Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar size ve bizi uygun olan bir zaman da güzel bir maç yapalımmı uzun zamandır maç yapmıyoruz ??????

clan crazy turks
    C*
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Yamaha Truehd amfi al...

sony amfi var idare edicez artık :)
  • Bildiririz konuşalım kendi aramızda.
  • tamam ustad bende konuşayım eğer olursa kaç kisilik vs konuşuruz ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mkardes1903

quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Yamaha Truehd amfi al...

sony amfi var idare edicez artık :)

eee bak yani donanımın sonu yok değilmi..yanı oyuzunde ps3 ve kulaklık yeter oyunundan performanas almana.

oyuzden herkez oyle cevaplar yazdı..beğenmedin ama :)
  • Beyler cemik khan kocagurbuz u ekledim msn e
    eklemek isteyen olursa
    k_atil@hotmail.com adresini eklesin listesine. daha hızlı haberleşmeler için.
  • ekledim.
    mail adresim: naruron002@windowslive.com
    harun abi, gökhan abi, cem abi, sizleri ekledim. diğer arkadaşlar, beni ekleyin lütfen. grup açtım messengerdan. ps3teki text chat gibi messengerdan görüşürüz. hem daha hızlı olur
  • yok abi domuz gribi falan degmez bana deniz urunlerine vermisim kendimi sabah aksam sushi yiyoruz, karidesli soslu makarnalarda cabasi, sabah kahvaltisida noodle

@quex
    ozledim sefakoydeki beyaz peynirin kokusunu ozledim , ozledim oguzun atese tuttugu ekmegin citirini ozledim
    ozledim receli o marmelati ozledim...

mayanimator@gmail.com
    msn adresi benide ekleyebilirsiniz

ayrica katiliyoruz

www.gamebattles.com/killzone2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 29 Nisan 2009; 21:13:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

yok abi domuz gribi falan degmez bana deniz urunlerine vermisim kendimi sabah aksam sushi yiyoruz, karidesli soslu makarnalarda cabasi, sabah kahvaltisida noodle

@quex
    ozledim sefakoydeki beyaz peynirin kokusunu ozledim , ozledim oguzun atese tuttugu ekmegin citirini ozledim

al sana kanada
    şaka bir yana gerçekten özeniyorum sana hakan abi. inşallah bana(ve benim gibi öğrenim hayatını sürdüren herkese) nasip olur başarılı bir tahsil, güzel bir meslek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 29 Nisan 2009; 20:43:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

yok abi domuz gribi falan degmez bana deniz urunlerine vermisim kendimi sabah aksam sushi yiyoruz, karidesli soslu makarnalarda cabasi, sabah kahvaltisida noodle

@quex

al sana kanada
    şaka bir yana gerçekten özeniyorum sana hakan abi. inşallah bana(ve benim gibi öğrenim hayatını sürdüren herkese) nasip olur başarılı bir tahsil, güzel bir meslek...

insallah ibrahimcim, herkes icin hayirlisi ne ise o olsun.

http://gamebattles.com/ps3/killzone-2/team/turkzone/edit/?v=roster#

benimle beraber carpisacak 3 arkadas lazim,

harun sen oynarsin, gokhan seninde vaktin olursa sende gelirsin... bir kisi daha
    arkadaslar bu turnuva icin bircok ozelligi acmis rutbesi yuksek arkadaslar iyi olur.

• düzeltme oğlu düzeltme...

hakan abi, bir turnuvaya katılıyorsak, maçların oynanacağı tarihler belli mi?
    bir de msn adresini verir misin? herkes msn adresini yazsın, çok daha kolay haberleşiriz msnden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 29 Nisan 2009; 21:49:24 >
  • placebocem, kerim35 ve kocagurbuzh'den özür diliyorum berbat oyunumdan dolayı. bana birşeyler oldu bu aralar, niye bilmiyorum ama gerçekten kötü oynamaya başladım...
  • Yok be İbrahim iyi oyuncusun sen, m82 uzmanı . Olur öyle arada formsuzluklar, bazen ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum
  • Orjinalden alıntı: SPYdir
    insallah ibrahimcim, herkes icin hayirlisi ne ise o olsun.

http://gamebattles.com/ps3/killzone-2/team/turkzone/edit/?v=roster#

benimle beraber carpisacak 3 arkadas lazim,

harun sen oynarsin, gokhan seninde vaktin olursa sende gelirsin... bir kisi daha
    arkadaslar bu turnuva icin bircok ozelligi acmis rutbesi yuksek arkadaslar iyi olur.

Ooo iyiymiş ya, kesinlikle girelim.

Ayrıca sana dediğim gibi oyunda ana menüde (clan sayfasında) tournaments kısmına da bir bak Hakan.Bize uygun bir turnuvaya katılalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 30 Nisan 2009; 0:47:14 >

• Dostum asıl berbat oynayan bendim :) Gerçi sizin gibi ustaların yanında daha iyiside beklenmez benim gibi acemiden:) bu arada ben ne zaman sniper olabileceğim :S
    quote:

placebocem, kerim35 ve kocagurbuzh'den özür diliyorum berbat oyunumdan dolayı. bana birşeyler oldu bu aralar, niye bilmiyorum ama gerçekten kötü oynamaya başladım...
  • Gençler,
    Sylar_Gray Psn'im. Beni de aranıza alın:D Yeni katıldım...
  • quote:

placebocem, kerim35 ve kocagurbuzh'den özür diliyorum berbat oyunumdan dolayı. bana birşeyler oldu bu aralar, niye bilmiyorum ama gerçekten kötü oynamaya başladım...

Aramızda anlaşamadık bot kurarken bırı taktıkan olsa yeterdı ben taktıkan ol dıyorum sen bot kuruyorsun falan ..neyse ...kafamda bırkaç taktık oluşdu ama harıtalarda ..birdahaki maça yaparız...Barış yokdu ama değilmi dün bende tam ısındım hopp herkez worms dedi oyuna gırmesıde ölüm dün yanlız kaldım canım sıkıldı ...barış bu akşam bekliyoruz senide.

Dün kıllzoneda gecde onlıne olunca anlamadım bır sey.

.Hakan katılım olacaksa ben varım turlara elimden geldiğince görev adamı olurum. sana rus ıkra sınıda(havyar) öneririm..

• quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

Dostum asıl berbat oynayan bendim :) Gerçi sizin gibi ustaların yanında daha iyiside beklenmez benim gibi acemiden:) bu arada ben ne zaman sniper olabileceğim :S
    quote:

General rütbesini alınca sniper açılacak.2800 puana ulaşman gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orjinalden alıntı: owen_10

Dostum asıl berbat oynayan bendim :) Gerçi sizin gibi ustaların yanında daha iyiside beklenmez benim gibi acemiden:) bu arada ben ne zaman sniper olabileceğim :S
    quote:

General rütbesini alınca sniper açılacak.2800 puana ulaşman gerekiyor

Tabiki bunlada kalmayıp zoom ..2X 5Xaçılması içinde malum 8/8 osniperla kasman gerekli :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.