Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

bi olay garibime gitti. ben şu anki rank'imle smg açmıştım dün gece fakat.şu an smg alamıyorum anlamadım.sana bole olmuşmuydu?

hocam öncelikle hoşgeldin. psn adresim imzamda yazıyor, eklersen sevinirim.
    dediğin olaya gelirsek, aynısı bana da birçok kez oldu. mesela son sınıf olan scout'u açmıştım puan olarak, ama yeni oyuna girdiğimde seçemiyordum. oyundan çıkıp tekrar girdiğimde(ertesi gün oynamaya başlayınca) gayet normal bir şekilde çalışıyord. yani telaş etme. düzeliyor. biraz karışık oldu, üzgünüm. bugünkü sınavlar biraz kötü geçti, kafam birazcık bozuk.

• hoşbulduk naruron. ekliyorum şimdi.bi girip çıkıyım odadan bakalım düzelicek mi.
  • nie bizim valor 60 normali 100 zaten.yoksa biri kestanemizi mi çizdi? :)
  • SON GUNCELEMEYLE BAYAĞI ÖZELİK GELMİŞTİR ADAMLAR KONOMİ GİBİ DEĞİL SÜREKLİ OYUNU CANLI TUTUYORLAR SERVERLARINA BAKIYORLAR..1 HAFTA OLDU PES 09 ALDIM MAÇ YAPAMADIM SERVERLARDA PESİN HEP SORUN...

BİRDE BİZ KLANI DAHA CANLI TUTSAK DAHA 6&6 KLAN MAÇI YAPAMIYORUZ..MAÇ OLUCAK BAZIMIZ OYNUYACAK BAZIMIZ OYNAYAMAYACAK...EE NEREDE KALDI KLAN RUHU ..GENELDE TEK OYNUYORUZ ZATEN..AMA KLAN VARMI VAR ..GENELDE YAZIŞMAKLA GECIYOR .

NARURON BUARADA UMARIM SINAVIN BEKLEDIĞINDEN DAHA IYI SONUÇLANIR.SIKMA KENDİNİ KARDEŞİM YAPARSIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Nisan 2009; 16:45:06 >
  • online olan varsa biraz kasalım var mı online?6:30 a kadar online olucam..akşam yine 10 da warzone dayım
  • quote:

online olan varsa biraz kasalım var mı online?6:30 a kadar online olucam..akşam yine 10 da warzone dayım

geliyorum birazdan, güncellemeyi yapıyım da...
    not: daha yarım saat varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 24 Nisan 2009; 16:48:55 >
  • ok kardeşim bekliyorum.bu arada ne mal site bu killzone master sergeant olmuşum adam yok sen vır vır ranksin dio hala..güncelleyin la arada siteyi
  • neyi güncelliyosun bu arada?
  • quote:

neyi güncelliyosun bu arada?

son çıkan 1.24 yamasını yüklüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

SON GUNCELEMEYLE BAYAĞI ÖZELİK GELMİŞTİR ADAMLAR KONOMİ GİBİ DEĞİL SÜREKLİ OYUNU CANLI TUTUYORLAR SERVERLARINA BAKIYORLAR..1 HAFTA OLDU PES 09 ALDIM MAÇ YAPAMADIM SERVERLARDA PESİN HEP SORUN...

BİRDE BİZ KLANI DAHA CANLI TUTSAK DAHA 6&6 KLAN MAÇI YAPAMIYORUZ..MAÇ OLUCAK BAZIMIZ OYNUYACAK BAZIMIZ OYNAYAMAYACAK...EE NEREDE KALDI KLAN RUHU ..GENELDE TEK OYNUYORUZ ZATEN..AMA KLAN VARMI VAR ..GENELDE YAZIŞMAKLA GECIYOR .

NARURON BUARADA UMARIM SINAVIN BEKLEDIĞINDEN DAHA IYI SONUÇLANIR.SIKMA KENDİNİ KARDEŞİM YAPARSIN..

sağol cem abi
  • ps store da mı var nerden indiriyoruz?
  • quote:

ps store da mı var nerden indiriyoruz?

hayır hocam, anlatamadım, sen şu anda oyunu oynuyorsan, güncellemeyi de yapmışsındır zaten. ben 1 haftadır oyuna girmediğim için, doğal olarak da güncelleme yüklü değil.
  • gerçi ben alalı 1 gun oldu benimki 1.24 tür heralde

:):) öyleymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 24 Nisan 2009; 17:04:26 >
  • quote:

gerçi ben alalı 1 gun oldu benimki 1.24 tür heralde

diski taktığında, oyuna girerken bir uyarı verip, güncelleme yapman gerektiğini söylediyse, yapmışsındır.
  • Tüm klandakı arkadaşlar kardeşler..

Az önce İLKER yani beşiktaşşş la:) görüştüm 2 haftaya kadarda istanbulda misafir edeceğim..

Bildiğiniz gibi kendi askerde olan kardeşimiz...Sağlığı keyfi yerindeymiş.

Hepinize mesajı var

Sizlere çok selam söylememi sizleri çok özlediğini klanda başlayan arkadaşlıkların devam etmesini ve aramıza katılmayı dört gözle beklediğini eklememide istedi..Yenilikler varmı oyunda klan nasıl kaç kişi online vs diyede sorup durdu...

Umarım sağsalim vatan borcunu yapar aramıza döner.

Bende sizlerin adına selamlarımızı iletdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 24 Nisan 2009; 17:30:46 >
  • çok teşekkürler. biz de onu çok özledik. klan aynı hamam aynı tas cem abi sen de çok çok selam söylersen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

çok teşekkürler. biz de onu çok özledik. klan aynı hamam aynı tas cem abi sen de çok çok selam söylersen sevinirim.

Selamlarınızı iletdim ..

Not:Hatda naruron 1 haftadır uğramıyor klana foruma bile yazıyor bunu utanmadan diyede ekledim
  • Ilkere selamimizi ilet Cemik.
    Gelince onun serefine bi mac yapalim. Sektirmesin.
    Yeni gelen Fearless arkadasada selamlar. Hosgeldin
    Umarim Shotgun inda agzin kadar laf yapiyodur.

Artik klanin valor une valor katmanin zamani geldi sanirim.
    Bu haftasonu mac yapicak arkadaslardan Maca Mutlak galibiyet parolasiyla cikmalarini istiyorum.

Vur Kir Parcala Bu Maci alin artik.
    Heyt Be.
  • merak etmeyin ağzımda shotgunımda düzgün isabetli çalışır.
  • Cem abi ilker kardese benimde selamimi iletmissindir umuyorum, sagolasin. Valla bir an once donsun aramiza.
    Mac konusunda dedigim gibi bu haftasonu karsi takimdan onay gelirse gir sen oyna abi ben zaten 2 mac talebinde
    bulundum daha tik yok karsi takimlardan, ancak merak etmeyin mac talepleri devam edicek simdi istedigin gibi
    5x5'lik mac talebi aticam baska bir takima

Keaamil keamo valorrreee vallorreee katicaz ama sen neredesin, biliyorum ben senin oldugun yeri pazar sabahi
    kahvaltilari, yumurtali sucuklar yanindasin. Senin elin parmagin gevser gibi geliyor o kahvalti sonrasi bir rahatlik
    yorgunluk coker gibi geliyor, bakalim pazar sabahinada ayarlicam bir mac ancak kimler gelebilir gorelim ona gore
    bir sayi belirleriz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.