Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kac kisi online'ken maclar alinmadi dedigin o online kisilerin online olma sureleri nedir, kamil gelir 2 saat kalir tuyer , kimi uyeler 2 gun gelir 2 hafta ses cikmaz yani birbirimizi yemeyelim burada ben 4 aydir nerdeyse haftanin en az 5 gunu girip cikiyorum bu oyuna bende biliyorum kimin ne kadar girdigini, oda actik oynadik diyorsun cagirsaydiniz bizide biz eksik oldumu cagirmiyormuyuz seni free alin demissin eyvallah alalim soyle kadronu alalim 5'inize mac hergun online olan isimler belli zaten + anlamadigim bunca zaman bukadar sikintiliydin simdiye kadar niye biriktirdin abi bana yazdigin ben her aksam buralardayim adam lazim olursa cagirin bende eyvallah abi diyordum mesajlarin hepsi kayitli, deseydin o zaman ya arkadaslar siz macinizi yapiyorsunuz bizede mac alin diye 3 kisi 5 kisi alaydik sizede klan maci atos patos gecelim bunlari oneriyle geldinden bizmi yapmadik... Hem baris abiyle kerimle falan oda acip takilmissiniz sizde az atos patos degilmissiniz niye cagirmadiniz bre ee neyse takilin siz oyle 3'lu bizde boylemi yapalim ben hicbir zaman boyle yaklasmadim neden 3'lu maclar alindiginida acikladim gayet net bir sekilde, neyse bu konu bu kadar yeter temcit pilavi gibi yinelemenin alemi yok, ve bastada belirttigim gibi ben grup seklinde maclar yapilmasi taraftariyim ancak bu tarz maclar icin belli katilim sayisi saat ve tarihi bize onceden kesin olarak bildirin bu sekilde gerekli ayarlamalar tarafimizdan yapilicaktir. Tesekkurler

bız kafadan 3 -- 4 kişiyken ve onlıneken oanda 3 lu mesajlar gelıyor kaln macı alınıyor onları soyledım.ben herzman eksik olursa gelirim dedim diyorum...AMA HERZAMANDA ve herzaman kalabalıkda alın mıllet kaçmasın dedim aylar öncede bana yapmayın yaww bari. demedimmı bunları dedim.

Sız kalan maçı yapıyordunuz ust uste 3 ve 2 lı ve oarad odaya geldiniz şifreyı msn klan tarafına yazdım ha gelındı kaçkere bır bakdım 2 3 kışı kalmışız herkes kaln maçına tutmuş tüymüş aaa kamıl yada yerı geldı barış 1&1 kalmışız zaten şifre dh. ayrıca barı oda acın dedim.
    kayıtlıysa daha yakınlarda msn dende yazdım 10 gun oldu kalabalık maç alın sonra Harun oyuna gırdı ona dedim oda Gokhana soylerız dedi..ben dedim şimdi yalanmı söylüyorumki..herkese dedim. free alın valore kıla yune takmayın 10 alın 1 alın free olur yanı benım amacım kalabalık gırelım barışıydı kerımıyd bunlarla gelırse hep yenı elmanıydı ,sizdı gırelım nerden tutsan 7 kişi yapalım dedim. Kötümü olduk şimdi.eksikse adam çağır dedim.kalabalık maçda yapalım dedim eksik adamı onlıne goremediğim zaman dedim aralarda diyorum.beni çağırdığınızda yeri geldi barışa sen gir dedim klan maçına gıremiyorsan berber oynarken..gokhan çagırdı gel dedı aa tam gırıyorum baskası gırdı.. yanı benım derdim ben gireyim değil grup olsun yani..yoksa gırmışım siz yoksunuz maçda ben ne yapayım...3 silahşorlerın adı degılmı atos patos ne bozuluyorsun ..şakası işin neyse kardeş.

