Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Konuyu açan arkadaşa klana girmek için ÖM atmaya çalıştım fakat kabul etmiyor gibisinden şeyler yazdı.Şimdi bilgilerimi yazayım belki kabul edersiniz bilmiyorum.

Öldürme/ölme oranım:1.06
    Headset:Yok.Çünkü daha önce böyle klan gibi bir gruba katılmadığım ya da online çok oyun oynamadığım için.En kısa sürede almayı düşünüyorum.
    Durum:Aktif ile yarı aktif arası bir şey.

Cevabınızı yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Merhabalar.Konuyu açan arkadaşa klana girmek için ÖM atmaya çalıştım fakat kabul etmiyor gibisinden şeyler yazdı.Şimdi bilgilerimi yazayım belki kabul edersiniz bilmiyorum.

Headset:Yok.Çünkü daha önce böyle klan gibi bir gruba katılmadığım ya da online çok oyun oynamadığım için.En kısa sürede almayı düşünüyorum.

Gunun hangi saatleri ve haftanin hangi gunleri online olabiliyorsun ? Headset olmasi hem senin hem bizin icin oyun keyfini 2 katina cikariyor, umarim en kisa surede edinirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz ancak cuma,cumartesi gece 12 den sonra sabaha kadar.pazar sabahtan akşama kadar.
  • quote:

quote:

arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz ancak cuma,cumartesi gece 12 den sonra sabaha kadar.pazar sabahtan akşama kadar.

hocam iyi akşamlar. öncelikle headset'in var mı? oyun sırasında görüşebilmemiz için gerekli(oyunun zevkini 2ye katlıyor ayıca) bir de kill/death oranın nedir? bunları da yazarsan, çok iyi olur.

• arkadaşlar benide yazabilir misiniz gece 22:00 dan sonra uygunum headsetim var ama ratiomu bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

arkadaşlar benide yazabilir misiniz gece 22:00 dan sonra uygunum headsetim var ama ratiomu bilmiyorum

hocam öğrenmenin en kolay yolunu göstereyim:

http://killzown.com/image.php?user=YOURUSERNAME bu linkte "YOURUSERNAME" kısmına psn nickini yaz, genel özelliklerini görebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: naruron

quote:

Orjinalden alıntı: canal

arkadaşlar benide yazabilir misiniz gece 22:00 dan sonra uygunum headsetim var ama ratiomu bilmiyorum

hocam öğrenmenin en kolay yolunu göstereyim:

http://killzown.com/image.php?user=YOURUSERNAME bu linkte "YOURUSERNAME" kısmına psn nickini yaz, genel özelliklerini görebilirsin

a evet teşekkür ederim.
    sonuç:ratiom 1.18 miş

• rica ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Merhabalar.Konuyu açan arkadaşa klana girmek için ÖM atmaya çalıştım fakat kabul etmiyor gibisinden şeyler yazdı.Şimdi bilgilerimi yazayım belki kabul edersiniz bilmiyorum.

Gunun hangi saatleri ve haftanin hangi gunleri online olabiliyorsun ? Headset olmasi hem senin hem bizin icin oyun keyfini 2 katina cikariyor, umarim en kisa surede edinirsin

Sınav haftalarına denk gelmediği zaman saat sorunum olmaz genelde.Çok nadir olur dışarı felan çıktığım.Ya zaten oyun sararsa muhabbet felan ertesi gün bile alabilirim headset.Jabra'nın 39 TL'lik ürünleri sorunsuzmuş sanırım.Ama dediğim gibi öncelikle benimde ısınmam lazım.

• ısınırsın ısınırsın merak etme
  • Bugün toplanalımda guzel bir maç yapalım aramızda ..Uzun zamandır yapmıyoruz..Harun ,Barış,Cem bu 3 kişi kesin veGökhanda gelir zaten..Hakanda gelse dün yoktu bugün gelir 5 kişiyiz..Diğer kardeşlerimizde gelsede maçımız daha bir neşeli olsa..

