Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: khan_1903

Nisan'ın 30'unda killzone 2 için psn store'a 2 tane harita geliyor arkadaşlar, hem de bedava

http://translate.google.co.uk/translate?u=http://tweakers.net/nieuws/59547/sony-kondigt-multiplayer-uitbreiding-voor-killzone-2-aan.html&sl=nl&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

müthiş bir haber! inşallah dedikleri gibi ücretsiz olur. yoksa birdaha pal oyuna elimi sürmem!

• su an itibariyle oynuyoruz kamil var bide baska bir klandan serkan diye bir arkadas var gelmek oynamak isteyenler gelsin
  • Yahu son toplandık güzel maç olucak gibiydi,
    küt diye koptum iyi mi. bi dahada bağlanamadım.

Spydiri sende hiç haber etmiyosun önceden.
    Ben ölesine bi girmiştim.
    Headset filan kaput.

Beyler buraya yazalım online olabileceğimiz saatleri millet kendini ona göre ayarlasın.
    Olma mı öle bişey?
  • Ben geldim.Artık kaldığım yerden devam. :)
  • Harun nerelerdesin yahu?Endişelenmeye başlamıştık

Hakan 3-5 kişi bile olsa bir klan maçı ayarla, maksat valor kazanmak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

Yahu son toplandık güzel maç olucak gibiydi,
    küt diye koptum iyi mi. bi dahada bağlanamadım.

Spydiri sende hiç haber etmiyosun önceden.
    Ben ölesine bi girmiştim.
    Headset filan kaput.

Beyler buraya yazalım online olabileceğimiz saatleri millet kendini ona göre ayarlasın.
    Olma mı öle bişey?

iyi fikir. benim için garanti olanlar: cuma ve cumartesi akşamları
  • Yenı topıc hayırlı olsun der bugun maç vs varmı diye sorarım....İlker ıstanbuldayken görüşelim bir ara okursan burayı bilgine.Herkeze sevgiler:)
  • Bugun kendi aranizda antreman yaparsiniz, ancak mac yok, benim final projelerimden dolayi son 4 gun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Bugun kendi aranizda antreman yaparsiniz, ancak mac yok, benim final projelerimden dolayi son 4 gun

kolay gelsin bol şans 1 saate kadar gırıyorum
  • Yenı topıc hayırlı olsun der bugun maç vs varmı diye sorarım....İlker ıstanbuldayken görüşelim bir ara okursan burayı bilgine.Herkeze sevgiler:)
  • bende katılmak isterim.

psn:erayt92

çok sık giremem ama akşamları girebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bende katılmak isterim.

psn:erayt92

çok sık giremem ama akşamları girebilirim.

selam byzan.
    headset mevcut mu?
    ve rankın nedir?
  • headset var

2 yıldızlı dayım.ve ölüm oranım 1 in üstündeydi galiba...

edit:önceden bf:bad company de oynamıştım orada 300.ydüm 400 saat kadar oynamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 15 Nisan 2009; 14:10:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

headset var

2 yıldızlı dayım.ve ölüm oranım 1 in üstündeydi galiba...

edit:önceden bf:bad company de oynamıştım orada 300.ydüm 400 saat kadar oynamıştım

beni ve quexjem'i eklerseniz uyeliginizi aktif edebiliriz, her aksam katilim gostermeniz dilegi ile...
  • bu akşam toplanıyor muyuz beyler?
  • Hadi beyler canlanalım biraz bu akşam toplanalım.
  • dün akşam 3 kişiydik. ben, harun ve hakan abiler. neredeyse hiç geçemiyoruz 5 kişiyi. ilker abi de gittikten sonra... lütfen biraz daha ilgi. eğer mazereti olup da belli bir süre için gelemeyecekler varsa lütfen yazsınlar, belirtsinler.
  • minimum 5 kisiyi toplarsak klan maclarina basliyalim artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

dün akşam 3 kişiydik. ben, harun ve hakan abiler. neredeyse hiç geçemiyoruz 5 kişiyi. ilker abi de gittikten sonra... lütfen biraz daha ilgi. eğer mazereti olup da belli bir süre için gelemeyecekler varsa lütfen yazsınlar, belirtsinler.

Nolmuş yav bu efsaneye :p,biz geow 2'de full kadroyuz hergün
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

minimum 5 kisiyi toplarsak klan maclarina basliyalim artik

maç demişken tekrar hatırlatayım: ben önümüzdeki hafta da gelemeyeceğim(23 nisan haftası), sınavlar bitmedi çünkü.

@KAKA

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: naruron

dün akşam 3 kişiydik. ben, harun ve hakan abiler. neredeyse hiç geçemiyoruz 5 kişiyi. ilker abi de gittikten sonra... lütfen biraz daha ilgi. eğer mazereti olup da belli bir süre için gelemeyecekler varsa lütfen yazsınlar, belirtsinler.

Nolmuş yav bu efsaneye :p,biz geow 2'de full kadroyuz hergün

hocam efsaneyle ne alakası var? bizim klanımızın iç sorunu bu. oyuna laf yok uleeeaaynn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 18 Nisan 2009; 22:54:19 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.