Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

selam turkzone nassınız?

aldım kulaklığı da nası kuracaamı çıkaramadım bi turlu... el atsanıza bi....

System setings de bluethoot manager var oradan uc gene basıp çıkan menuden connect edeceksın..tabıkı buarada şarjı tam kulaklığını açık olacak şekilde tutacaksın..Ps3 ve kulaklıkla ilgili sinyali bulunca kulaklığın bilgisi marka model olarak ekranda beliricek bundan sonraki adımda.. bulunan bağlantını yes diyerek onaylıyacaksın..Sonuç otamatık tanımış olacak hepsi bu..olmadı ara benı al dırek no benım işin 0212 319 23 10 hızlı hızlı yazdım işdeyım umarım açıklayıcı olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 28 Nisan 2009; 17:46:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

quote:

selam turkzone nassınız?

System setings de bluthoot manager var oradan uc gene basıp çıkan menuden conect edeceksın..tabıkı buarada şarjı tam kulaklığını açık olacak buluncada onaylıyacaksın otamatık tanımış olacak hepsi bu..olmadı ara benı al dırek no benım işin 0212 319 23 10 hızlı hızlı yazdım işdeyım umarım açıklayıcı olmuştur..

Cem abi supersin teknik servis olsa bu kadar yardim etmez , mert otur kalk Cem abine tesekkur et

• quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

Ucret?

Uskudardan bana verırsın makınayı uskudarda ıskeleden alırsın tekrar şimdi yenı lensler geldı kura gore ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 29 Nisan 2009; 10:12:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orjinalden alıntı: cemik

quote:

selam turkzone nassınız?

System setings de bluthoot manager var oradan uc gene basıp çıkan menuden conect edeceksın..tabıkı buarada şarjı tam kulaklığını açık olacak buluncada onaylıyacaksın otamatık tanımış olacak hepsi bu..olmadı ara benı al dırek no benım işin 0212 319 23 10 hızlı hızlı yazdım işdeyım umarım açıklayıcı olmuştur..

Cem abi supersin teknik servis olsa bu kadar yardim etmez , mert otur kalk Cem abine tesekkur et

Hakan hiç gerek yok teşekküre her zaman yardımcı olmaya çalışırım..bugün 1 adet ps3 80 gb pal 1adet kıllzone 2 1 adet kulaklık ve 1 adetde klavye verdım arkadaşıma ..yakında oda gelir buralara...f

Fiyat ve teknik servis yada oyundu alımdı satımdı soru sorun sorun değil pmden atın bensize cebımıde veririm...bilginize ..
    yeterki şu ortam bozulmasın...herkez herzaman konsolarından mahrum kalmasın eğlencesi bölünmesin ps3 leriniz zarar görmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 28 Nisan 2009; 17:39:21 >

• Hadi beyler ben çıkıyorum. Aksam kapisalim.
    Keyfimize bakalim.
    Lami cimi istemem.
    Hakan sende.
  • Killzone 2 alıcam bende ancak tam performanslı oynamam için hangi donanımlara ihtiyacım olucak acaba? Bi ısınma evresinden sonra bende aranıza katılabilirm heralde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mkardes1903

Killzone 2 alıcam bende ancak tam performanslı oynamam için hangi donanımlara ihtiyacım olucak acaba? Bi ısınma evresinden sonra bende aranıza katılabilirm heralde :)

hocam sadece ps3'ün ve controller'ın varsa oynayabilirsin şimdi gelelim can alıcı noktaya, ağer arkadaşlarınla oynuyorsan, bir bluetooth kulaklık, oyundan alıcağın zevki 2'ye katlıyor.
  • saol cem abi senin dediklerin yerine direk defalt settings dedim direk oldu çok saol yinede geliyorum şimdi kapışırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mkardes1903

Killzone 2 alıcam bende ancak tam performanslı oynamam için hangi donanımlara ihtiyacım olucak acaba? Bi ısınma evresinden sonra bende aranıza katılabilirm heralde :)

LCD TV normal TVlere gore daha iyi olur.
  • 22 ıncde olan hdmı gırıslı lcd bluetooh kulaklık oyun ps3 yeterlı kulaklık golda shouythwıng marka 25 tl oyun vs yoksa satabılırım bende:)

bugun 10 dan sonra gelıyorum oyuna
  • amma yaptınız he ben ekstra donanımdan söz ediyorum yani yoksa ps3 var 127 ekran fullhd var daha ne olsun :D
  • Yamaha Truehd amfi al...
  • İbrahim pm den telini ver..yaz bırde ne istıyorsan baktırayım bizimkilerden..
  • Hakan dun oyundan düşdün sanırım ..ama bu akşam yine yapalım maç Harun Barış Cem şeklinde girelim yine canlı canlı
  • Beyler dün akşam güzel maçlar yaptik.
    kocagürbüz su gibi içmişsin haritaları maşşallahın var.
    Mert de gelecek vaadeden helgastlar arasında gözüküyo.

Cemik geç geldin.
    Saat 23.30 gibi şenlendi teşkilat ama geç oldu.
    Vurdum kafayı, sonlara doğru gürbüz bile kurtarama beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

Beyler dün akşam güzel maçlar yaptik.
    kocagürbüz su gibi içmişsin haritaları maşşallahın var.
    Mert de gelecek vaadeden helgastlar arasında gözüküyo.

Cemik geç geldin.
    Saat 23.30 gibi şenlendi teşkilat ama geç oldu.
    Vurdum kafayı, sonlara doğru gürbüz bile kurtarama beni.

Geç geldim ama en azından devamsızlık yazılmadı:)

Dün Xbox 360daydım Pes yaptık arkadaş geldi o gidincede hemen geldim..Bu akşam hemen aranızdayım genel işlerim biter bitmez ama..yanlız rüyalarımıza giricek oyun artık ..Harun worms yüklendi sanırım akşam bakıcam.

İbrahim hala haber beklıyorum senden elındekılerın ısmlerınıde ver bana..

Hakan sanada yazayım bir şey eee sanada sevgilerimi iletiyorum..Kanadaya geleyimde misafir et beni bir ara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 29 Nisan 2009; 12:36:59 >

• @SPYdir

Hakan yabancı klanlara maç teklifi yapıp beklemektense 4'lü veya daha fazla sayılı turnuvalara girsek daha kolay olur bizim için.Dün oyunda tournaments kısmını incelediğimde bir çok turnuva olduğunu gördüm, bize uygun olanını seçeriz (maç saati vs.açısından).Maçlar hafta içi akşam olduktan sonra adam sıkıntısı da çekmeyiz, zira bu aralar akşamları en az 5 kişi oluyoruz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 29 Nisan 2009; 13:17:01 >
  • Hakan ne iş. Sesin çıkmıyo.
    Kanadada domuz gribi vakaları meydana geliyomuş.
    Dikkat et olm. Bi tufaya gelme.
  • Biz bu satırları yazarken o şimdi derin bir uykudadır

Hakan harbiden dikkat et, bir sakata gelme
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.