Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek paketleri indirmen lazım oyunlar free değilmi sonuçda..Olmadı pal verelim sana..

placebocem@hotmail.com

oyunlardaki iletişim için ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

arkadaşlar bir sorum olucak
    killzone'u pal olmayan bir bölgeden alırsam mesela asia'dan falan. bu güncellemeler yada ek bölümler çıkınca bunları psnden yükleyebilirmiyim? bende uk ve us hesaplarından üyelik var.
    yani ek paketler yada güncellemeler de region freemidir?

Pal almanın ek paketler falan sözkonusu olduğu zaman dezavantajı ortaya çıkıyor.Zira kredi kartı ile uk psn'den alışveriş yapamıyoruz."region free" durumu ek paketler için geçerli olmuyor.

Bulubilirsen pal olmayanı almanı öneririm
  • Beyler bu DLC paketini nasıl indiragandi yapicaz.
    Bilgisi olan var mi?
    Psn kart almak lazim filan diyen var. Ne iş?
    Pixolatore sen bilirsin. Kredi kartı olmayormuymuş sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

Beyler bu DLC paketini nasıl indiragandi yapicaz.
    Bilgisi olan var mi?
    Psn kart almak lazim filan diyen var. Ne iş?
    Pixolatore sen bilirsin. Kredi kartı olmayormuymuş sanırım.

oyun pal ise, hiçbir şekilde alamazsın, tabi eğer avrupada yaşayan bir tanıdığın yoksa. oyun ntsc-u ise amerika psn'den kredi kartınla satın alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 27 Nisan 2009; 18:05:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

ya,galatasarayli olan giremiyo mu?Sampiyon olamicaz,bari klana alin.Bu arada,kill ratiom 0.94 mus.

psn: Pixolator eklersen davetini yollayayim

@owen_10
    davetiyen gonderildi , aramiza hosgeldin

Hoş bulduk sağolsun Dünden beri başlıkta 22:30 yazıyor. acaba organizasyon bu aksam 22:30 damı?=

• quote:

Hoş bulduk sağolsun Dünden beri başlıkta 22:30 yazıyor. acaba organizasyon bu aksam 22:30 damı?=

hocam tekrar hoşgeldin. o 22:30 ifadesi şu anlama geliyor: her akşam, müsait olan arkadaşlar, bu saatlerde toplanıyor. yani organizasyondan kastın klan maçları vb. ise onlar ayrıca belirtiliyor zaten.
  • @SPYdir PSNden ekldeim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

hocam tekrar hoşgeldin. o 22:30 ifadesi şu anlama geliyor: her akşam, müsait olan arkadaşlar, bu saatlerde toplanıyor. yani organizasyondan kastın klan maçları vb. ise onlar ayrıca belirtiliyor zaten.

Anladım o zaman bugün 22:30 da görüşmek üzere :) gerçi bu aralar pek formda değilim ama :P

EDIT: Bu arada 3 çizgi leveline ulaştım. taktical bandaj açıldı. ne işe yarar acaba bu taktical?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 27 Nisan 2009; 21:57:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

Anladım o zaman bugün 22:30 da görüşmek üzere :) gerçi bu aralar pek formda değilim ama :P

EDIT: Bu arada 3 çizgi leveline ulaştım. taktical bandaj açıldı. ne işe yarar acaba bu taktical?

Taktican "Badi" misali duman salma karakteridir. Diyelim ki öldün spawn olucan nerden olucan kendi yuvandan. sen her öldüğünde yuvaya dönmek kombatın olduğu yere koşturup durmak istemiyosan salıyosun dumanı.
    Dumanı saldığın yerden yeniden doğuyosun.
    Sırf sen mi. Bütün takım arkadaşların o noktadan çıkor.
    Bu özellik özellikle "search and destroy" ve "capture and hold" gibi oyunlarda çok muhim olabilor.
  • Ayrıca her oyunda 5 er takım arkadaşını attığın poıntlerden 8 defa çıkartırsan hava saldırında aktif olur..

Dün gece...( Hakana göre öğlen :) oynayan arkadaşlarada teşekkür ederim.Eminim Harunum hala oynuyordur.Kendisinin Ps3 portable..

