Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SPYdir

Keaamil keamo valorrreee vallorreee katicaz ama sen neredesin, biliyorum ben senin oldugun yeri pazar sabahi
    kahvaltilari, yumurtali sucuklar yanindasin. Senin elin parmagin gevser gibi geliyor o kahvalti sonrasi bir rahatlik
    yorgunluk coker gibi geliyor, bakalim pazar sabahinada ayarlicam bir mac ancak kimler gelebilir gorelim ona gore
    bir sayi belirleriz

Bi sabah uykusuna bi de senin avatarina hastayim Hakko.

Pazar sabahi (10 - 11 filan gibi) ayik ayik mis gibi kapisiriz. Sen ayarla Pazara.
    Tabi biz ayik oluruzda sen ne olursun orasi hic gelmedi aklima.
    Orda kac olur o vakit.
    Ama sana farketmez di mi senin nevrin terstir.

• quote:

Cem abi ilker kardese benimde selamimi iletmissindir umuyorum, sagolasin. Valla bir an once donsun aramiza.
    Mac konusunda dedigim gibi bu haftasonu karsi takimdan onay gelirse gir sen oyna abi ben zaten 2 mac talebinde
    bulundum daha tik yok karsi takimlardan, ancak merak etmeyin mac talepleri devam edicek simdi istedigin gibi
    5x5'lik mac talebi aticam baska bir takima

Keaamil keamo valorrreee vallorreee katicaz ama sen neredesin, biliyorum ben senin oldugun yeri pazar sabahi
    kahvaltilari, yumurtali sucuklar yanindasin. Senin elin parmagin gevser gibi geliyor o kahvalti sonrasi bir rahatlik
    yorgunluk coker gibi geliyor, bakalim pazar sabahinada ayarlicam bir mac ancak kimler gelebilir gorelim ona gore
    bir sayi belirleriz

beyler pazar sabahı ben gelemem, artık siz takılırsınız
    bu arada, cumartesi akşamı, maç var mı? bu akşam ve cumartesi akşamı gelebilirim. ona göre haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 24 Nisan 2009; 19:02:05 >

• arkadslar istiyosanız klandan beni cıkartabilirisniz killzone satısa cıkarttım almak isteyen varsa solesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

nie bizim valor 60 normali 100 zaten.yoksa biri kestanemizi mi çizdi? :)

Hoşgeldin dostum...

Aslında biz sadece 1 tane resmi maç yapmıştık, maçta oyundan düşen arkadaşlar falan olmuştu, kaybetmiştik.Niye 100'den 60'a düşmüş anlamadım, acaba klanı iptal edip yeni bir isimle tekrar 100'den mi başlasak?

Genelde bugüne kadar normal maçlar ve antremanlar yaptık.Şimdi sıra valor kazanmaya geldi.

@cemik
    Cem abi İlker'e benden de çok selam söyle, klan emin ellerde merak etmesin.Tamgaz devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 24 Nisan 2009; 20:38:32 >

• khan kardeşim bu akşam toplaşsakta bişeler yapsak.full online ım ben.haftasonu full onlineım her saat

eklemeyen eklesin psn mert89
  • odadaki tv'yi servise gönderdiğim için ps3'ü salona taşıdım, bu yüzden bu aralar ps3'ü geç açıyorum.bugün de 12'den sonra online olurum...
  • Bugün şu anda online olan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama yarın için kesin olarak toplanırız, Hakan (SPYdır) haber verir zaten...
  • ok biz burdaYIZ
  • DELİ OLUCAM ya nerdeyse lutenınt olcam hala ilk silahla oynuyorum.diğer silahları kullanamıyorum nedir bu ya millet shotgundı lmg ydi her boku kullanıyo ..
  • Arkadaşlar bana bir Killzone 2 armağan ederseniz karşımızda hiçbir takım duramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

DELİ OLUCAM ya nerdeyse lutenınt olcam hala ilk silahla oynuyorum.diğer silahları kullanamıyorum nedir bu ya millet shotgundı lmg ydi her boku kullanıyo ..

aslında en kullanışlı silah(kişiye göre değişir ama) ilk silah zaten
  • ibrahimcim maalesef karsi 2 takim mac istememisler tirsmislar daha oynamadan simdi yeni takimlarla mac ayarlicam tarih ve saatleri yazicam maclari 5x5 acicam.