.ben zaten evlılerle klan maçı almaya çalışıyorum arada sizi ayırsam zaten eksik olunca çağırın kalabalık alın demem..ve mesajlarım kayıtlısa bakın burada hep yazarım ıbrahım nerede kamıl gelır kerım gelır yaa kalabalık olur diye.
    .aksinı ıdaa eden .;yok eksık varsa kendım geleyım klan macına gıreyım valor hırsı yapayım kıl oranıdır tüy oranıdır hayatda işim olmaz beni tanıyanda tanır sanırım.. aksıne idaa edende ayıp eder..yanı ben herzaman kalabalık yapalım demiş ve aklıma geldiğince isimleride yazmışımdır.

Biraz muhalifsemde önce asla kendimi düşünmem ..ha grup grup yapılacak karma halındede maç yapılmayacaksada siz bilirsiniz .Siz benim nedemek isdediğimi anlamadınız ben ayrı grup yapılsın ayrı girilinsin demiyorum zaten eylulde daha kalabalık olarak oda acılacakdır ama klan maçlarınıda kalabalık yapalım yanı ben gokhanlada oynayım barış hakanlada oynasın şeklınde harun vs karma... arada 3 değil 5 de 6 da maç alın diyorum ayrı gruba ayrı maç alın demiyorum.buarada eksik olursa yine gelirim zaten oayrı bunuda diyorum..neyse özetlersek ... nasıl isterseniz öyle olsun ama yanlışda anlaşılmayalım..dahada diyeceğim birşey yokdur..kafanıza göre size birşey olmasın..herkese sevgiler.

• Biz 3 -- 4 kişiyken ve onlıneken oanda 3 lu mesajlar gelıyor kaln macı alınıyor..en azından o arada onlıne kışısı kadarlık teklıf atılmıyordu... onları soyledım.Ben herzaman eksik olursa gelirim dedim diyorum ...AMA HERZAMANDA ve herzaman kalabalıkda alın mıllet kaçmasın dedim aylar öncede bana yapmayın yaww bari. mesajlarım kayıtlı olmasa ben ne dediğimi yazarım buraya...Kalbalık olsun demedimmı ..evet bunları dedim.

Sız kalan maçı yapıyordunuz ust uste 3 ve 2 lı ve oarad odaya geldiniz şifreyı msn klan tarafına yazdım ha gelındı kaçkere bır bakdım 2 3 kışı kalmışız herkes kaln maçına tutmuş tüymüş aaa kamıl yada yerı geldı barış 1&1 kalmışız zaten şifre dh. ayrıca barı oda acın dedim.
    kayıtlıysa daha yakınlarda msn dende yazdım 10 gun oldu kalabalık maç alın sonra Harun oyuna gırdı ona dedim oda Gokhana soylerız dedi..ben dedim şimdi yalanmı söylüyorumki..herkese dedim. free alın valore kıla yune takmayın 10 alın 1 alın free olur yanı benım amacım kalabalık gırelım barışıydı kerımıyd bunlarla gelırse hep yenı elmanıydı ,sizdı gırelım nerden tutsan 7 kişi yapalım dedim. Kötümü olduk şimdi.eksikse adam çağır dedim.kalabalık maçda yapalım dedim eksik adamı onlıne goremediğim zaman dedim aralarda diyorum.beni çağırdığınızda yeri geldi barışa sen gir dedim klan maçına gıremiyorsan berber oynarken..gokhan çagırdı gel dedı aa tam gırıyorum baskası gırdı.. yanı benım derdim ben gireyim değil grup olsun yani..yoksa gırmışım siz yoksunuz maçda ben ne yapayım...3 silahşorlerın adı degılmı atos patos ne bozuluyorsun ..şakası işin neyse kardeş.

.ben zaten evlılerle klan maçı almaya çalışıyorum arada sizi ayırsam zaten eksik olunca çağırın kalabalık alın demem..ve mesajlarım kayıtlısa bakın burada hep yazarım ıbrahım nerede kamıl gelır kerım gelır yaa kalabalık olur diye.
    .aksinı ıdaa eden .;yok eksık varsa kendım geleyım klan macına gıreyım valor hırsı yapayım kıl oranıdır tüy oranıdır hayatda işim olmaz beni tanıyanda tanır sanırım.. aksıne idaa edende ayıp eder..yanı ben herzaman kalabalık yapalım demiş ve aklıma geldiğince isimleride yazmışımdır.

