Şimdi Ara

IYI OYUNCULAR ARANIYOR|| TURKZONE [TRZN] || KILLZONE 2 KLANI-ATTIGINI VURAN FPS'ciler IRTIBATA GECIN (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.517
Cevap
0
Favori
38.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnde gelirm alırsanız psnm asagıda yazılı hanginizi ekliyecegimi bilemedim.her aksam 22.30da gelemesemde genelde gelirm.not:tek oyunum kz2 deil.baska oyunlarda oynuyorum.
  • Beyler Hırs yapmayalım, keyfimize bakalım.
    Mevzu valor almak olunca iyi oynayan arkadaşlarada müsade etmek lazım.
    Bırak onlar toplasınlar valoreyi biz harcıyalım :]

Hakan bu arada gözümden kaçmadı almışsın officerliğimi, hoş ne işe yaradığını bile bilmiyorum ama şu lafı etmedende geçemiyorum:
    Alma Officerliğimi sokma beni müşküle gel bi kaşık atalım iki Tharsis Depot vallooresine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemik

quote:

Orjinalden alıntı: naruron

bundan sonra hafta içi maçlarda oynamıyım, cuma-cumartesi maçlarında oynarım ben. bu şekilde hallederiz.maçları daha fazla kişilik ayarlarız. gerçekten böyle bir huzursuzluk çıkmasını istemiyorum ya.

..

Keyfine bak kardeş olurmu oyle herzaman herkez oynar hafta içide oyna..

Ben gırdığımden berı 3 klan macına katıldım 3.sunde zaten karşı taraf gelmedi.neyse sorun değil benimki fikirdi ince detayları sizler ayarlarsınız artık.

cem abi zaten hepimiz karşı takımın eksik olması gibi nedenlerle adamakıllı maç yapamadık ki, dün bile bir maçta karşı takımla aynı takımda yer aldığımız salak bir maç oldu, Harun tabiki yine de boş durmayıp önce tamirata girişip sonra botları vurmaya başladı :D. adam ille puan alacak...

bizim klanın sayfasında maçlar yer alıyor, buyrun bakın.cem abi sen de birçok maçımızda yer almışsın, kimse sana bir haksızlık yapmamış ki.

bu aralar az kişi olması sadece galibiyet sayısını arttırma ve karşı takımların bu kadar kişilik maç yapma isteği ile alakalı.valor toplamamız da sart , maç alamayız yoksa.ayrıca oyunda herkes iyice pişsin, daha da kalabalık valorlu maçlar yapalım.yoksa aynen su maç gibi bitiririz her maçı.

http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=4273493&kz_file_id=3749918

• quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

quote:

bundan sonra hafta içi maçlarda oynamıyım, cuma-cumartesi maçlarında oynarım ben. bu şekilde hallederiz.maçları daha fazla kişilik ayarlarız. gerçekten böyle bir huzursuzluk çıkmasını istemiyorum ya.

..

Keyfine bak kardeş olurmu oyle herzaman herkez oynar hafta içide oyna..

Ben gırdığımden berı 3 klan macına katıldım 3.sunde zaten karşı taraf gelmedi.neyse sorun değil benimki fikirdi ince detayları sizler ayarlarsınız artık.

cem abi zaten hepimiz karşı takımın eksik olması gibi nedenlerle adamakıllı maç yapamadık ki, dün bile bir maçta karşı takımla aynı takımda yer aldığımız salak bir maç oldu, Harun tabiki yine de boş durmayıp önce tamirata girişip sonra botları vurmaya başladı :D. adam ille puan alacak...

bizim klanın sayfasında maçlar yer alıyor, buyrun bakın.cem abi sen de birçok maçımızda yer almışsın, kimse sana bir haksızlık yapmamış ki.

bu aralar az kişi olması sadece galibiyet sayısını arttırma ve karşı takımların bu kadar kişilik maç yapma isteği ile alakalı.valor toplamamız da sart , maç alamayız yoksa.ayrıca oyunda herkes iyice pişsin, daha da kalabalık valorlu maçlar yapalım.yoksa aynen su maç gibi bitiririz her maçı.

http://www.killzone.com/kz/tour_round_history.psml?kz_match_id=4273493&kz_file_id=3749918

Huzursuzluk kelimesinden sonra Haksızlık??? yaw nereden çıkıyor bu kelimeler ben kullanmadımkı haksızlık diye bir kelime.
    Dedimki madem Klandayız klana gırmişiz zaten az sayıda maç yapabildik(kendi aramızda hergün yapıyoruz zaten )klan maçı için konuşuyorum ..Oradada yapalım alışalım madem kendı armızda yapıyoruz ...

yaww neyse ben yazmıyorum artık daha fazla...akşamları gırerim oynarım.

• Bana da bir cevap verseniz aslında çok iyi olacak.Klana alınmayacak dahi olsak en azından cevap almayı hakediyoruz diye düşünüyorum.
  • cem abi verdim little big planet siparişini haftaya oda gelir beraber oynarız harun ben sen hakandada varmış bende zaten bu akşam çanakkale geliboluya gidiyom kardeşim askerde hepiniz kendinize iyi bakın haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Bana da bir cevap verseniz aslında çok iyi olacak.Klana alınmayacak dahi olsak en azından cevap almayı hakediyoruz diye düşünüyorum.