@NSA
    sagol bilgi icin uyeligini siliyorum hayirdir neden satiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 25 Nisan 2009; 0:13:18 >
  • quote:

ibrahimcim maalesef karsi 2 takim mac istememisler tirsmislar daha oynamadan simdi yeni takimlarla mac ayarlicam tarih ve saatleri yazicam maclari 5x5 acicam.

önemli değil hakan abi. ne gerek var böyle tırsmalara... kardeş kardeş oynayacaktık
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

ibrahimcim maalesef karsi 2 takim mac istememisler tirsmislar daha oynamadan simdi yeni takimlarla mac ayarlicam tarih ve saatleri yazicam maclari 5x5 acicam.

önemli değil hakan abi. ne gerek var böyle tırsmalara... kardeş kardeş oynayacaktık

Madem Turksun goster urksun diye bi laf var ya Turk'u goren urkuyor ne yapalim.

Cumartesi aksami 22.30 icin

5x5
    Tharsis Depot
    isa olucaz
    roketler kapali
    tum gorevler acik
    2 ayri klana mac daveti gonderdim cevap bekleniyor

bitmedi Pazar sabahi yumurtali sucuklar akabinde 10.30 icin

4x4
    Tharsis Depot
    isa olucaz
    roketler kapali
    tum gorevler acik
    tek klana mac daveti gonderdim cevap bekleniyor

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 25 Nisan 2009; 0:21:20 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

Madem Turksun goster urksun diye bi laf var ya Turk'u goren urkuyor ne yapalim.

Cumartesi aksami 22.30 icin

5x5
    Tharsis Depot
    isa olucaz
    roketler kapali
    tum gorevler acik
    2 ayri klana mac daveti gonderdim cevap bekleniyor

bitmedi Pazar sabahi yumurtali sucuklar akabinde 10.30 icin

4x4
    Tharsis Depot
    isa olucaz
    roketler kapali
    tum gorevler acik
    tek klana mac daveti gonderdim cevap bekleniyor

Tesekkurler

teşekkürler

• Dostlar yarin aksam 22.30'da iTALiAN Mercenary Boyz klani ile

5x5
    Tharsis Depot
    isa olacagiz
    roketler kapali
    tum gorevler acik

sekilde mac yapicaz

2 squad kurulucak

bir squad 3 kisi digeri 2 kisi seklinde

general rutbesini acmis tum karakterler arasinda gecis yapabilicek
    arkadaslar tercih sebebidir
    katilmak isteyenler isimlerini yazarlarsa yarin aksama kadar kurulalim
  • ben varım demiştim zaten
  • bende girmek isterim mert89
  • herkese iyi geceler. ben çıkıyorum artık. yoruldum.
  • Pixolator
    kocagurbuzh
    khan_1903
    naruron
    placebocem

seklindedir 5 kisilik takimimiz

Ben, ibrahim ve cem abi ile tek squad altinda toplanicam
    harun ve gokhan tek squad altinda farkli oneriniz varsa mactan once bildirin arkadaslar tesekkurler

mertcim general seviyesine ulasip tum karakterleri acarsan klan maclarinda daha etkili olur bizim icin
    bu dedigimi 1 hafta icinde acarsin, klan maclarina katilmani bir an once istiyorum.

Not mac saatinde yukarida ismini yazdigim arkadaslar maca girsin sadece simdiden basarilar herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 25 Nisan 2009; 12:27:22 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.