Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır değil ufacık kulaliçi aparatı olan kulak yapına gore silikonluk ve çok şıkk çok daha uzun gıdıyor sarjı bluetooht
  • haydi arkadaşlar bu akşamki maçın birini aldık. karşı takım 4 kişiydi 3-0 olduğunda biri kaçtı. 4-0 olduğundada biri daha kaçtı maçı aldık :)

ilk maçta kerim gökhan ben oynadık.
  • ben gelebilirim 10:45'teki maça. 3 gündür kaçırdığım maç sayısını sayamadım
  • Pazar günü olacak maçlar;

Saat 20.00 16vs16 4'lü turnuva yarıfinal maçı, final maçı 21.10 ama şu anda 2 tane takım kayıt yaptırmış.Nasıl olacak bilmiyorum
    http://www.killzone.com/kz/tour_upcoming_tours.psml?kz_tournament_id=108370

Saat 21.15 10vs10 Hardcore Gamingcommunity takımı ile klan maçı olacak.Bir çakışma da olabilir . Gerçi bu iki maç da free valor.

Son olarak Saat 22.00'de 8vs8 Red-eye Have You klanı ile 5 valorluk maç yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 9 Mayıs 2009; 16:05:33 >

• ilker kardesim nasilsin ismini gordum
  • slm arkadaşlar 3vs3 maç yaparmısınız bizimle ne zamandır biz sizlerle yapmadık tura takımı olsun öteki turktakımlar .

spydir seninle aramıxda bir tartışma oldu doğru ama bu tartışma bizimle maç yapmamanız için bir neden değildir diye düşünüyorum
    lider sensin galiba ama biz maç yapmak istiyoruz sorun olmazssa 3vs3 veya bizden biri daha gelirse 4vs4 valorlu valorsuz hiç farkemez valor sayısınıda siz koyun 1000 vw 10 arası olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkan034

slm arkadaşlar 3vs3 maç yaparmısınız bizimle ne zamandır biz sizlerle yapmadık tura takımı olsun öteki turktakımlar .

spydir seninle aramıxda bir tartışma oldu doğru ama bu tartışma bizimle maç yapmamanız için bir neden değildir diye düşünüyorum
    lider sensin galiba ama biz maç yapmak istiyoruz sorun olmazssa 3vs3 veya bizden biri daha gelirse 4vs4 valorlu valorsuz hiç farkemez valor sayısınıda siz koyun 1000 vw 10 arası olabilir ?

Mac cizelgemizde bos vakit buldugumuzda size mesaj atariz, teklif icin tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 9 Mayıs 2009; 23:16:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

Pazar günü olacak maçlar;

Saat 20.00 16vs16 4'lü turnuva yarıfinal maçı, final maçı 21.10 ama şu anda 2 tane takım kayıt yaptırmış.Nasıl olacak bilmiyorum
    http://www.killzone.com/kz/tour_upcoming_tours.psml?kz_tournament_id=108370

Saat 21.15 10vs10 Hardcore Gamingcommunity takımı ile klan maçı olacak.Bir çakışma da olabilir . Gerçi bu iki maç da free valor.

Son olarak Saat 22.00'de 8vs8 Red-eye Have You klanı ile 5 valorluk maç yapılacak.

Arkadaşlar hepimiz maçlara gelmeye çalışalım, arka arkaya kalabalık maçlar yapacağız.İnşallah maçlarda eksik olmayız

• arkadaşlar artık haftaiçi nadiren açabilicem ps3ü. son sınavlar başlamak üzere. inşallah su son 2-3 haftayı güzel bi şekilde atlatırım, sonra da warzone'lara akarım
    bir de bu akşam saat 22:00'daki maça gelmeye çalışıcam.
    son olarak; keşke o kadar çok oyunculu maçlar almasaydık. en fazla 7-8 kişi online olur bence. 16vs16 ve 10vs10 maçlar nasıl olacak? valoruna mı?
  • 22.00'deki maç 5 valorlu, diğerleri valorsuz...

Turnuvayı alırsak 10 valor gelecek , bu arada turnuva finali 21.15'deki maç ile çakışıyor.iki maçtan birini tercih etmemiz gerekebilir.iki maç da valorsuz olduğu için sorun yok tabi...

8-10 kişi rakamını tutturursak sorun değil bence, çıkar maçımızı yapar, alırız
  • gökhan abi eğer 2 maç çakışıyorsa, turnuva maçına gireriz. sonuçta işin ucunda valor var. diğer maç valorsuz klan maçı değil mi?
  • eğer ilk maçımızı alırsak final maçını tercih etmek bana da daha mantıklı geliyor, sonuçta valor kazanacağız ama teklif attığımız klanı yenince de galibiyet sayımız artmış olacak

klandaki arkadaşların inşallah bu maçlardan haberi olmuştur ve gelirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

ilker kardesim nasilsin ismini gordum

Mrb arkadaşlar...Ben iyiyim saolun.1 aydan sonra ilk defa foruma girme fırsatım oldu.Gelişmeler yaşanmış bayağı.
    Dün cem abiyle (placebocem)görüştük,diğer çarşı izinimde de diğer arkadaşlarla görüşecez umarım.
    Herkeze çok selamlar.Bu arada sivil hayatın değerini bilin,tadını çıkarın ,özellikle de PS3 ün...Tekrar görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 10 Mayıs 2009; 14:09:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

ilker kardesim nasilsin ismini gordum

Mrb arkadaşlar...Ben iyiyim saolun.1 aydan sonra ilk defa foruma girme fırsatım oldu.Gelişmeler yaşanmış bayağı.
    Dün cem abiyle (placebocem)görüştük,diğer çarşı izinimde de diğer arkadaşlarla görüşecez umarım.
    Herkeze çok selamlar.Bu arada sivil hayatın değerini bilin,tadını çıkarın ,özellikle de PS3 ün...Tekrar görüşmek üzere

tekrarlayalım sen yıne haftaıcı benı caldır kapat yeter ben hemen ararım seni herzamankı gıbı tekrar planımızı yaparız..kardesım ..selamlarınıda iletiyorum arkadaşlara ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 10 Mayıs 2009; 18:07:34 >

• şu anda baktım, bu akşamki maçlar:
    20:00-free
    21:15-free
    22:00-5 valor

Hemen gelin maç başlamak üzere hadi!
  • adamlar 3 kişi, bizden sadece ben ve cem abi var! niye kimse girmiyor!
  • yenildik.
  • Telekomu tebrik ediyorum, iki haftadır bizim bolgede tüm pazar gününü kapsayan bakım çalışmaları için!!!An itibariyle en sonunda internete bağlanabilmiş bulunmaktayım.Hizmet anlayışlarına hayranım...

• quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

Telekomu tebrik ediyorum, iki haftadır bizim bolgede tüm pazar gününü kapsayan bakım çalışmaları için!!!An itibariyle en sonunda internete bağlanabilmiş bulunmaktayım.Hizmet anlayışlarına hayranım...

Doğrudur Gökhanım şimdi gördüm seni bende sabahdan beri ilk defa online oldun artık bir sonraki maçlarımıza umarım daha ıyı bır altyapıyla gelirsin kardeşim Aradı gözlerimiz ama 3 kişi olabildik bugün enfazla..

• 1-1,5 haftadan beri yasadigim dusme sorunu da sanirim ayni nedenden dlayi oluyor!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.