Biraz muhalifsemde önce asla kendimi düşünmem ..ha grup grup yapılacak karma halındede maç yapılmayacaksada siz bilirsiniz .Siz benim nedemek isdediğimi anlamadınız ben ayrı grup yapılsın ayrı girilinsin demiyorum zaten eylulde daha kalabalık olarak oda acılacakdır ilakı klan macıda olacakdır boyle gıderse 5 kişi maç alınır ayrı klan gıbı kıl oranı duşukler tarafından malum benım kılım pek yok:) ..belkı 10&10 da olur(benım ısteğim budur)dedim yaa.. sizlerde katılacaksanız ama klan maçlarınıda kalabalık yapalım yanı ben gokhanlada oynayım barış hakanlada oynasın şeklınde harun vs karma... arada 3 değil 5 de 6 da maç alın diyorum ayrı gruba ayrı maç alın demiyorum.buarada eksik olursa yine gelirim zaten oayrı bunuda diyorum.inkar etmedimki bana mesajların kayıtlı diyorsun Hakan burayı pek hoş bulmadım açıkcası...neyse özetlersek ... nasıl isterseniz öyle olsun ama yanlışda anlaşılmayalım..dahada diyeceğim birşey yokdur..kafanıza göre size birşey olmasın..herkese sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 11 Ağustos 2009; 15:41:36 >

• Yaw ne cezaymış 15 gün geçmek bilmedi. Bu akşam bir aksilik çıkmazsa 22-23 gibi oyundayım. Kaldığımız yerden dewam
  • Biz 3 -- 4 kişiyken ve onlıneken oanda 3 lu mesajlar gelıyor kaln macı alınıyor..en azından o arada onlıne kışısı kadarlık teklıf atılmıyordu... onları soyledım.Ben herzaman eksik olursa gelirim dedim diyorum ...AMA HERZAMANDA ve herzaman kalabalıkda alın mıllet kaçmasın dedim aylar öncede bana yapmayın yaww bari. mesajlarım kayıtlı olmasa ben ne dediğimi yazarım buraya...Kalbalık olsun demedimmı ..evet bunları dedim.

Biraz muhalifsemde önce asla kendimi düşünmem ..ha grup grup yapılacak karma halındede maç yapılmayacaksada siz bilirsiniz .Siz benim nedemek isdediğimi anlamadınız ben ayrı grup yapılsın ayrı girilinsin demiyorum zaten eylulde daha kalabalık olarak oda acılacakdır ilakı klan macıda olacakdır boyle gıderse 5 kişi maç alınır ayrı klan gıbı kıl oranı duşukler tarafından malum benım kılım pek yok:) ..belkı 10&10 da olur(benım ısteğim budur)dedim yaa.. sizlerde katılacaksanız ama klan maçlarınıda kalabalık yapalım yanı ben gokhanlada oynayım barış hakanlada oynasın şeklınde harun vs karma... arada 3 değil 5 de 6 da maç alın diyorum ayrı gruba ayrı maç alın demiyorum.buarada eksik olursa yine gelirim zaten oayrı bunuda diyorum.inkar etmedimki bana mesajların kayıtlı diyorsun Hakan burayı pek hoş bulmadım açıkcası...neyse canın sağolsun kardeşimsin...özetlersek ... nasıl isterseniz öyle olsun ama yanlışda anlaşılmayalım..dahada diyeceğim birşey yokdur..kafanıza göre size birşey olmasın..bundan sonrada maç olsun böyle olsun falan demiyorum oyunumuza bakalım.. herkese sevgiler.

• Ne olmuş yahu burada böyle?

quote:

Orijinalden alıntı: cemik

Biz 3 -- 4 kişiyken ve onlıneken oanda 3 lu mesajlar gelıyor kaln macı alınıyor..en azından o arada onlıne kışısı kadarlık teklıf atılmıyordu... onları soyledım.Ben herzaman eksik olursa gelirim dedim diyorum ...AMA HERZAMANDA ve herzaman kalabalıkda alın mıllet kaçmasın dedim aylar öncede bana yapmayın yaww bari. mesajlarım kayıtlı olmasa ben ne dediğimi yazarım buraya...Kalbalık olsun demedimmı ..evet bunları dedim.

