Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk mac kadrosu:

Ben
    Gokhan
    Ibrahim

Squad lideri Gokhan

Ikinci mac kadrosu:

Ben
    Gokhan
    Ibrahim
    Harun

Squad lideri Harun
  • maçın başlamasına 20 saniye kala serverdan attı! giremiyorum, allah kahretsin!
  • maci 4-0 kaybettik gecmis olsun , ibrahimin son 10 saniyelik dususu ile zortingen olduk.
  • allahım kafayı yicem ya! geç kaldığım için giremedim maça
    herkesten özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 7 Mayıs 2009; 22:58:32 >

• İbrahime , iki maçta iki mağlubiyet...

neyse telafi ederiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 8 Mayıs 2009; 1:33:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

maci 4-0 kaybettik gecmis olsun , ibrahimin son 10 saniyelik dususu ile zortingen olduk.

İlk maçta 3 kişi olsak o maçı 7-0 vey 6-1 biz alırdık.Karşı takım çok şanslıydı...

Harun yarın hallet şu işlerini de 19.30 a hazır ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 8 Mayıs 2009; 1:46:45 >
  • Beyler maşşallah indirmişsiniz dün bütün peştemalleri.
    Geçmiş olsun.
    Unutmayınki hoyratca harcadığınız valoreler bizimde valorelerimiz :]
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

maci 4-0 kaybettik gecmis olsun , ibrahimin son 10 saniyelik dususu ile zortingen olduk.

Bu maçta oynadığımız klan, ikinci maçtaki rakibimize (mistah mıydı ne) 7-0 mağlup olmuş Hakan.Şu ilk klana yeniden bir teklif atmalıyız Detayları bana bildirirsin pm'den...

Beyler pazar günü 16vs16 maç olacak, saat 20.00'de.herkes gelmeye çalışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

@anubis2005
    Görüşmek üzere Barış abi, iyi yolculuklar.Kardeşine de hayırlı teskereler
    @mrcn[KAL]
    mrcn sana davetiye göndereceğim, yalnız kulaklık işini de halletmeyi unutma.diğer arkadaşların msjları gözden kaçmıssa kusura bakmasınlar.

bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar kill ratio, headset, online olma durumlarını da yazarsanız çok iyi olur

En kısa sürede halledeceğim.Hatta yarın dışarı çıkacağım o zaman halledebilirim.Ucuz,kaliteli bir headset ihtiyacım var.Siz hangi marka/model kullanıyorsunuz ve de önerir misiniz?Ayrıca bir problem daha var.Benim NAT ayarım Type 3 olarak gözüküyor bu da kitapçıkta ses aktarımında problem olabilir olarak gözüküyor.Fakat ben uydunet kullandığım için modemim ADSL değil.Değişik bir modem kullanıyorum.Bunda port açma gibi bir denemem olmasına rağmen beceremedim.Yapabilenler varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

• Gökhan saat 19.45 deki maçı kabul etmeeeeeee....
  • arkadaşlar, saat 19:00'da evden çıkıcam, 20:00'da gelicem. eğer arada maç varsa gelemeyeceğim.
  • artık çok geç, iki maçı da kabul ettim...

biri 19.30, diğeri 22.45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 8 Mayıs 2009; 16:43:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

@anubis2005
    Görüşmek üzere Barış abi, iyi yolculuklar.Kardeşine de hayırlı teskereler
    @mrcn[KAL]
    mrcn sana davetiye göndereceğim, yalnız kulaklık işini de halletmeyi unutma.diğer arkadaşların msjları gözden kaçmıssa kusura bakmasınlar.

bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar kill ratio, headset, online olma durumlarını da yazarsanız çok iyi olur

En kısa sürede halledeceğim.Hatta yarın dışarı çıkacağım o zaman halledebilirim.Ucuz,kaliteli bir headset ihtiyacım var.Siz hangi marka/model kullanıyorsunuz ve de önerir misiniz?Ayrıca bir problem daha var.Benim NAT ayarım Type 3 olarak gözüküyor bu da kitapçıkta ses aktarımında problem olabilir olarak gözüküyor.Fakat ben uydunet kullandığım için modemim ADSL değil.Değişik bir modem kullanıyorum.Bunda port açma gibi bir denemem olmasına rağmen beceremedim.Yapabilenler varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.

dostum ben klan liderimiz SPYdir (Hakan)'ın yokluğu dolayısıyla bu msj attım, üye alımlarını asıl o gerçekleştirmekte.O gelince bir cevap yazacaktır.

kulaklık olarak ben sony headset kullanıyorum, gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim ama klan üyemiz cem abinin dediğine göre hepsi aynı işlevi görüyor.yani ses falan açısından hiçbir sıkıntı yok, ucuz bir şey alsan da farketmez demekte.sen bilirsin tabi.

modem konusundaki sorunu diğer arkadaşlar cevaplar heralde (bende nat ayarı type 2 idi)...

• Ben şehir dışına çıkacam işim çıktı kusura bakmayın. ancak 22.45 e yetişirim. İbrahim sen erken gel eve 19.45 tekine yetiş.

Herhalde gelirim diyerekten gelmeyen (yani ben) yakında klandan atılacam :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocagurbuzh

Ben şehir dışına çıkacam işim çıktı kusura bakmayın. ancak 22.45 e yetişirim. İbrahim sen erken gel eve 19.45 tekine yetiş.

Herhalde gelirim diyerekten gelmeyen (yani ben) yakında klandan atılacam :(

Beyler ya böyle yapıyorsunuz iflasın eşiğine geldik...

Harun sana pm attım
  • gökhan abi ben gelicem 19:45 tekine. 15 dk erken gelirim spordan
  • Bana ihtiyacınız olursa klan maçında bildirin.malum kadro belli sizin.
  • Bana ihtiyacınız olursa klan maçında bildirin.malum kadro belli sizin.

Goldda southwıng marka kulaklık mukememel kalıtede kulakta 12 saat duruyor rahatsız etmıyor ben kullanıyorum ben 22 tl aldım chıp paramla suanadada mevcutsa kaçırmayın..sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

Bana ihtiyacınız olursa klan maçında bildirin.malum kadro belli sizin.

Goldda southwıng marka kulaklık mukememel kalıtede kulakta 12 saat duruyor rahatsız etmıyor ben kullanıyorum ben 22 tl aldım chıp paramla suanadada mevcutsa kaçırmayın..sevgiler.

şu kulaklık mı?
    Southwing
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.