Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quex

quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

Alinik 4 uye de aranan sartlar neler?

headset
    1+ ratio kill
    sevecen olmak.

nasıl şartlar.

Headsetimin sarj aletini bulamiyorum,sevecen sayilirim,1+ ratio kill olup olmadigina nereden bakabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

headset
    1+ ratio kill
    sevecen olmak.

nasıl şartlar.

Headsetimin sarj aletini bulamiyorum,sevecen sayilirim,1+ ratio kill olup olmadigina nereden bakabilirim?

Oyuna yatkinsan fps'lerde attigimi vururum diyorsan o da yeter

Uye olmak isteyen arkadaslar bolca aktif olucaklarsa beni (Pixolator) veya quexjem 'i eklesinler.

• ben cod 4 ten tanıyan vardır , attığımı vurur ve gerçekten taktiksel anlamda üstünüm bir sürü oyuncudan . nerdeyse herkesten . hatta 5 dk önce oyunu online açtım , dalgasına bir oyniyim dedim , 5 kill yaptım , 5'i de hs ve 3 kere öldüm . sırf denemek için girmiştim . eminim iyi yerlere gelirim siz beni de alın =)
  • Headsetin sarj aletini bulunca eklerim.Cok tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

quote:

headset
    1+ ratio kill
    sevecen olmak.

nasıl şartlar.

+1 ratio kill o kadar önemli mi ya?Bence neşeli ve headset'li olsun yeter

Bugün son iki maçta deli oldum ya, önümdeki adamı vuramıyorum

dün akşam, klan maçından sonra kendi aramızda yaptığımız maçtan mı söz ediyorsun gökhan abi?

Evet sen çıkmadan önceki maç, hele bir de sonraki ikiye ikiye maçlarda iyice batırdım.Kendime Bazen bana böyle birden geliyor formsuzluk, önleyemiyorum vallahi

Ben Harun'u anlamıyorum, adam istikrar abidesi.Her maç takır takır indiriyor.Adamın hiç mi kötü günü olmaz

Bu arada dün çok iyiydin İbrahim, tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 26 Nisan 2009; 16:27:44 >

• Headset ve sevecenlik şartlar demişken aktif olmayı da es geçmemek lazım, öyle isim yazdırıp kaçmak yok

Ayrıca Beşiktaşlı olmak da tercih sebebidir
  • Arkadaşlar emesenlerimizi yazalım + birde herkez psnlerini imzasına eklerse çok güzel olacak kimin kim olduğunu başa dönüp dönüp bakmak zorunda kalmayalım :)

msn
    kocagurbuzh@hotmail.com
  • Beyler akşam mesaisi var mı?
    9-10 gibi kağışalım diyenv arsa haber etsin.
  • quote:

khan_1903:
    Evet sen çıkmadan önceki maç, hele bir de sonraki ikiye ikiye maçlarda iyice batırdım.Kendime Bazen bana böyle birden geliyor formsuzluk, önleyemiyorum vallahi

Ben Harun'u anlamıyorum, adam istikrar abidesi.Her maç takır takır indiriyor.Adamın hiç mi kötü günü olmaz

Bu arada dün çok iyiydin İbrahim, tebrik ederim.

sağol gökhan abi. sanırım mertin bağlantısıyla ilgili birşey var, yada mert 100mbit vs. kullanıyor. harun abi konusuna gelirsek, maçtan önce moralimi bozdu, revolver ile sürekli headshot yapınca, tabi ben de sinir oldum açıkcası ama hakikaten istikrar abidesi. formsuzluk bana da oluyor bazen. bir maçta müthiş oynuyorum, daha sonra başka bir maçta deliriyorum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 26 Nisan 2009; 19:22:33 >

• Klana üye olmak için talibim. Bluetooth kulaklığım mevcuttur. İstatistiklerim ortada levelim 1 adet çizgi. uzak mesafeden headshotlarımla tanınırım. Benide aranıza alırsanız sevinirim :)

EDIT: Level 2 adet cızgı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 26 Nisan 2009; 20:21:16 >
  • besiktaslı olmayanı almayın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

besiktaslı olmayanı almayın sakın

ben Galatasaraylıyım! Noluyo leean!
  • bende galatasaraylıyım :)
  • Ne dedin sen?

Demek ki klanda sızmalar yaşanmış.İlker, Senceru neredesiniz?
  • ya,galatasarayli olan giremiyo mu?Sampiyon olamicaz,bari klana alin.Bu arada,kill ratiom 0.94 mus.
  • şaka tabiki bizimki, hepimiz kardeşiz.ama beşiktaşlı olman iyi olurdu
  • Burası Beşiktaş Clanı,Başkası Giremez... !!!

Şaka Bir Yana Gelişmeye Devam...
  • İyi demişsin Senceru, helal sana

Bu haftasonu güzel maçlar yaptık, aynen böyle devam arkadaşlar.Yeni gelecek olanlar ile daha da keyifli olacağından eminim.Herkese teşekkürler
  • quote:

ya,galatasarayli olan giremiyo mu?Sampiyon olamicaz,bari klana alin.Bu arada,kill ratiom 0.94 mus.

psn: Pixolator eklersen davetini yollayayim

@owen_10
    davetiyen gonderildi , aramiza hosgeldin

• arkadaşlar bir sorum olucak
    killzone'u pal olmayan bir bölgeden alırsam mesela asia'dan falan. bu güncellemeler yada ek bölümler çıkınca bunları psnden yükleyebilirmiyim? bende uk ve us hesaplarından üyelik var.
    yani ek paketler yada güncellemeler de region freemidir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.