Cem abi birçok teklifi de adamlar atıyor ve 2v2, 3vs3 veya en fazla (nadiren) 4vs4 istiyor.Maşallah valoru de 5binden aşağı tutmuyorlar.Zaten büyük maçları genelde birçok klan 3 kişi falan oynuyorlar, koordinasyon falan daha sağlam oluyor.Biz de mecburen böyle çıktık. Ayrıca free maçları birçok kez ayarladık ama hiçbir zaman tam kadro olamadık (evli klanı ile yapılan maçlar hariç) Hakan'ın dediği gibi tüyenler, online olmasına ve atılan mesajlara rağmen gelmeyenler falan oldu.Böyle eksik oynayınca da zaten insanın kz2 oynayası bile gelmiyor.Ama yine de ayarlarız kalabalık maçlar sorun değil Zaten dediğin gibi kışa doğru daha da canlanır buralar, İlker de gelir.

Zaten 2 haftaya Harun gidiyor, 6 ay olmayacak buralarda. Harun'un yerini dolduracak birisini bulamadığımız sürece artık büyük maç yapılmaz.Klan büyük güç kaybedecek açıkçası, yerine bir transfer şart.Gerekirse yabancı birisi

• Ayrıca klan maçlarında lütfen koordinasyonu, takım çalışmasını sağlayalım.Ölmemek için spawn dan doğmamak , bodycount veya capture and hold'da kafasına estiği gibi görevi yapmaya çalışmak falan gibi şeyler olmamalı.Kısacası herkes birbirini dinlemeli.Hakan 3 silahşörler lafını bu yüzden kullanıyor, çünkü üçümüz de birbirimiz acayip şekilde dinliyoruz.Enis de böyle yapardı, hakkını yemeyelim, capture and hold'da bizim base tarafını koru derdik, adam orayı hayatta bırakmazdı. Ah Enis ah, bıraktın bizi

Neyse bu konu fazla uzamasın, artık kişi sayısına göre free turnuvalara gireriz.Ya da herkes uygun gün ve saatler belirlesin.Biz de önceden o saatlere turnuva kuralım.Ama işte garantisi yok bu işin, eksik olma şansımız çok yüksek.Bu yüzden en iyisi o andaki kişi sayısına göre maç almak gibi gözüküyor

• psn : oppsiyonel(siz eklersenız cok ıyı olur benm acımdan) aksam gelebilirim 11 gibi takılabılırız hem nasıl oynadıgınızda görmus olurum sımdıden tskklrer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 11 Ağustos 2009; 18:19:49 >
  • quote:

Biz 3 -- 4 kişiyken ve onlıneken oanda 3 lu mesajlar gelıyor kaln macı alınıyor..en azından o arada onlıne kışısı kadarlık teklıf atılmıyordu... onları soyledım.Ben herzaman eksik olursa gelirim dedim diyorum ...AMA HERZAMANDA ve herzaman kalabalıkda alın mıllet kaçmasın dedim aylar öncede bana yapmayın yaww bari. mesajlarım kayıtlı olmasa ben ne dediğimi yazarım buraya...Kalbalık olsun demedimmı ..evet bunları dedim.

Biraz muhalifsemde önce asla kendimi düşünmem ..ha grup grup yapılacak karma halındede maç yapılmayacaksada siz bilirsiniz .Siz benim nedemek isdediğimi anlamadınız ben ayrı grup yapılsın ayrı girilinsin demiyorum zaten eylulde daha kalabalık olarak oda acılacakdır ilakı klan macıda olacakdır boyle gıderse 5 kişi maç alınır ayrı klan gıbı kıl oranı duşukler tarafından malum benım kılım pek yok:) ..belkı 10&10 da olur(benım ısteğim budur)dedim yaa.. sizlerde katılacaksanız ama klan maçlarınıda kalabalık yapalım yanı ben gokhanlada oynayım barış hakanlada oynasın şeklınde harun vs karma... arada 3 değil 5 de 6 da maç alın diyorum ayrı gruba ayrı maç alın demiyorum.buarada eksik olursa yine gelirim zaten oayrı bunuda diyorum.inkar etmedimki bana mesajların kayıtlı diyorsun Hakan burayı pek hoş bulmadım açıkcası...neyse canın sağolsun kardeşimsin...özetlersek ... nasıl isterseniz öyle olsun ama yanlışda anlaşılmayalım..dahada diyeceğim birşey yokdur..kafanıza göre size birşey olmasın..bundan sonrada maç olsun böyle olsun falan demiyorum oyunumuza bakalım.. herkese sevgiler.

