sen kaldın. Vatan görevi. Kaytaramazsın. Dön memleketine.
  • Clan deli gibi gidiyor galiba...

Başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

haruna ne olduki nereye gitti ??? gerci pek fazla oynama sansim olmadi onla ama yinede merak ettim

Çalışmaya yurtdışına gitti
  • Teşekkürler sencer.
  • Tatildeydim ayıptır soylemesi arkadaşlar .. oyuzden benim hakkım da yazdıgınız mesajlara cevap veremedim.. Oncelikle klana başarılar dilerim ömrü uzun olur umarım.. şimdi burdan Gökhan a bir çift lafım var .. Ninemde oynar LMG ile demiş bana , ayıp etmiş çok alındım bu bir .. Hakan da ninja gaiden , portakal kutusu falan oynuyo o şimdi demiş buna alınmak ne kelime gözyaşı doktum bu iki , Cem abi headseti sat demiş, 50 ye bırakırım sana istiyosan Cem abi Tekrardan size başarılar dilerim başka oyunlarda gorusmek uzere ..
  • klana hala eleman lazımsa benide ekliyebilirsiniz arkadaşlar.
    psn:kelto3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

klana hala eleman lazımsa benide ekliyebilirsiniz arkadaşlar.
    psn:kelto3

ekle bizleri psnden açılan odalara gir bizlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gAgA_

Tatildeydim ayıptır soylemesi arkadaşlar .. oyuzden benim hakkım da yazdıgınız mesajlara cevap veremedim.. Oncelikle klana başarılar dilerim ömrü uzun olur umarım.. şimdi burdan Gökhan a bir çift lafım var .. Ninemde oynar LMG ile demiş bana , ayıp etmiş çok alındım bu bir .. Hakan da ninja gaiden , portakal kutusu falan oynuyo o şimdi demiş buna alınmak ne kelime gözyaşı doktum bu iki , Cem abi headseti sat demiş, 50 ye bırakırım sana istiyosan Cem abi Tekrardan size başarılar dilerim başka oyunlarda gorusmek uzere ..

Gökhan artık deviraldı senin LMG yi thırses depotda merdivenlerde unutmuşsun..yaw ben kulaklığa 70 tl verecekdim

• selam arkadaşlar ps3ü yeni aldım ve yanında killzone 2 geldi
    ilk başlarda alışamam die korkuyordum ama 1-2 saat oynayınca alıştım analogla oynamaya,
    oyunu bitirdikten sonra benide alırsınız umarım aranıza
  • Selam TRZN gençliği!

Nasılsınız yahu? Hiç valore konuşulmuyor bakıyorum da. Ne iş??? Havalara mı girdiniz? Ben döndüğümde, alırım havanızı

Evet makara kukara bir yana, eee maçlar nasıl gidiyor? Kaç valorumuz var bakalımmm??? En önemlisi sizler nasılsınız? Var mı bir yaramazlık?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.