Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yüksel74

quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

sizde yenersiniz bizde demek istediğim adil bi maç değildi internet sorunluydu düşen düşene 2 kere düştüm isterseniz tam kadro aynı haritada yapabiliriz (yüksel abi taktiğimi hemen söylemeseydin)

ağzımdan kaçtı

tamam beyler artık taktiklerini de öğrendiğimize göre, arkadaşları kz2 sitesindeki klanlar listesinden bile sileriz!

• quote:

Orjinalden alıntı: naruron

tamam beyler artık taktiklerini de öğrendiğimize göre, arkadaşları kz2 sitesindeki klanlar listesinden bile sileriz!

ne demiş Atalarımız yavaşşşş yerler yaşşş benim adım kazım bu çeri bana lazım

• quote:

quote:

ne demiş Atalarımız yavaşşşş yerler yaşşş benim adım kazım bu çeri bana lazım

allah allah hiç duymadım...

• quote:

en son bi reklamdan alıntı yaptım onu anlamadın heralde(önceki anlaşılmıştır heralde)

• quote:

quote:

en son bi reklamdan alıntı yaptım onu anlamadın heralde(önceki anlaşılmıştır heralde)

anladım hocam ne olduğunu da anlamamış gibi yapiyim dedim. tecahüli arif miydi neydi o

• Headset yok bende olsa girmek isterdim fena oynamiyorum ranka girdigim oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BDK36

Headset yok bende olsa girmek isterdim fena oynamiyorum ranka girdigim oldu

Selam BDK
    Rank Puanın ve Ration nedir diye sorsam.

Bir de online olma seviyen ne durumda? :]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quex -- 6 Nisan 2009; 19:02:46 >
  • @Khan_1903

• Gokhan istegin uzerine basligi her aksam saat 22'de toplaniyoruz olarak update ettim lutfen sizde diger uylerden gazi eksik etmeyin

@Senceru

• Abicim oyununu geri al senin klana ismini yazalim, klan logosu ve klan'i kurdugun icin tesekkurumu ilk mesaja yazdim dedigim gibi aktif uye sayisinda surekli problem yasiyoruz senin oyunu oynamadigini bildigim icin ismini sildim Sencer'cim ancak ne zaman oyunu eline gecirirsen yerin her zaman hazir.

@Sony_55

• Klan uyelerinde aktif uye sayisinda artis ve stabilite saglanirsa elbet beraber mac yapalim

@Reflex_tr

• mithrili(sta3 light machine gun yada benim tabirimle mitralyoz) kusanmis duvarlari sular gibi kursun sacarken hic internet hizindan bahsetmiyordun simdimi internet sorunlu oldu, o mithril olmasa naparsin bilinmez, buralari yikiliyo senden yikiliyo, hergun pesime helgalar takiliyo ben c4'u sectim tahminin dogru haydi yasla barmagini mithrilin tetigine dogru....

@BDK36

• Kamil arkadasimin sordugu gibi oranlarin nedir ve mikrofon almayi dusunuyormusun, mikrofon klanimizda sart cunku mikrofon olmayinca takim oyununun hat safhada oldugu bir oyunda ne sana dedigimiz komutlari duyup duymadigini bilicez nede senden bir bilgi alamicaz. Kimi maclar gordum mikrofonu olmayan kisiye komut verildikten sonra tegit etmek adina eger beni duyuyorsan yerinde zipla falan deniliyor ve olay iyice rus sirki'ne donuyor hoplama ziplamar ben duyuyorsan 3 kere comel kalk birkerede zipla falan sonra bir bakmisiz mac bitmis biz hala beyaz tuylu tavsanlar gibi comelip zipliyoruz falan..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 7 Nisan 2009; 10:13:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

• mithrili(sta3 light machine gun yada benim tabirimle mitralyoz) kusanmis duvarlari sular gibi kursun sacarken hic internet hizindan bahsetmiyordun simdimi internet sorunlu oldu, o mithril olmasa naparsin bilinmez, buralari yikiliyo senden yikiliyo, hergun pesime helgalar takiliyo ben c4'u sectim tahminin dogru haydi yasla barmagini mithrilin tetigine dogru....

• ben bu izgiyi biyerden hatirliyorum ama nerden.
    Beni eski günlere, umulmaz anlara, kusmukların havada uçuştuğu, palamutların konuştuğu zamanlara götürdü.
    Tokatların bir yanaktan diğer yanağa savrulduğu, kızartma kokulu, çevelelmeli günlere götürdü.

Bu akşam 22.00 suları bana uyarto.
  • diğer silahlardada senden üstün olduğum apaçık yorma kendini gösterdik ya nası kullandığımızı 1vs1 gel istersen ne diyim

bahsettiğim olay 3 kişi kalmıştık herkes düşmüştü internet sorunu o merak etme bu kadar iddalıysanız kendinizi maçta gösterin uzatmaya gerek yok
    edit:bu arada şiirin çok hoşuma gitti seni headshot alırken aklına geldi heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 7 Nisan 2009; 15:57:29 >

• Teşekkürler SPYdir,Haber Veririm...
  • quote:

diğer silahlardada senden üstün olduğum apaçık yorma kendini gösterdik ya nası kullandığımızı 1vs1 gel istersen ne diyim

bahsettiğim olay 3 kişi kalmıştık herkes düşmüştü internet sorunu o merak etme bu kadar iddalıysanız kendinizi maçta gösterin uzatmaya gerek yok
    edit:bu arada şiirin çok hoşuma gitti seni headshot alırken aklına geldi heralde

sayın seyirciler, SPYdir beyin okuduğu şiirden etkilenen alper bey, iddialı sözler sarfetmeye başladı. bakalım alper beyin evindeki çatışmada neler olucak? (alıntı: showtv dış ses)

• arkadaşlar saat 10'da toplanalım, 1-2 saat beraber takılırız
  • oyunun formatı bu alper bey.
  • quote:

diğer silahlardada senden üstün olduğum apaçık yorma kendini gösterdik ya nası kullandığımızı 1vs1 gel istersen ne diyim

One mithrilll! One Heart!
    Let's get together and feel all right.
    Hear the Reflex cryin' (One Mithril!);
    Hear the Reflex dyin' (One Heart!),
    Sayin': give thanks and praise to the Pixo and I will feel all right;
    Sayin': let's match together and feel all right. Wo wo-wo wo-wo!