Iyi demissin kalabalik mac aldikta cok gelen oldu hakikaten

Sen bu kayitlarda olayina niye bozuldun onu anlamadim demedin demiyoruzki be pasam dedinde bizde kalabalik mac aldik 1 hafta oncesinde beyler ama gelin lutfen mutlaka gelin dedik herkes tamam tamam dedide ne oldu sonunda? Fos 3 kisi girdi 8 kisilik maclara...

7 kisi yapalim dedigin gunlerin akabinde bir bakiyoruz bir sen online'sin baskada kimse yok yani fantazi kurmak guzel ama diyoruz bu klanin katilim duzeyi hep zayif kaldi kiminin isi var kiminin okulu , herkesin ayiracagi zaman asagi yukari belli... senin o yazdigin 7 kisilik listelere kaci tamam abi biz geliriz yazdi o listeleri sen yazdin durdu bu forum sayfalarinda oyle. 7 kisi yaziyorsun ama gene kesin gelicek kadro belli. Bunuda gectik.

Evli klani herhalde nerdeyse tam kadroya yakin girdigimiz tek klan macidir ondada baris abinin baglanma sorunlari falan cikti vesaire...

Sen hep kalabalik mac yapilsin diyorsun zaten, bende diyorum ya temcit pilavi gibi ayni mevzu, katilim yok iste daha ne diyelim gelip macta oynayan herkese besi biyerde takilacak falanmi yazalim

Eylulde gelsin ekimde gelsin kalabalik olsun diyoruz bizde, mesajlarin kayitli olayina bozulacak birsey yok, neyine bozuldun bende onu anlamadim kalabalik mac alinsin diyorsun zaten hep ama o kalabalik yok ne yapicaksin mahalleden adam toplayipmi gireceksin abi bizde hep yazdik tarih saat belirtin girilsin sen yaziyorsun kalabalik mac mevzusunu ama bir destek yok bir sen soyluyorsun sayiyorsun 7 kisi 8 kisi ama her aksam online olanlar belli gene...

Keza Gokhan belirtmis biz teklif atmiyoruz artik zaten klani belli bir noktaya tasidik artik teklifler bize geliyor o gelen tekliflerde yuksek valorlu 2vs2 veya 3vs3 maclar, zaten giricek kadro evvelden 30 kere soyledigim sekilde belli...

Surekli sitemle gelen uye sensin abi, bende sitemle gelme demiyorum gel ama yaninda cozumude olsun, yani ben sana cozumude defalarca sundum gun saat belirlensin sayisi soylensin mac ayarlayalim 100 kere dedim, sanki klan'in az uye katilimi benim yuzumden oluyor uyeleri aliyorum klana sonra sogutuyorum oyundan bkz. Enis (hep ismin geciyor yaz suraya bir iki sey, adam killzone'u birakti bu sayfayada ugramaz oldu)

Aliriz 8 kisilik bir mac gene yeni uyelerde var belki yuksek katilim saglanir.

• beyler kusura bakmayin psye bise oldu internete girmiyo ne kadar denediysem sokamadim serefsizi ne guzel 3v mac yapiyoduk pc giriyo ps girmiyo anlamadim gitti bian girdi gibi oldu sizide cikmis gosterdi neyse herkese ii aksamlar ins her aksam bole toplanir beraber oynariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Iyi demissin kalabalik mac aldikta cok gelen oldu hakikaten

Sen bu kayitlarda olayina niye bozuldun onu anlamadim demedin demiyoruzki be pasam dedinde bizde kalabalik mac aldik 1 hafta oncesinde beyler ama gelin lutfen mutlaka gelin dedik herkes tamam tamam dedide ne oldu sonunda? Fos 3 kisi girdi 8 kisilik maclara...