Evet bekliyorum cevaplarınızı.. yazmaya başlayın bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Bugün toplanalımda guzel bir maç yapalım aramızda ..Uzun zamandır yapmıyoruz..Harun ,Barış,Cem bu 3 kişi kesin veGökhanda gelir zaten..Hakanda gelse dün yoktu bugün gelir 5 kişiyiz..Diğer kardeşlerimizde gelsede maçımız daha bir neşeli olsa..

Bende mi gelsem ne yapsam.

• quote:

Orjinalden alıntı: quex

quote:

Bugün toplanalımda guzel bir maç yapalım aramızda ..Uzun zamandır yapmıyoruz..Harun ,Barış,Cem bu 3 kişi kesin veGökhanda gelir zaten..Hakanda gelse dün yoktu bugün gelir 5 kişiyiz..Diğer kardeşlerimizde gelsede maçımız daha bir neşeli olsa..

Bende mi gelsem ne yapsam.

Kamil kardeşim nerelerdesin sen ..Hakanıda al gel:)

Tamam Kamilde geliyor 6 kesin olur..8 e yolu var hadi arkadaşlar..katılımları yukseltelim..klan maçlarına hazırlık olur...

• quote:

Lag var cem abi boşver maçı

İşin içinden sonra böyle sıyrılmak olmayacak ama, kabul mu?

Aslında hergün en az 4 kişi oluyoruz.Diğer arkadaşlar da gelirse daha da keyifli bir maç yaparız.Bu arada harunla ben 22.15'te 20 dakikalığına bir maç için ayrılıp geri döneceğiz. 2vs2

Klan ile 10 maç alınca 1000 valor, 25 maç alınca 10000 valor geliyormuş.Ben de diyordum diğer klanlar bu puanlara nasıl ulaşıyor.Daha sonra da tabiki yüksek valor'lu maçlar yapmaya başlayabiliyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 5 Mayıs 2009; 14:03:18 >

• 3 vs 3 olursa bende geleyim.
  • Bugün için senin uygun olup olamayacağını bilemediğim için 2vs2 attım valla, bilseydim böyle yapmazdım

Yarına uygun musun Hakan?Ona göre killzone.com forumunda 3vs3 maç yapıp yenilmek isteyen bir klan var, seni bekliyorum.
  • Orjinalden alıntı: khan_1903

Lag var cem abi boşver maçı

İşin içinden sonra böyle sıyrılmak olmayacak ama, kabul mu?

Aslında hergün en az 4 kişi oluyoruz.Diğer arkadaşlar da gelirse daha da keyifli bir maç yaparız.Bu arada harunla ben 22.15'te 20 dakikalığına bir maç için ayrılıp geri döneceğiz. 2vs2

Klan ile 10 maç alınca 1000 valor, 25 maç alınca 10000 valor geliyormuş.Ben de diyordum diğer klanlar bu puanlara nasıl ulaşıyor.Daha sonra da tabiki yüksek valor'lu maçlar yapmaya başlayabiliyorlar...

:) Dün yoktu lag Barışıda alıştırdım aldık dün maçlarımızı..4 leyın bende geleyım yenı ozellıklerımle:)hep bana yapmayın yawww

• Cuma gününe veya isterseniz başka bir güne şu klanla maç ayarlansa kimler gelebilir?Teklif atalım mı, zevkine bir maç olsun (free valor).Adamlar 8vs8'e kadar bize her akşam uyar diyor, fazlası içinse plan yapmaları gerektiğini belirtiyorlar.

8vs8 yapalım.

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=105566

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 5 Mayıs 2009; 15:38:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

Cuma gününe veya isterseniz başka bir güne şu klanla maç ayarlansa kimler gelebilir?Teklif atalım mı, zevkine bir maç olsun (free valor).Adamlar 8vs8'e kadar bize her akşam uyar diyor, fazlası içinse plan yapmaları gerektiğini belirtiyorlar.

8vs8 yapalım.

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=105566

e bu akşaame ayarlayın bi klan maçı 5 e 5 filan.
  • o zaman atıyorum 23.00'da, kaç kişi peki?5vs5 az olur mu?Başka arkadaşlar da gelir belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 5 Mayıs 2009; 15:49:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.