• van münit sayın pixolata benden zayıfsın sesinin bu kadar yüksek çıkması bir eziklik psikolojisinin gereğidir benim sesim bu kadar yüksek çıkmıyacak bunuda böyle bilesin... smg m82 ve sta52 de senden üstün olduğum apaçık üst üste 2 servera girdik ve sonuç?... sonuçu almana rağmen laf atman çok yanlış
    sta3 en sevdiğim silahtır bu seni hiç ilgilendirmez bunuda böyle bilesin bu konuyu bana özel mi açtınız ki eğer söyleyemediğin bişeyler varsa pm yoluyla yada bizim konuya yazabilirsin clanınızın 2. kuruluşuna daha 1 maç yapmadan ona buna laf atmanız da yanlış bu konuda alığınız maçları kimler oynuck vs konuşursanız daha iyi olur bu sayfaya daha da gelmem bunu dda böyle bilesin

(ayrıca bu kadar kıskanç'san niye sana bıraktılarki anlamadım? ayrıca clanınız çok iyi oyunclardan oluşmuş en yakın zamanda maç daveti yollayacağız...)

• quote:

van münit sayın pixolata benden zayıfsın sesinin bu kadar yüksek çıkması bir eziklik psikolojisinin gereğidir benim sesim bu kadar yüksek çıkmıyacak bunuda böyle bilesin... smg m82 ve sta52 de senden üstün olduğum apaçık üst üste 2 servera girdik ve sonuç?... sonuçu almana rağmen laf atman çok yanlış
    sta3 en sevdiğim silahtır bu seni hiç ilgilendirmez bunuda böyle bilesin bu konuyu bana özel mi açtınız ki eğer söyleyemediğin bişeyler varsa pm yoluyla yada bizim konuya yazabilirsin clanınızın 2. kuruluşuna daha 1 maç yapmadan ona buna laf atmanız da yanlış bu konuda alığınız maçları kimler oynuck vs konuşursanız daha iyi olur bu sayfaya daha da gelmem bunu dda böyle bilesin

(ayrıca bu kadar kıskanç'san niye sana bıraktılarki anlamadım? ayrıca clanınız çok iyi oyunclardan oluşmuş en yakın zamanda maç daveti yollayacağız...)

Bir cuma akşamı rastladım solomonda size, hüzünlü bir telaş içindeydiniz,
    Headshotları yedikce neden başınızı öne eğdinizz,

Bu akşam var mı bi aksiyon bi kumpas, bi dümen.
    Spaydırı şiir yazmayı bırakta icraata gir artık.

Bu arada khan1903 hakkını vermek lazım dün beni iyi haşladın.
    Bi an sanki özellikle sırf bana çalışıyomuşsun gibi hissettim.
    Oyunu bıraktım seni aramaya başladım bi ara. Ama her defasında bozukayı yedim kafaya.

• şiirlerle maç alınmaz icraat önemli olan... (solomon?)
  • quote:

van münit sayın pixolata benden zayıfsın sesinin bu kadar yüksek çıkması bir eziklik psikolojisinin gereğidir benim sesim bu kadar yüksek çıkmıyacak bunuda böyle bilesin... smg m82 ve sta52 de senden üstün olduğum apaçık üst üste 2 servera girdik ve sonuç?... sonuçu almana rağmen laf atman çok yanlış

Klan 2. keremi kuruluyor.. :]] sana pas attik ama alamadin yukarida takilmak amacli 2 mesaj attik, ha bide mesajlarda sarkili siirli atiyorum ama gel gorki hani su son mesajina(ne kadar iyi niyetle okduysamda) saka demeye elim dilim hic bi uzvum varmadi, benim tepede yazdigim 2 mesaj belli konuyu sana acmisizda yok psikolojik tepkimeler , ezme , haydari cacik etmissin muhabbeti, bu konuya giripte uyelere takilirken biz boylemi yaptik Terapist Bey?

Saka yaptik dayiya geldi ... haliya (konuya)

40derece yuksek ates ve kiskanclik
    Bu warzone aninda,bir headshot komasında
    Kiskanclik aktiginda durmaksizin damarlarimda
    Sen ilacımsin,mithrilsiz yuttugum
    Bir türlü gitmeyen ne yapsam da bogazimdannn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 8 Nisan 2009; 18:59:38 >

• dostum yanlış anlama şaka benm en sevdiğim şey ya olurmu öyle şey şakalaşcaz tabi de damarıma basmışsındır ondan yoksa şurda kardeş clanız yani

edit:yoksa hepiniz pırlanta gibi oyuncularsınız sizi biraz kızdırıp maç için hırslandırmaya çalışıyorum hepsi bu yukardada açıkladık zaten yabancı clanlardan sıkıldık çünkü (Terapist?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 8 Nisan 2009; 18:54:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.