7 kisi yapalim dedigin gunlerin akabinde bir bakiyoruz bir sen online'sin baskada kimse yok yani fantazi kurmak guzel ama diyoruz bu klanin katilim duzeyi hep zayif kaldi kiminin isi var kiminin okulu , herkesin ayiracagi zaman asagi yukari belli... senin o yazdigin 7 kisilik listelere kaci tamam abi biz geliriz yazdi o listeleri sen yazdin durdu bu forum sayfalarinda oyle. 7 kisi yaziyorsun ama gene kesin gelicek kadro belli. Bunuda gectik.

Evli klani herhalde nerdeyse tam kadroya yakin girdigimiz tek klan macidir ondada baris abinin baglanma sorunlari falan cikti vesaire...

Sen hep kalabalik mac yapilsin diyorsun zaten, bende diyorum ya temcit pilavi gibi ayni mevzu, katilim yok iste daha ne diyelim gelip macta oynayan herkese besi biyerde takilacak falanmi yazalim

Eylulde gelsin ekimde gelsin kalabalik olsun diyoruz bizde, mesajlarin kayitli olayina bozulacak birsey yok, neyine bozuldun bende onu anlamadim kalabalik mac alinsin diyorsun zaten hep ama o kalabalik yok ne yapicaksin mahalleden adam toplayipmi gireceksin abi bizde hep yazdik tarih saat belirtin girilsin sen yaziyorsun kalabalik mac mevzusunu ama bir destek yok bir sen soyluyorsun sayiyorsun 7 kisi 8 kisi ama her aksam online olanlar belli gene...

Keza Gokhan belirtmis biz teklif atmiyoruz artik zaten klani belli bir noktaya tasidik artik teklifler bize geliyor o gelen tekliflerde yuksek valorlu 2vs2 veya 3vs3 maclar, zaten giricek kadro evvelden 30 kere soyledigim sekilde belli...

Surekli sitemle gelen uye sensin abi, bende sitemle gelme demiyorum gel ama yaninda cozumude olsun, yani ben sana cozumude defalarca sundum gun saat belirlensin sayisi soylensin mac ayarlayalim 100 kere dedim, sanki klan'in az uye katilimi benim yuzumden oluyor uyeleri aliyorum klana sonra sogutuyorum oyundan bkz. Enis (hep ismin geciyor yaz suraya bir iki sey, adam killzone'u birakti bu sayfayada ugramaz oldu)

Aliriz 8 kisilik bir mac gene yeni uyelerde var belki yuksek katilim saglanir.

Günaydın mesajı şimdi gördüm.
    Ben 7 8 kişiyi sevdiğimden saydım.. gelseler olsa dedim yani temennı fantazi değildi....

Ben sitemle gelmiyorum doğal olarak klan uyesıysem fıkrımı soyluyorum...hatda yeri geldi bknz evli klanıylada elımden gelenı yaptım.Mahalemın çocukları olarak seni ,sizleri gordum çağırdım.klan maçı olmasda bırının oyununada geldi mahelemden arkadaşlar yabancı odalarda oynadık ... çeyrek altın dağıtma olmaz ..burada nedemek istediğimi anladın sende .işte neyse..

Tek başıma saat gun veremeyeceğım için doğal olarak en azından klan maçı için bir ışık yakdım..dönüşü yoksa..oda onların ilgisizliğidir. Ben klandaysam şahsı fikrimi isteğimi söylerim maç yapmayı düşünürüm yoksa tek oynarım zaten neden klanda olayım .. ..siz bunu sitem algılamayın ama çoğu zamanda tek oynamak çok sıkıcı bence ..ha çözümü için geçen evlilere attım mesaj ..ama sız klanları tanıyorsunuz ne guzel onlar atıyor.. sizde atın arada..kasım da olsun iyi olsun izine çıkarım o ay hem ohh miss :) ama dediğim gibi artık ama şöyle yapalım böyle yapalımda demeyeceğim..siz cevap yazınca bende son defa bu konuyla ilgili yazdım.

