Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamil abi tam olarak bilmiyorum ama, bugün okuldan girdiğimde de aynı şey oldu. msn penceresi açık ama hiçbir şeye tıklanmıyordu, sadece görev çubuğunun sağındaki minik simgelerin olduğu kısımdan erişebiliyordum. sadece oturum aç-kapat
  • @quex
    Ofiser dedigin GoKhan gibidir, En sevdigim tatli kazandibidir :]
    Valla keamiil keamo ofiser sayisini 3'e cikardim falan ama 1 kisi yeter simdi kanimca. Sen hala gonullerin ofiserisin gonullerin olmasada benim gonlumdeki tek ofisersin :]

@Mrtk2
    @mrcn[KAL]

ilk mesajda klana giris sartlari ve davetiye icin ne yapmaniz gerektigi yaziyor gecikme icin kusura bakmayin ancak yeni gelen arkadaslar ilk sayfayi incelerlerse hem karisiklik olmaz hemde bizim icin kolaylik olur

@anubis2009tr
    iyi yolculuklar abi sag salim git gel, kardesinede selam olsun.

@khan_1903
    gokhancim uyelik islemlerini bana birakirsan sevinirim yada bu gibi islemlerde birlikte hareket edersek daha iyi olur onun disinda sende gonlumdeki tek ofisersin :]]

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 7 Mayıs 2009; 18:50:59 >

• Arkadaşlar pazar günü turnuvaya gireceğiz, max. 16 oyuncu olabilecek, free valor.Gelebilen herkes gelsin, saat 20.00'de olacak

http://www.killzone.com/kz/tour_upcoming_tours.psml?kz_tournament_id=108370

Ayrıca pazar 21.15'e de 10vs10 teklif atıldı ama hala cevap yok...
  • hakan sana pm atılamıyor, ayrıca arada saat farkı da olduğu için bir kopukluk yaşıyoruz.

harun ile kamil'i officer lığa geri döndür hakan, seni bu kararından ötürü kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 7 Mayıs 2009; 18:57:54 >
  • bu akşam saat 21:00 ve 22:45'de yapılıcak maçların kadrosunu belirlesek? maçlara 1-1,5 saat kaldı.
  • gokhan msn var oradan haberlesiriz, dedigim gibi uyelik islemlerini bana birakabilirsin.
    Tek sen ofiser ol yeter, senin ofiserlik guclerin, Harun'un 10 turretine es gucte

ben varim bu aksamki carpismalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 7 Mayıs 2009; 19:17:36 >
  • yav zaten ben o işle ilgilenmiyorum ki, adam 1 haftadır bekliyor.ee ratiosu falan da uygundu, sonuçta bir cevap yazmalıyız.almayacaksak da belirtmeliyiz.
  • harun neredesin?
  • bu akşamki maçlarda kimler oynayaaacak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 7 Mayıs 2009; 19:28:42 >
  • kadroyu harun ayarlar
  • yandık o zaman harun abi ortalarda yok
  • hakan burada
  • gözüne bişey mi oldu gökhan abi? gözlük falan...
  • ilk yazdığım cümle hoşuma gitmedi, şimdi yeni bir fikir geldi aklıma: kendi aramızda pynarken oyunun adını "sucuklu yumurta" koyuyoruz ya bazen, arasıra "sarma", "mantı" , "içli köfte" , " baklava" , "iskender" vb. koysak nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 7 Mayıs 2009; 19:44:26 >
  • her gün postu kasarsan bana yetişirsin, nasıl oyunda rank kasıorsun aynı o hesap

neyse ben bi oyuna akayım da biraz ısınalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

her gün postu kasarsan bana yetişirsin, nasıl oyunda rank kasıorsun aynı o hesap

neyse ben bi oyuna akayım da biraz ısınalım...

senin mesajının üstündeki mesajımı değiştirdim gökhan abi. şimdi bunu tartışalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

ilk yazdığım cümle hoşuma gitmedi, şimdi yeni bir fikir geldi aklıma: kendi aramızda pynarken oyunun adını "sucuklu yumurta" koyuyoruz ya bazen, arasıra "sarma", "mantı" , "içli köfte" , " baklava" , "iskender" vb. koysak nasıl olur?

İbrahimcim seni oyuna alalım artık, senin gibi gençleri sahalarda görmek isteriz
  • birazdan gelirim. yemek yemekteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

yav zaten ben o işle ilgilenmiyorum ki, adam 1 haftadır bekliyor.ee ratiosu falan da uygundu, sonuçta bir cevap yazmalıyız.almayacaksak da belirtmeliyiz.

ilk macimiz 4'e 4'mu Gokhan?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.