Yada psp den giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Ayrıca her oyunda 5 er takım arkadaşını attığın poıntlerden 8 defa çıkartırsan hava saldırında aktif olur..

Dün gece...( Hakana göre öğlen :) oynayan arkadaşlarada teşekkür ederim.Eminim Harunum hala oynuyordur.Kendisinin Ps3 portable..

Yada psp den giriyor

niye öle diyon cem abi günde en fazla 16 saat oynayabiliyorum :)
  • Özür dilerim :)

Azmış gerçekden yani birtek uykuda oynamıyorsun evet gayet normal...

Bu akşam tekrar yapalım 22:30 kadar onlıne olalım
  • Akşamları toplanma saatimizi 21.00 ya da 21.30 gibi belirlesek daha güzel olmaz mı arakadaşlar, çok geç toplanınca sabah erken kalkmak zulüm oluyor valla.Ayrıca erken ayrılmak zorunda kalıyoruz (mesela ben)
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

Taktican "Badi" misali duman salma karakteridir. Diyelim ki öldün spawn olucan nerden olucan kendi yuvandan. sen her öldüğünde yuvaya dönmek kombatın olduğu yere koşturup durmak istemiyosan salıyosun dumanı.
    Dumanı saldığın yerden yeniden doğuyosun.
    Sırf sen mi. Bütün takım arkadaşların o noktadan çıkor.
    Bu özellik özellikle "search and destroy" ve "capture and hold" gibi oyunlarda çok muhim olabilor.

Aynen öyle.Tabi spawn'ı yanlış ve gereksiz yere salma, millet küfretmesinden arkandan sonra Oyuna yeni başlayan arkadaşlar oyundaki bu gibi püf noktalarına çok dikkat etmeli (squad liderinin yanında doğabilme, otomatik turretleri onarma, turretleri can alıcı yerlere dikme gibi birçok detay maçın gidişatını etkiliyor)

Bir takımda işini bilen bir taktisyenin olması çok önemli ki bizde bunu Hakan (SPYdir) çok iyi yapıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

Akşamları toplanma saatimizi 21.00 ya da 21.30 gibi belirlesek daha güzel olmaz mı arakadaşlar, çok geç toplanınca sabah erken kalkmak zulüm oluyor valla.Ayrıca erken ayrılmak zorunda kalıyoruz (mesela ben)

ben eve gelince banyo tras olayları yemek derken zaten saat 9 30 oluyor..malum ıstanbuldayım eve gıderken markete ugruyorsun trafık var..o yuzden 10 bana uygun ama deneyelim bu akşam bakalım yetişirsem gırerim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 28 Nisan 2009; 13:42:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

Akşamları toplanma saatimizi 21.00 ya da 21.30 gibi belirlesek daha güzel olmaz mı arakadaşlar, çok geç toplanınca sabah erken kalkmak zulüm oluyor valla.Ayrıca erken ayrılmak zorunda kalıyoruz (mesela ben)

evet beyler yaz saati uygulamasına biz de geçebiliriz.
    21- 21.30 suları banada uyar Khan.
    Gelebilen o saatte gelsin.
  • Gıren zaten oynamaya başlasın belırlı bır saatde kalabalık oluruz..

Benim için saat 9 çok erken malum eve bakıyoruz işlerim vs ..oyuzden ben sonrakı saatde sıze katılırım.Ama dığer musait arkadaşlar oynasın..bu seferde umarım 9 da oynayıp saat 11 de gıdıyoruz demezler yaww...bırde Hakana bızım onlıne saatın gec olması daha ıyı uyuyor malum kardeş kanadada..Harunum zaten sizleri açtığı odalarda hersaat konuk eder... :)
  • selam turkzone nassınız?

aldım kulaklığı da nası kuracaamı çıkaramadım bi turlu... el atsanıza bi....
  • Benim klana gelmem su bir ay icin yatti.Blu-ray lensim bozuldu.
  • yolla bana benım anlaşmalı çalıştığım servisim var al satda yapıyorum yapalım lensını yenisini takarız
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.