Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bu aralar cok yoğunum okuldan dolayı fazla giremiyorum daha doğrusu son 1 aydır giremedim yakında 2 vizelerde bitecek sonra finale kadar rahatım hadi ii oyunlar...
  • abi ssen şair ol ya harbi
    edit: ama doğru söyle diğer silahlarda da fena değilim her alıştırmada m82 alıyom ya sta3 sevgisi ap-ayrı
    smg'le tavanda asılı kaldım şahitlerim var (clan üyeleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 8 Nisan 2009; 19:04:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

Bir cuma akşamı rastladım solomonda size, hüzünlü bir telaş içindeydiniz,
    Headshotları yedikce neden başınızı öne eğdinizz,

Bu akşam var mı bi aksiyon bi kumpas, bi dümen.
    Spaydırı şiir yazmayı bırakta icraata gir artık.

Bu arada khan1903 hakkını vermek lazım dün beni iyi haşladın.
    Bi an sanki özellikle sırf bana çalışıyomuşsun gibi hissettim.
    Oyunu bıraktım seni aramaya başladım bi ara. Ama her defasında bozukayı yedim kafaya.

benim son 1 bucuk haftam (finaller) sonra rahatim siz antremanlara devam edim Keeaamil
  • @quex
    valla dostum şansa hep karşılaştık, ondan vurmuşumdur seni.artık önüme kim gelirse sallıyorum bir tane , aynı takımda olmayınca böyle durumlar ortaya çıkıor.Bir sen indiriyorsun, bir ben

@rester
    dostum bu ara klan maçı olabilr, en azından ona gelmeye çalış, sen de sağlam oyunculardansın.çılgın türkler ile bir maç oynamamız sözkonusu, sen de gelmelisin bence
  • beyler, önümüzdeki 2 hafta, sınavv haftam. bu yüzden sadece cuma-cumartesi gelebilicem. ondan sonraki 1-2 hafta rahatım.
  • Nedir arkadaş bu herkesde bir sınav furyası.
  • Hakan cuma ya da cumartesi gününe bir maç mı ayarlasan acaba?Sınavları olanlar için de en iyisi bu şekilde olur

Harun nerelerdesin yahu?adana'dan dönmedin henüz galiba...
  • bn oss dolayısıyla bu aralar acmıyorum ztn kz ye ara verdim biliyosunuz bilginiz olsun
  • ARKADAŞLAR SİZE Bİ HABERİM VAR ... ASKERLİK DAĞITIM YERİM AÇIKLANDI VE İSTANBULDA ASKERLİK YAPICAM.
    İLK FIRSATTA GÖRÜŞECEZ UMARIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 10 Nisan 2009; 1:23:46 >
  • Hayırlı Olsun İlker,Cennet'e Düştün Kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

ARKADAŞLAR SİZE Bİ HABERİM VAR ... ASKERLİK DAĞITIM YERİM AÇIKLANDI VE İSTANBULDA ASKERLİK YAPICAM.
    İLK FIRSATTA GÖRÜŞECEZ UMARIM...

Hayirli olsun ilkercim super olmus valla sen bir ps3 ayarlar oyunlara bile girermisin girersin iste o zaman bomba olur yeni bilgiler oldukca yaz buradan kardesim.

@khan_1903
    Dostum hangi gune mac istiyorsaniz ve kaca kac olucaksa bana bilgi verim ayarliyayim haftasonuna macinizi

• hayirli olsun ilker abi. (bu mesaj ps3ten yazilmistir.)
  • Süper bir haber gerçekten de, hayırlı olsun İlker.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Ben de çok sevindim gerçektende.Acemilikten sonra bi buluşma ayarlarız artık TURKZONE buluşması
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

Teşekkürler arkadaşlar.Ben de çok sevindim gerçektende.Acemilikten sonra bi buluşma ayarlarız artık TURKZONE buluşması

Kesinlikle İlker, hatta bir maça bile gidelim seninle
  • beyler niye duruldu bu sayfa? ne giren var, ne mesaj atan. bir plan varmı akşam için?
  • Ya aslında en iyisi donanımhaber diye oda açıp forumdaki herkesi davet etmek, bu şekilde çok güzel maçlar yapılır, 32 kişi bile bulunur belki.

Bugünlerde herkes ilgisiz klana...
  • bugun bn biraz girmeyi dusnuyorum uzun zamandan sonra yrn sbh gine oss denemem var fazla kalmıcam ama
  • @NSA, hocam 12.sınıf mısın?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.