Selam MRCN
    Senin işini Khan1903 yada Spydiri görür.
    mesajın gözden kaçmış olabilir. onlara bi özel mesaj at istersen. Olmaz mı
  • @anubis2005
    Görüşmek üzere Barış abi, iyi yolculuklar.Kardeşine de hayırlı teskereler
    @mrcn[KAL]
    mrcn sana davetiye göndereceğim, yalnız kulaklık işini de halletmeyi unutma.diğer arkadaşların msjları gözden kaçmıssa kusura bakmasınlar.

bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar kill ratio, headset, online olma durumlarını da yazarsanız çok iyi olur
  • arkadaşlar, valorumuz 32 gözüküyor. 70-80 diğilmiydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Bana da bir cevap verseniz aslında çok iyi olacak.Klana alınmayacak dahi olsak en azından cevap almayı hakediyoruz diye düşünüyorum.

Kardeşim cevap tabıkı alıcaksın..Şimdi şöyle klana ben tabıkı herkesı zaten derdımde herkez oynasın katılım yoğun kalabalık olsun ıstıyorum..yanlız klan liderimiz Hakan alımları kendısı yapıyor ve kendısı yurtdışından Kanadadan katılıyor.. Saat farkından dolayı cevaplarınızda bıraz geç gelicek kusura bakmayın ..
    Ama cevaplanır her sorunuz talebınız gereklı şartlarımıza gore degerlendırılır..Sana dönüşü Hakan yapar yani pixalator.Psn nı ekle mesajını at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 7 Mayıs 2009; 16:45:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anubis2005

cem abi verdim little big planet siparişini haftaya oda gelir beraber oynarız harun ben sen hakandada varmış bende zaten bu akşam çanakkale geliboluya gidiyom kardeşim askerde hepiniz kendinize iyi bakın haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun...

Merhaba Barış

Banada dün geldi oyun çok karışık menüsü var oyuna gırdımmı çıktımmı onlinenı neresi ,updatedir vs derken çozemedim daha..:)

Öncelikle kardeşine hayırlı teskereler Allaha emanet olsun tabıkı sende hayırlı yolculuklar kazasız belasız..git gel.Gelincede

Oynayalım LBP seninle nedemek..herzaman bekliyorum sevgiler:)..
  • quote:

arkadaşlar, valorumuz 32 gözüküyor. 70-80 diğilmiydi?

öyle zaten ama teklif atılınca 10 valor askıda kalıyor.teklif kabul edilmeyince geri dönüyor valor.veya kabul edilip maç yapılıncaya kadar askıda kalıyor, maçı kazanınca 10 valor geri dönüyor ayrıca 10 valor daha almış oluyorsun
  • quote:

quote:

cem abi verdim little big planet siparişini haftaya oda gelir beraber oynarız harun ben sen hakandada varmış bende zaten bu akşam çanakkale geliboluya gidiyom kardeşim askerde hepiniz kendinize iyi bakın haftaya görüşmek üzere allaha emanet olun...

Merhaba Barış

Banada dün geldi oyun çok karışık menüsü var oyuna gırdımmı çıktımmı onlinenı neresi ,updatedir vs derken çozemedim daha..:)

Öncelikle kardeşine hayırlı teskereler Allaha emanet olsun tabıkı sende hayırlı yolculuklar kazasız belasız..git gel.Gelincede

sağolasınız iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler... cem abi bende önceden vardı sattım yine aldım sizle oynıyalım diye gelince hepsini çözeriz merak etme kalın sağlıcakla

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Barış

sağolasınız iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler... cem abi bende önceden vardı sattım yine aldım sizle oynıyalım diye gelince hepsini çözeriz merak etme kalın sağlıcakla

ben çok beğendim oyunun görüntüleri çok dinlendirici.
    sanırım müziklerimizide ekliyoruz git gelde msnden bır şeyler soracağım sana..Pesin varsa pesde oynayalım Baris aklında olsun..

• cem abi ben msn deyim istersen görüşelim
  • quote:

cem abi ben msn deyim istersen görüşelim

Barışçığım
    keşke ben meşhur plazalardan bırındeyım tum gun işten başka bırşey yapamıyoruz akvaryumdakı balık gıbı sterıl bır ortam kapanıyoruz buraya...ve bu sıteye bıle tunelle gırıyorum msn vs bıze kapalı ancak evden goruşebılırız yada telını vereceksın arayacağım
  • quote:

quote:

Barışçığım
    keşke ben meşhur plazalardan bırındeyım tum gun işten başka bırşey yapamıyoruz akvaryumdakı balık gıbı sterıl bır ortam kapanıyoruz buraya...ve bu sıteye bıle tunelle gırıyorum msn vs bıze kapalı ancak evden goruşebılırız yada telını vereceksın arayacağım

hakkaten de öyle, msn'e falan giremiyor valla zamanında ben de demiştim msn'e gir diye

• quote:

quote:

quote:

Barışçığım

hakkaten de öyle, msn'e falan giremiyor valla zamanında ben de demiştim msn'e gir diye

evet aramıştım değilmi ee öğrenci adamsın bız arayacağız tabıkı

• teşekkürler
  • Yahu ben Msn e giricem Cem deki gibi izolasyon yok ama.
    Msn de login oluyorum 1 saniye sonra pat donuyo msn.
    Bi bilgisi olan var mı. Halledemedim gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.