Mesaj kısmına bozuldum demedim kardeş .inkar ettiğim birşey varmış gıbi;mesajların kayıtlı demene şaşırdım hoş bulmadım dedim..yoksa bende küslük bozulma olmaz.Fikrim algım buydu.alaka kuramadım belkide o yüzden ben kızmıyım yaww bozulayım .Yani fikrimi söyledim..dedimya sorun değil..önceki mesajımda ...kardeşimsin.sorun yokkk.

Neyse dünde görüldüğü gibi maçlar olması aradada olsa benim isteğimdi..demekki olabiliyormuş ..ben bunu sağlamak istiyorum işte ben buna bayılıyorum.. evet beyler ben sıkıldım yazmakdanda yazışmakdanda hadin yeter artık dağılınn uleyynnnn..

Hoşçakalın.

Not : buarada bu uzun ve sıkıcı mesajları sonuna kadar okuyanlara çeyrek altın dağıtılcakdır

• ya klanda iç çatışmamı çıktı ne bu

adam sayısına göre klan maçı ayarlansa ve ona herkezin katılması zorunlu olsa (özel şartlar dışında ) süper olur !

ama tabiki genede katılmayan kesinlikle olur onlarada bir ceza gibi birşey yapılmalı bnce ama siz bilirsiniz tabi sizin klanınız bn daha üyesi bile diğilim
  • Arkadaşalar, mehmet kardeşimin klana girişi konusunda fikrimi belirtmek istiyorum. Kendinisi cod4'ten çok iyi tanıyorum ve gerçekten iyi bir fps'ci. Kz2'deki performansı nasıl olur iblemem ama ben cod4 kadar iyi olacağında kesinlikle eminim. Kendisine ben kefil olayım Aramızda görmek isterim kendisini. Şu anda şehir dışında olduğum için giremiyorum zaten oyuna. Mehmet'i de kendi aranuızda yaptığınız maçlara çağırın ve izleyin bakalım. Daha yeni olduğu için alışması gerekiyor; belki de alışmıştır bile!

Dediğim gibi, fazla sorun çıkarmayın...

• Mehmetle beraber oynuyoruz zaten oda bizi coda almaz yoksa
  • Klana girmesini isterim anlamında yazmıştım cem abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruron

Klana girmesini isterim anlamında yazmıştım cem abi.

Ha o konuda gereklı bilgiler kendisine verilmiştir.İbrahim bey bilginize efendim :) ..Zaten özellikleride açdıkca mantığıda kapınca yerde açılır kardeşimize.. sizleride bekleriz İbrahim bey amerikan kılzan kılzan dediniz..Kamilden oyunu getirtdiniz sizde geliniz pilizzzzzz...
  • İbrahim beyler şu anda tatil yapmaya çalıştıkları için, ps3'ü açamıyorlar. Bilgilerinize.

mehmet kardeşim ile ilgili şunu söyleyebilirim, kendisi çok kısa bir sürede gerekli herşeyi kapacaktır çünkü gerçekten iyi bir oyuncu(cod4'te bizzat görülmüştür)

Sevgiler, saygılar.
  • cem abi akşam 10gibi evdeyim toplanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

cem abi akşam 10gibi evdeyim toplanalım

Vayy Barışım mesajını aldım biliyorum zaten bugün geleceğini tamam geleceğim kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

cem abi akşam 10gibi evdeyim toplanalım

Vayy Barışım mesajını aldım biliyorum zaten bugün geleceğini tamam geleceğim kardeşim

• ibrahim sakin ol abi onlarda kısa sürede anladılar nasıl bi oyuncu olduğumu aldılar

Saka bi yana gerçekten saolun aldığınız için artık kendimi göstereceğim

Bu sabah henuz klanda diğilken bi adam bana mesaj attı ve dediki :

@SPYdir dikkatine !

Yeni bir klanları varmış 5v5 maç yapmak istiyolarmış valor farketmezmiş

( İngilizce gelen mesaj tarafımdan türkçeye çevrilmiştir )

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.