Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SONY_55

Eğer bizim klan ile maç yapmak isterseniz benimle iletişime geçeblirsiniz...

Memnun oluruz da bizim öncelikle herkesin gelebileceği bir gün belirlememiz lazım, geçen cumartesi çılgın türkleri yenen kadrodaki isimler zaten muhakkak gelebilmeli o güne bence.

Klan liderimiz (pixolator) Hakan ayarlayacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

Memnun oluruz da bizim öncelikle herkesin gelebileceği bir gün belirlememiz lazım, geçen cumartesi çılgın türkleri yenen kadrodaki isimler zaten muhakkak gelebilmeli o güne bence.

kimi yenionuz bilek güreşimi? biz 3 kişi siz 5 almış olabilirsinizki 2 maç yaptık üst üste diğer maç eşitti onuda biz aldık diğer maçlarıda her türlü alırız

edit:hatta hatırlatırım salamunda 9v9 yapmıştık 2 maç üst üste 5-2 isa wins 5-2 isa wins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefleX. -- 6 Nisan 2009; 17:10:19 >

• Valla o gün iki maç da 5'e 5 başladı, tabi ilk maçta sonradan karşı takımda 1-2 kişi düşmüş olabilir, doğrudur.Ama o maçta biz de çok formdaydık, yani takım arkadaşlarım.ben kendimi beğenmemiştim o maçta . 6-1 falan bitmişti, eşit olsak daha yakın bir farkla yine biz alırdık.

İkinci maçı da siz 4-3 aldınız.yani durum berabere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Nisan 2009; 17:15:24 >
  • yenilmek niye bu kadar zor oluyor ki? yaptığımız ilk maçta da siz yenmiştiniz. problem yaratmaya gerek yok.
  • tamam bişi sölemicem yenersiniz maçta görüşürüz
  • hocam şakalaşıyoruz şurda yahu

bu arada bizim klan listesinde de reflex-tr yazıyor. 2 klanda birden mi oynuyosun hocam? anlayamadım valla
    ekleme: of of rester-x miş o! kafam iyi biraz da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 6 Nisan 2009; 17:20:11 >
  • quote:

Valla o gün iki maç da 5'e 5 başladı, tabi ilk maçta sonradan karşı takımda 1-2 kişi düşmüş olabilir, doğrudur.Ama o maçta biz de çok formdaydık, yani takım arkadaşlarım.ben kendimi beğenmemiştim o maçta . 6-1 falan bitmişti, eşit olsak daha yakın bir farkla yine biz alırdık.

5e5 başladı bizde formdaydık hatta süper gidiyodyk başlarda bi kaç kişi düştü(hatta bende) internet saolsun herneyse 1 maç almış olun bakalım

• Aynen İbrahim'in dediği gibi.

Daha aramızda nice dostça maçlar olur.Önemli olan keyif almamız, eğlenmemiz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

hocam şakalaşıyoruz şurda yahu

bu arada bizim klan listesinde de refler-tr yazıyor. 2 klanda birden mi oynuyosun hocam? anlayamadım valla

ehehehehhe çaktırma ulan klan hayatımı bitirdin şimdi

• rester out reflex in
  • quote:

Orjinalden alıntı: RefleX.

rester out reflex in

• bu arada alınık üye ne yaw 2. el mi
  • quote:

bu arada alınık üye ne yaw 2. el mi

ustlerde sky-walker'ın bu konuda yazdığı mesajı da var. okumalısın

• quote:

quote:

Valla o gün iki maç da 5'e 5 başladı, tabi ilk maçta sonradan karşı takımda 1-2 kişi düşmüş olabilir, doğrudur.Ama o maçta biz de çok formdaydık, yani takım arkadaşlarım.ben kendimi beğenmemiştim o maçta . 6-1 falan bitmişti, eşit olsak daha yakın bir farkla yine biz alırdık.

5e5 başladı bizde formdaydık hatta süper gidiyodyk başlarda bi kaç kişi düştü(hatta bende) internet saolsun herneyse 1 maç almış olun bakalım

süper mi gidiyordunuz?ilahi reflex.

süper başlayan bizdik, yok daha neler.hemen ilk iki oyunu biz aldık zaten...

• quote:

quote:

quote:

kimi yenionuz bilek güreşimi? biz 3 kişi siz 5 almış olabilirsinizki 2 maç yaptık üst üste diğer maç eşitti onuda biz aldık diğer maçlarıda her türlü alırız

edit:hatta hatırlatırım salamunda 9v9 yapmıştık 2 maç üst üste 5-2 isa wins 5-2 isa wins

ya durum gayet basit anlayabilene aslında reflex böyle konuşarak sizi gaza getirip bizle maç yapmanızı sağlamaya çalışıyo

• quote:

ya durum gayet basit anlayabilene aslında reflex böyle konuşarak sizi gaza getirip bizle maç yapmanızı sağlamaya çalışıyo

hocam biz de şakalaşıyoruz zaten. atışıyoruz, güzel de oluyo yahu
  • sizde yenersiniz bizde demek istediğim adil bi maç değildi internet sorunluydu düşen düşene 2 kere düştüm isterseniz tam kadro aynı haritada yapabiliriz (yüksel abi taktiğimi hemen söylemeseydin)
  • quote:

(yüksel abi taktiğimi hemen söylemeseydin )

• quote:

sizde yenersiniz bizde demek istediğim adil bi maç değildi internet sorunluydu düşen düşene 2 kere düştüm isterseniz tam kadro aynı haritada yapabiliriz (yüksel abi taktiğimi hemen söylemeseydin)

ağzımdan kaçtı

• quote:

Orjinalden alıntı: yüksel74

ağzımdan kaçtı

no problem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.