Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quex

Khan koptun gittin dün Cemik ile iyi madara olduk Naruron Kocagurbuzh ikilisine.
    Valla bu kocagurbuzu yolda görsem yönümü değiştiririm artık.

Alın valoreleride klana can gelsin.

vallahi dün o maçta makina kiltlenmeye falan başlayınca çıkmak zorunda kaldım, yarım saat sonra geri döndüm tabi.

klan maçları için hedef öncelikle 10 galibiyete, daha sonra da 25 galibiyete ulaşmak.daha sonra valorları harcar dururuz
  • Valorleri kazanalım oncede harcaması kolay..Harun, Barış LittleBigPlanet im geldi bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Valorleri kazanalım oncede harcaması kolay..Harun, Barış LittleBigPlanet im geldi bilginize

tamam oynarız gece yarısı.
  • arkadaşlar, 2. özelliklerini açmak istediğim sınıfları(1. planda olanları) bitirdim ve daha fazla zevk alıyorum artık bu arada benim headshotlarım unutulmuş sanki
  • ibrahim akşam clan maçına gelebilecekmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocagurbuzh

ibrahim akşam clan maçına gelebilecekmisin?

gelirim tabiki.
  • yarın da maç olacak. saat 22.45 4vs4 radec academy The Mistah Men Clan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Mayıs 2009; 17:30:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

yarın da maç olacak. saat 22.45 4vs4 radec academy The Mistah Men Clan

Rakip dişli mi?
  • bu akşam yapılıcak maçta kimler oynayacak? kesinleştirsek şu işi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quex

quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

yarın da maç olacak. saat 22.45 4vs4 radec academy The Mistah Men Clan

Rakip dişli mi?

iki rakibi kıyaslarsak yarınki bugünkünden daha kolay gibi gözüküyor

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=172215

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=5811

tabi sadece puanlara bakmamak lazım, kill ratio ları da önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 6 Mayıs 2009; 18:38:31 >

• bu akşam oynayacaklar

Hakan
    Gökhan
    Ben
    İbrahim

ibrahimi seçmemdeki sebep kill rationu daha yüksek ve cem abi kusura bakma ibrahim daha iyi oynuyor yani ben öyle düşünüyorum.
  • ya kesinlikle sorun değil, hepimiz oynamak için burdayız sonuçta. eğer cem abiye uygunsa, o oynasın, ben sonraki maçlarda oynarım. gerçekten.
  • quote:

bu akşam oynayacaklar

Hakan
    Gökhan
    Ben
    İbrahim

ibrahimi seçmemdeki sebep kill rationu daha yüksek ve cem abi kusura bakma ibrahim daha iyi oynuyor yani ben öyle düşünüyorum.

Hırsınızı bölmiğim kardeşim sorun değil klan içinde klan olmuş ...desene 5 e 5 6 a 6 7 e 7 vs maç olursa oynayabilicez..yada 2 klan yapıcaz a b takımı dıye kalan macı yapmak ıstyenler olursa Barış Mert falanda var çünkü..Maksat oynamaksa tabıkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 6 Mayıs 2009; 23:43:59 >
  • bundan sonra hafta içi maçlarda oynamıyım, cuma-cumartesi maçlarında oynarım ben. bu şekilde hallederiz.maçları daha fazla kişilik ayarlarız. gerçekten böyle bir huzursuzluk çıkmasını istemiyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 7 Mayıs 2009; 0:11:42 >
  • quote:

quote:

bu akşam oynayacaklar

Hakan
    Gökhan
    Ben
    İbrahim

Hırsınızı bölmiğim kardeşim sorun değil klan içinde klan olmuş ...desene 5 e 5 6 a 6 7 e 7 vs maç olursa oynayabilicez..yada 2 klan yapıcaz a b takımı dıye kalan macı yapmak ıstyenler olursa Barış Mert falanda var çünkü..Maksat oynamaksa tabıkı.

klan icinde klan olmaz abi, maksat klanin valor sayisini arttirmak ondan sonra isteyen girsin klan macina, zaten valorsuz "free" klan maclarida ayarlicaz. 3 tane ofiser vardi ofiser sayisini 1'e indirdim, gokhan gayet guzel ayarliyor maclari, dedigim gibi kimse arasinda yanlis anlasilma olmasin, zaten su siralar her aksam giren kisiler belli olmaya basladi bu sayinin sabitligi dogrultusunda klan maci alinir ona gore hep beraber oynariz.

Son Liste:

Klan Listesi

Aktif Uyeler :

• PSN : Pixolator =====>HAKAN ( LİDER )
    • PSN : khan1903 =====> GÖKHAN ( OfiSER )
    • PSN : Quexjem =====> KAMİL
    • PSN : kocagurbuzh ====>HARUN
    • PSN : NaruroN =====> İBRAHİM
    • PSN : misirli =====> BURAK
    • PSN : placebocem =====> CEM
    • PSN : anubis2009tr =====> BARIŞ
    • PSN : wintohakan =====> HAKAN
    • PSN : mert89 =====> MERT
    • PSN : kerim35 =====> KERiM

YarI Pasif Uyeler :

• PSN : Arda82 =====> ARDA
    • PSN : ReSTeR-X =====> REŞAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 7 Mayıs 2009; 1:12:58 >

• cem abi şu anda acilen 10 ve 25 galibiyete ulaşmak istiyoruz, asıl onun hırsı var .ayrıca diğer klanlar da atılan teklifleri değiştiriyorlar, birçoğu takım sayısını 4'e, 3'e düşürüp karşı teklif atıyorlar, biz de kabul ettiğimiz için böyle az kişilik maçlar oluyor.daha ne maçlar alacağız yaw,bir dur hele.mesela pazara atacağım 10vs10 gelen gelsin

valor olarak yerlerdeyiz abi, bir an önce galibiyet sayılarımız artmalı ki bonusları kapalım.sonra bozdur bozdur harca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 7 Mayıs 2009; 1:12:37 >
  • lanet olsun bu killzone'a 2.maçı galibiyet olarak onlara yazmış

halbuki biz isa'ydık, maç bilgilerinde de bizim isa olduğumuz yazıyordu..
  • Pazar günü 10vs10 radec academy teklif attım, bakalım olacak mı?

Harun yarın 20.45'te ps3'ün başında olacaksın, o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

bundan sonra hafta içi maçlarda oynamıyım, cuma-cumartesi maçlarında oynarım ben. bu şekilde hallederiz.maçları daha fazla kişilik ayarlarız. gerçekten böyle bir huzursuzluk çıkmasını istemiyorum ya.

..

Keyfine bak kardeş olurmu oyle herzaman herkez oynar hafta içide oyna..

Ben gırdığımden berı 3 klan macına katıldım 3.sunde zaten karşı taraf gelmedi.neyse sorun değil benimki fikirdi ince detayları sizler ayarlarsınız artık.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: naruron

bundan sonra hafta içi maçlarda oynamıyım, cuma-cumartesi maçlarında oynarım ben. bu şekilde hallederiz.maçları daha fazla kişilik ayarlarız. gerçekten böyle bir huzursuzluk çıkmasını istemiyorum ya.

..

Keyfine bak kardeş olurmu oyle herzaman herkez oynar hafta içide oyna..

Ben gırdığımden berı 3 klan macına katıldım 3.sunde zaten karşı taraf gelmedi.neyse sorun değil benimki fikirdi ince detayları sizler ayarlarsınız artık.

Huzursuzluk kelımesıde yanlış olmuş burada fikirlerimizi yazıyoruz.Kimsenin oynamsından huzursuzluk olmaz.
    Kulanmana bıle gerek yoktu bu kelımeyı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.