Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 kisi olan klan sayimiz ,16 kisiye cikmistir arkadaslar, yeni katilan arkadasimiz adasim, wintohakan psn nicki, cod4'de cok iyi oynadigini belirtti, killzone'a yeni basladigi icin rutbesi henuz generalde degil yani tum karakterleri acmamis ama olsun cod4'teki basarisini bu oyunda da haydi haydi gostericektir kendisine hosgeldin diyorum.
  • beyler ben cod4'te general rank'indeydim iyide oynardım.Killzone u alalı yaklaşık 7 saat oldu şu an first class sergeant'ım.oyuna alışmaya çalışıyorum.Body count Ribbonlarım mevcuttur.Sevgili liderimizden rica ediyorum benide klanınıza alırsanız sevinirim.Attığımıda vururum.Fedai gibiyimdir.Elimde Frag'le 4 kişinin arasına da girer kamikaze yaparım.En iyi tarrfım her gece 10'da online olurum.Ekstrem durumlar hariç(hastalık,ölüm,içmeye gitme cart curt).Hakkaten istiyorumda yurttaşlarımla aynı klanda olmak.

BENi eklerseniz sevinirim..

PSN: mert89
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

beyler ben cod4'te general rank'indeydim iyide oynardım.Killzone u alalı yaklaşık 7 saat oldu şu an first class sergeant'ım.oyuna alışmaya çalışıyorum.Body count Ribbonlarım mevcuttur.Sevgili liderimizden rica ediyorum benide klanınıza alırsanız sevinirim.Attığımıda vururum.Fedai gibiyimdir.Elimde Frag'le 4 kişinin arasına da girer kamikaze yaparım.En iyi tarrfım her gece 10'da online olurum.Ekstrem durumlar hariç(hastalık,ölüm,içmeye gitme cart curt).Hakkaten istiyorumda yurttaşlarımla aynı klanda olmak.

Klan davetiyeni birazdan yolluyacagim Mert aramiza hosgeldin
    her gece online olman guzel ranklarida toplarsin kisa bi surede

• Bende varım maç için kesin geliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Nisan 2009; 9:28:54 >
  • aaa yanlız 5 olduk 5 kişi gelseler olmuyormu hakan söylesene kardeşim..karşı klana
  • quote:

beyler ben cod4'te general rank'indeydim iyide oynardım.Killzone u alalı yaklaşık 7 saat oldu şu an first class sergeant'ım.oyuna alışmaya çalışıyorum.Body count Ribbonlarım mevcuttur.Sevgili liderimizden rica ediyorum benide klanınıza alırsanız sevinirim.Attığımıda vururum.Fedai gibiyimdir.Elimde Frag'le 4 kişinin arasına da girer kamikaze yaparım.En iyi tarrfım her gece 10'da online olurum.Ekstrem durumlar hariç(hastalık,ölüm,içmeye gitme cart curt).Hakkaten istiyorumda yurttaşlarımla aynı klanda olmak.

tuttum seni.
  • Cem abi maalasef takim sayilari 2,4,6,... seklinde secilebiliyordu. Aktif uye sayimizi arttiricaz umarim o zaman kalabalik maclar yapariz. Klan maci konusunda illa ben girip oynucam diyede bisey yok ben oynamam sen oynarsin birdahaki maca ben girerim yada 2 kisi daha olur 6 kisilik mac yapariz. Ben 4 kisilik davet attim cunku malum klandaki uyelerin yarisinin sesi cikmiyor, en azindan 4 kisiyi toplayabiliyoruz diye 4 sectim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Cem abi maalasef takim sayilari 2,4,6,... seklinde secilebiliyordu. Aktif uye sayimizi arttiricaz umarim o zaman kalabalik maclar yapariz. Klan maci konusunda illa ben girip oynucam diyede bisey yok ben oynamam sen oynarsin birdahaki maca ben girerim yada 2 kisi daha olur 6 kisilik mac yapariz. Ben 4 kisilik davet attim cunku malum klandaki uyelerin yarisinin sesi cikmiyor, en azindan 4 kisiyi toplayabiliyoruz diye 4 sectim.

Sen oyna kardes .Ben bu klanda gırdığımden beri klan macına hasret kaldım bu sefer bende olayım dedim..neyse ..
  • hoşbulduk turkzone..aktif üylerden rica ediyorum herkes beni eklesin..kontak açısından iyi olur.

• quote:

hoşbulduk turkzone..aktif üylerden rica ediyorum herkes beni eklesin..kontak açısından iyi olur.

İşdeyim eve gidince eklerim psn placebocem sende bizleri ekle aktif olalımda maç yapalım bencede sevgiler.
  • ya bide bu killzone sitesinde hep error veriyo falan nedir bu ya? bişeye bakamıyorum
  • quote:

ya bide bu killzone sitesinde hep error veriyo falan nedir bu ya? bişeye bakamıyorum

ben o siteye ps3 uzerınden bır kere bağlandım açılmıştı.

Yakın zamanda değildi ve hiç girmedim birdaha..Girdiğimde ise sorun yokdu belkide tekrar yapılandırıyorlardır..Son güncellemelerini yap sen oyun için yeter..Yeni haritalarda gelicek ..
  • şu an itabiryle good conduct ve killing expert ribbonlarım eklenmiştir.olm lan çok sardı bu oyun cod4 bole sarmamıştı.
  • Cod 4 ve 5 ben xboxda oynadım.ps3de bilmiyorum ama grafikler xboxda daha iyiydi..bir arkadaşımda denemiştim.
  • bi olay garibime gitti. ben şu anki rank'imle smg açmıştım dün gece fakat.şu an smg alamıyorum anlamadım.sana bole olmuşmuydu?
  • quote:

bi olay garibime gitti. ben şu anki rank'imle smg açmıştım dün gece fakat.şu an smg alamıyorum anlamadım.sana bole olmuşmuydu?

tum yenı gelen ozellıklerımı aldıkdan sonra kullandım herhangı bır sey yasamadım son guncelemeyı yapmışsındır zaten.

O açılmayan özellıkler oynadığın oda içinde aktif değildir..Başka haritalarla başka odalarda oyna .
  • saolasın.bu arada master sergeant oldum hadi hayırlısı.kasıyorum bugun.
  • bide medic olayını anlamadım.medic oluyorum fakat yaralı adamın yanına gelince yuvarlak tuşu çıkmıyor anladım.biri bi akıl versin
  • quote:

bide medic olayını anlamadım.medic oluyorum fakat yaralı adamın yanına gelince yuvarlak tuşu çıkmıyor anladım.biri bi akıl versin

d-pad tuşlarında sol tuşa basınca, canlandırma işlemini yapıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.