Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ben killzone aldımda bu joysticke hiç alışamadım ya siz nasıl oynuyorsunuz acaba ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mkardes1903

slm ben killzone aldımda bu joysticke hiç alışamadım ya siz nasıl oynuyorsunuz acaba ..

valla bana bilgisayarda oynamaktan kolay geliyor. Alışırsın yakında
  • bazen tuşları karıştırıyorum ona alışırım da joystickle nişan alamıyorum, alıyorum ama geç oluyor biraz atik olamıyorum yani o arada da yiyoruz mermiyi :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocagurbuzh

dün geceki silahsız oyunumuz süperdi :)

Bende bu melee ribbonu olmasına rağmen sırf zevkli olduğu için only melee bölümüne giriyorum, acayip keyifli oluyor.Yalnız Harun dün sende bir iş vardı, Hakan'la ben bu işi çözemedik valla.Adam kafaya kafaya yiyor darbeleri ölmüyor, bizi tek vuruşta indiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orjinalden alıntı: kocagurbuzh

dün geceki silahsız oyunumuz süperdi :)

Bende bu melee ribbonu olmasına rağmen sırf zevkli olduğu için only melee bölümüne giriyorum, acayip keyifli oluyor.Yalnız Harun dün sende bir iş vardı, Hakan'la ben bu işi çözemedik valla.Adam kafaya kafaya yiyor darbeleri ölmüyor, bizi tek vuruşta indiriyor

işte bu! demek bir tek ben yaşamıyorum bu durumu! harun abi aim bot kullanıyor!

bu arada silahsız derken? sadece melee mi yaptınız?

• arkadaşlar şimdi gördüm, pazar gecesine maç ayarlanmış. ben gelemem. şimdi söyliyeyim de, sonra adam sıkıntısı yaşanmasın.
  • beyler bi bakın şu sayfaya ya! hiç giren, bakan yok bu akşam maç var mı?
  • akşama çılgın türkler klanı bizimle maç yapmak istiyor.elçiye zeval olmaz
  • quote:

akşama çılgın türkler klanı bizimle maç yapmak istiyor.elçiye zeval olmaz

saat kaçta? ona göre kasmaya devam ederim belki....
  • bizde bu gün gökhanla yabancıların klanını dağıtıyorduk :)

gerçi gökhan geç geldi maça ama 2. liği kaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocagurbuzh -- 2 Mayıs 2009; 19:56:10 >
  • kaç saatlik bir maçtı o?
  • beyler bir sorun var ya. killzone oynarken cihazda ses gitti sonra birden dondu sizce nedendir? oyunu yeni aldım daha önce hiç sorunla karşılaşmamıştım. tırstım biraz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

kaç saatlik bir maçtı o?

Her görev 5 dakikalıktı

Harun resmen katliam yapıyor maçlarda, yapma Harun yazık adamlara .Ama maça benim geç geldiğimi bir kez daha hatırlatırım

@Mkardes 1903
    Bende de birkaç defa oyun donmuştu (warzone kısmında), mecburen reset atmak zorunda kalmıştım.Korkulacak birşey yoktur diye düşünüyorum, inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: naruron

kaç saatlik bir maçtı o?

32 kişilikti çekemeyenler kaçtı 28 kaldık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mkardes1903

beyler bir sorun var ya. killzone oynarken cihazda ses gitti sonra birden dondu sizce nedendir? oyunu yeni aldım daha önce hiç sorunla karşılaşmamıştım. tırstım biraz :S

sizce bir sorun teşkil eder mi ya şuan oyun oynayabiliyorum =?
  • arkadaşlar, bugün yaptığımız klan maçı gerçekten çok yorucuydu. hayatımın en uzun klan maçıydı. az daha kaybediyorduk ama benim s&d bölgelerini mükemmel korumam sonucunda oyunu çevirmeyi başardık. herkesi tebrik ediyorum.
  • beyler gerçekten özür dilerim. bu saatte maç olacağını tahmin etmemiştim. kusura bakmayın. ps3ü kapatmaya geldiğimde farkettim mesajı. üzgünüm
  • Arkadaşlar turnuvada ikinci maçı kaybettik ama yine de bugün 00.30'da maç olabilir, 5vs5.Dikkat etmek lazım bence...
  • quote:

Arkadaşlar turnuvada ikinci maçı kaybettik ama yine de bugün 00.30'da maç olabilir, 5vs5.Dikkat etmek lazım bence...

bu gece maç olursa, ben gelemem arkadaşlar. size başarlıra diliyorum.
    bu arada, karşı tarafın durumu nedir? 1. olmak için bu maçı kazanmak zorunda mıyız yoksa artık 1. olamazmıyız?(dünkü maçtan sonra)
  • arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz ancak cuma,cumartesi gece 12 den sonra sabaha kadar.pazar sabahtan akşama kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.