Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daveti gönderin unutmayın
  • TRZN devam ediyoruz dimi, bu şekilde.. gecetakılacaksanız bende geleyim
  • Şimdi ben daha önce hiç klanda falan oynamadığım için ne yapmam gerek bilmiyorum? Biri söylerse sevinirim...

(Bugün klan sistemini bilmediğimden dolayı aranızda olamayacağım, cvp gelsin diye bekledim ama tüm haftanın yorgunluğu var.=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 25 Aralık 2009; 22:17:14 >
  • Bana da davet atın lütfen. Headset mevcut.
    Ama bu gece çok büyük ihtimal giremem. Yarın ehliyet sınavım var ona çalışıyorum.
  • Az önce davet yolladığım 2 PSN ismi :
    Gny09 ve lebent
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Az önce davet yolladığım 2 PSN ismi :
    Gny09 ve lebent

@ilker357
    ikimizden başka kimse yok ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

Psn: lebent
    psn: rudee83
    pSn : theadramelech
    PSN: Gny09
    PSN: Arphenion
    PSN: comandoscstr
    psn: ata_123
    PSN: tolgay007
    PSN: canozgur
    PSN: sman_80
    psn: zua_tr
    PSN: GODAMAN_24
    PSN: zgrmz
    Psn: everesst
    psn:oki41

burdan devam edelim

İlker bence sen bu listedeki tüm arkadaşlara gönder klan daveti, ne güzel kalabalık maçlar yapılır. Oyunun tadı bu şekilde çıkıyor

Tabi arkadaşlar da inşallah maçlara katılırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 26 Aralık 2009; 0:02:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @kii

quote:

Orijinalden alıntı: ilker357

Az önce davet yolladığım 2 PSN ismi :
    Gny09 ve lebent

@ilker357
    ikimizden başka kimse yok ortalıkta

Evet maalesef.Bakalım yarın ne olcak durum !!!
  • işim vardı gelemedim ya
  • Artık rahatım. Sabah, akşam, gece ne zaman diyorsanız girerim oyuna.
    Akşama hep beraber oynasak şahane olur.
  • Davet atında oynayalım yahu...
  • Akşam saat kaçta giriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Akşam saat kaçta giriyorsunuz.

22.30 da oyundayım.
  • Ok bende o saatte oyundayım..
  • psn den ekleyin bu sayfanın ana sayfasına da saatlerini yazın katılalım etkinliklere.
  • Beyler bu oyuna ilginin az olmasına anlam veremiyorum.Cod online vs güzel ama bu oyunun online ından aldığım zevki hiç bir oyundan almamıştım.
    Okul nedeniyle oyunu sattım yoksa hala oynuyor olurdum.Eğer ilgi artar oynayan olursa tatilde yine alıcam.
  • Bu klanin 6 ay liderligi yaptim tum aktif klanlar ile diyalog icersindeydik adimizi biliyordu herkes, ama gel gorki bu klanda aktif kisi sayisi belli bir sayiyi gecememistir hic bir zaman. Toplanir maclar yapardik yinede 6 kisi olurduk 3-3 falan, yalniz bu klanin bahti kara aktif oyuncu bakimindan, ilk sayfada bile bu sebeple tarafimdan hazirlanip guncellenen 2 liste mevcuttu aktif ve yari aktif oyuncular diye o yari aktif oyuncularin cogu zaten pasif oyunculardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Beyler bu oyuna ilginin az olmasına anlam veremiyorum.Cod online vs güzel ama bu oyunun online ından aldığım zevki hiç bir oyundan almamıştım.
    Okul nedeniyle oyunu sattım yoksa hala oynuyor olurdum.Eğer ilgi artar oynayan olursa tatilde yine alıcam.

Dostum bu oyuna ilgi az İDİ.Fakat son 1-2 haftadır PSN listemdeki online listemden çoğunun KILLZONE 2 ye dönüş yaptığını görmekteyim.Bence zaman ilerledikçe de bu sayı artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 27 Aralık 2009; 12:37:44 >
  • arkadaslar uygun fiyata killzone 2 harita paketini verebilecek olan vrsa talibim, platinum trophy almak için pm den mesaj atarsanız sevinirim
  • az önce haftanın en iyi yüzde10'una girdiğim için bir trophy kazandım gittikçe ısınıyorum bu oyuna
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.